Hirdetés
- Yettel topik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
Bocsánat, úgymond tudatlan vagyok ez ügyben!
A történethez hozzátartozik, hogy két lányom, 6 éves, és 3 éves saját telefonnal rendelkezik. Nem akarok untatni senkit, és nem is akarok úgymond vitát generálni, hogy szükséges-e ilyen korú gyereknek telefon, laptop.
A tárhely miatt 2 telefonra el van mentve a fizetési adatom. Mivel androidos telefon esetén a használat miatt szükséges megadni gmail-es fiókot ezért egyszerűbb volt megadni az én gmail-es fiókomat. Tudom, hogy butaság, meg minden, de az is butaság, hogy egy sim kártya nélküli telefon gmail fiókhoz köti a használatot.
Ez csak a körítés. A hozzászólásodra válaszolva igen, biztos, hogy kártyás fizetés volt, a 3 éves gyerek valahogy addig nyomogatta, amíg nem sikerült neki eltalálni, hogy mennyi 3*6-4.
A paypalom kártyához kötött, tehát amíg pénz van rajta, engedi a vásárlást.
A limitet tudnám ugyan csökkenteni, de nem látom értelmét, mert már szinte ( megint túlzással) de egy doboz gyufa is 1000 ft körül van.
Ami miatt írtam a fórumba az az, hogy például tavaly vettem észre, hogy a feleségem telefonján, az Ő gmail-es felhasználóneve alatt fut egy havonta 1500 Ft-os előfizetés valami főzőreceptes oldalra. Kérdezem Tőle, hogy ezt használja-e, vagy mi ez. Nem tud róla semmit. Felhívom a bankomat, (ugyanilyen kártyás levonás volt egyébként egy számomra nem beazonosítható levonással)
és azt mondta az ügyintéző, hogy Ő nem tudja, kártyás fizetés, biztos jóváhagytam stb stb.
Nem lépek be napi szinten a netbankba, és egyébként minden egyenlegváltozásról küldenek értesítést, kivéve az ilyen alattomos, sunyi előfizetésekről.
Ez egy viszonylag magas összeg, az eddigiekhez képest, de azért nem vág földhöz, viszont szeretnék mindent megtenni, hogy visszakapjam, mert nem akarok az a balek lenni, aki rájukhagyja, ( mert ezért csinálják)
Ilyen zárolt összeg esetén nincs lehetőségem tiltani, vagy visszakérni az összeget? Menjek be a bankba? Mint írtam, nem olvastam át a fórumot, de senki más nem járt még így?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Yettel topik
- További aktív témák...
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI Garanciális, bevizsgált, GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest