Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mufi

senior tag

válasz balinlin #39927 üzenetére

Töröltem az összes cookies-t, jelszavakat mindent. Új fiók, új virtuális kártya. Jön VÉGRE a kártya hozzáadásakor a lehetőség a paypalon belül, hogy akkor küldenek ennek a szerencsétlen gyereknek egy kódot, amit ha beírok, akkor na, ellenőrzött lett a kártya. De ezután pillanatokon belül visszakerülök a kezdő oldalra belépés után, s a settings-nél megjelenik egy üzenet hogy please verify your card... :W :W hát most küldte az előbb a kódot az idióta! Semmi, végigmegyek még egyszer, beírom a kártyaszámot, biztonsági kódot stb natürlich kiírja, hogy hibás adatok mert az nyomorék talán rájött, hogy a kártya már aktív, de azé' kéri még egyszer, amit én szépen be is írok ÉS MOST JÓ. Megyek a fizetésre, minden stimmel, kártyáról vonna le a pénzt, de a paypal lenne a váltó. Írja, hogy GPB-ban fizetnék pedig én EUR-t választottam, abban adtam meg, de a paypal csak úgy kínálja, hogy az az összeg X GBP-ban, a kolléga egyértelműen a kívánt összeget kapna meg EUR-ban, paypal fee: 0. De nekem ez gyanús, hát mondom márpedig nekem a kártyám végezze az átváltás. Ki is választam azt az opciót, és onnan lefagy az egész, kedhetek mindent előröl...
    Azért a customer service előtt is le a kalapot, de tényleg, szarnak rá az egészre. :C

Új hozzászólás Aktív témák