- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dannyl #33072 üzenetére
Ez jó, most jönnek ezek,. Nekem simán jött erre a See The Policy Updates Page oldal:
Policy Updates
Print Download PDFNotice of Amendment to PayPal Legal Agreements
Issued: Feb 28, 2018 (for Effective Dates see each individual agreement below)
Please read this document.
We’re making changes to the legal agreements that govern your relationship with PayPal.
We encourage you to carefully review this notice to familiarise yourself with the changes that are being made.
You do not need to do anything to accept the changes as they will automatically come into effect o.......
-
válasz
dannyl #32520 üzenetére
Holnap én is banknál kezdek, nem csak te. Múlt héten írtam a problémát.
Nem tudják igazolni, megmondani, hogy a Visa miért kezdeményezte a bankkártyám letiltását.
Ennyit írtak: Visa Nemzetközi kártyaszervezet felé bármelyik, kártyás forgalmat bonyolító kereskedő, fizetési szolgáltató, vagy bank jelezheti, amennyiben tudomására jut valamilyen biztonsági kockázat, és valós a visszaélés veszélye.
De a parasztjai nehogy már az ügyfélnek szóljanak, bár az E.. kezdőbetűs bank szerint 24-én írtak a letiltásról levelet, de az 4 munkanap alatt nem ért ide.
Viszont nekem kinyomtak kártyapótlási díjat, mintha én csináltam volna valamit.
Semmiféle visszaéléses dolog nem volt. -
válasz
dannyl #32512 üzenetére
Akkor újból fussunk neki.
Van a PayPal-on a webshopnak kifizetve 35+42 összesen 77. Ennyibe került a dolog és a webshop is ennyit igazolt vissza.
A 35 és 35, az 2-szer van a bankszámládon beterhelve tehát az dupla összegnek látszik.
Mivel nem a PayPal küldte az sms-t, nem ők terhelték és akkor ezek szerint két különböző számú 35-ös bank tranzakciód van, akkor azt a bankodban kell megérdeklődnöd, hogy mi is van. -
Hintalow
senior tag
válasz
dannyl #19694 üzenetére
Kamu, átvágás, csalás, scam stb. a tetszőleges kiválasztható
Az ilyeneknél már ott ki kell gyulladjon a vészvillogó, hogy mi a fenét akar egy kanadai, láthatólag nyelvet nem beszélő a magyar hardveraprón? Egyáltalán hogy került ide?
Ha laptopot akarsz venni, neked is magától értetődő, hogy felmétsz egy paraguay-i lokális apróhirdetési oldalra és ott nézelődsz nem?
Az már csak hab a tortán, hogy csak a levélben látsz gondolom bármilyen pénzről infót, és maga a levél is lefordítva EGY SZÁMLA, AMIT KIFIZETHETSZ feléje.
És véletlenül pont Nigériába kéne küldeni...
Már az első kérdésnél nyilvánvaló volt, hogy mi a helyzet, fölösleges tovább fáradnod vele szerintem.szerk:
közben látom, azért lassan eljutottak a többiek is a felismerésig, én meg kicsit elkéstem, így jár az, aki reggel 8-kor elkezd egy hozzászólást, majd elmegy otthonról és 10-kor küldi el
-
válasz
dannyl #19710 üzenetére
Itt van két lehetőség, e-mail és az üzenőfal
Tanulság az. hogy ha pénz küldés esetén nem jön a Paypal-től e-mail , hogy kaptunk pénzt, nincs az egyenlegen, nem látható a My recent activity felsorolásban és ez a küldő által megadott időponthoz viszonyítva pár mp eltéréssel nem történt meg, akkor átverésről van szó.
-
terra052
őstag
válasz
dannyl #19694 üzenetére
Shipping address: NIGERIA.... Nem gyanús ez egy kicsit?
Ezeket azért olvasd át, mielőtt feladnád:
PayPal Community - Nigerian scamés
-
válasz
dannyl #19700 üzenetére
Két e-mail címet használ a Paypal, service@intl.paypal.com vagy service@paypal.com illetve ha felhasználótól jön member@paypal.com
ez amit írtál kamu.
És jól gondolod, nem az a lényeg hogy mi van a levélben, a konkrét küldő cím a lényeg.Át akarnak verni, jelezd a Paypal-nek a csalót.
-
dugynok
senior tag
válasz
dannyl #19698 üzenetére
Sose az email-ra hagyatkozz, olyan sablon emailt bármikor lehet gyártani! Pont itt is hardveraprón a csalós topicba vagy a logout blogon, de totalcar-on (totalbike-on) is volt most cikk erről a kamu emailes pénzküldésről! Mindíg a paypal oldalán kell nézni, de, ha van link az emailbe még VÉLETLENÜL SE azon keresztül nyisd meg az oldalt, mert az is lehet kamu és így megszerzik a pp accountodat...
Egyébként milyen email címről kaptad a levelet? -
válasz
dannyl #19694 üzenetére
Megszólítás: Azért mert RVR400 nem is látta a mailt de már azt írta, hogy kamu, arra reagáltam.
De egyébként lehet, hogy igaza van, a cím amire küldenéd Nigéria. Nem Kanada.
De a lényeges kérdésre nem válaszoltál. Mit látsz a Paypal egyenlegen? Ott van a 250 Euró? Mert ez az e-mail. az amit ő kapott, neked is jönni kell egy e-mailnek. Mindjárt keresem a mintát. -
válasz
dannyl #19690 üzenetére
Mi a gyanús, hogy a Paypal egyenlegeden a pénz? Már hozzáférsz vagy várakozó -Pending- állapotban van?
Nem csalás, de gondold át a következőket.
Ha nem az eBay- keresztül ment, akkor ugrik egy eladói védelem. A Paypal-n is van eladói védelem, ha a pénz vásárlásként ment a számládra -te fizetted a jutalékot-.
Ettől függetlenül:
Ha eladsz valamit akkor vevő kifogásolhat bármit, ha igazolni tudod, hogy te nem hibáztál, nem veszítesz semmit.( Nem felel meg a leírásnak-ha volt teljes körű leírás az állapotról, akkor igazolva, nem érkezett meg igazoltan, postai nyomkövetéssel- adtad fel és átvette igazolva, egyébként meg biztosítva ment a postán, akkor a posta kártérít téged, tehát visszaadhatod a pénzt.
Azt mondja a Paypal fiók tulajdonos, hogy nem ő vásárolt, -feltört fiók- nem engedélyezett tranzakció claim-t indít. Ez esetben vizsgálja a Paypal, tőled is kérnek nyilatkozatot ha már eltelt 48 óra -mivel azonnal kap értesítést- és tudnak róla hogy te eladtad a terméket, te ezt állítod, általában nem adnak igazat a reklamáló félnek.
Garancia probléma: míg az eBay-n egyértelműen tudsz erről nyilatkozni, a sima Paypal eladásnál ha nem írod rá a számlára, hogy mit vállalsz, akkor ott is elcseszted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged