- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Szerintem sima folyószámla is tud mínuszba menni. Pontosabban ha jól tippelek a folyószámla hitelkeret az tök más, szerintem ott előre meghatározott összeget kapsz, amit x ideig kamatmentesen vissza tudsz fizetni, bár lehet, hogy keverem a hitelkártyával.
A folyószámla mínuszba menése meg a kényszerhitellel van összefüggésben, ami azért aranyos, mert ennek a kamata kb. 28% és havonta esedékes, tehát ha huzamosabb ideig mínuszban van a számla, simán elképzelhető, hogy kiszipolyoz a bank függetlenül attól, hogy van-e hiteled vagy sem. Szóval erre nem árt odafigyelni.
-
cocka
veterán
at akartam hozni penzt a bankszamlamrol paypalra,
A top uppal? De már abból is van kétféle verzió. Melyiket használtad? Az unicredites átutalást vagy a másikat?
Egyébként meg vásárláshoz semmi szükség arra, hogy a paypalon legyen a pénz, elég ha bankkártyát rendelsz az accounthoz és azzal ugyanúgy tudsz fizetni, mintha egyenlegből fizetnél.
A paypal persze par nap mulva zárolta azt az összeget amit eredetileg akartam, es mivel a számlámon nem volt eleg fedezet, igy mínuszba ment.
Ez meg nettó hülyeség, mert ha utalsz unicreditbe, akkor a banki átutalás összegét, ha le van könyvelve, ha nincs már levonják előre, függetlenül attól, hogy a címzett számlájára mikor kerül a pénz. Ha meg bankkártyával fizettél, ott meg eleve a tranzakció után AZONNAL zárolják a pénzt, aminek CÉLJA, hogy míg nem könyvelik a tételt, addig ne költhesd el újra a zárolt összeget.
Ezek után már csak arra lennék kíváncsi, hogy melyik bank értelmezi másképp a fenti gyakorlatot?
Egyébként a paypalra került összeget ingyen kikérheted a bankszámládra. Szóval nem értem a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mikrotik routerek
- EA Sports WRC '23
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest