Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• prtvlogan

aktív tag

válasz V/ #48398 üzenetére

Bocsánat, úgymond tudatlan vagyok ez ügyben!
    A történethez hozzátartozik, hogy két lányom, 6 éves, és 3 éves saját telefonnal rendelkezik. Nem akarok untatni senkit, és nem is akarok úgymond vitát generálni, hogy szükséges-e ilyen korú gyereknek telefon, laptop.
    A tárhely miatt 2 telefonra el van mentve a fizetési adatom. Mivel androidos telefon esetén a használat miatt szükséges megadni gmail-es fiókot ezért egyszerűbb volt megadni az én gmail-es fiókomat. Tudom, hogy butaság, meg minden, de az is butaság, hogy egy sim kártya nélküli telefon gmail fiókhoz köti a használatot.
    Ez csak a körítés. A hozzászólásodra válaszolva igen, biztos, hogy kártyás fizetés volt, a 3 éves gyerek valahogy addig nyomogatta, amíg nem sikerült neki eltalálni, hogy mennyi 3*6-4.
    A paypalom kártyához kötött, tehát amíg pénz van rajta, engedi a vásárlást.
    A limitet tudnám ugyan csökkenteni, de nem látom értelmét, mert már szinte ( megint túlzással) de egy doboz gyufa is 1000 ft körül van.

Ami miatt írtam a fórumba az az, hogy például tavaly vettem észre, hogy a feleségem telefonján, az Ő gmail-es felhasználóneve alatt fut egy havonta 1500 Ft-os előfizetés valami főzőreceptes oldalra. Kérdezem Tőle, hogy ezt használja-e, vagy mi ez. Nem tud róla semmit. Felhívom a bankomat, (ugyanilyen kártyás levonás volt egyébként egy számomra nem beazonosítható levonással)
    és azt mondta az ügyintéző, hogy Ő nem tudja, kártyás fizetés, biztos jóváhagytam stb stb.
    Nem lépek be napi szinten a netbankba, és egyébként minden egyenlegváltozásról küldenek értesítést, kivéve az ilyen alattomos, sunyi előfizetésekről.
    Ez egy viszonylag magas összeg, az eddigiekhez képest, de azért nem vág földhöz, viszont szeretnék mindent megtenni, hogy visszakapjam, mert nem akarok az a balek lenni, aki rájukhagyja, ( mert ezért csinálják)
    Ilyen zárolt összeg esetén nincs lehetőségem tiltani, vagy visszakérni az összeget? Menjek be a bankba? Mint írtam, nem olvastam át a fórumot, de senki más nem járt még így?

Új hozzászólás Aktív témák