Új hozzászólás Aktív témák

• bot1978

senior tag

válasz V/ #36895 üzenetére

Nem, ez elsejével már tényleg lejárt.
    Nincs új kártyám, ez az egy van paypal-hoz társítva.
    Írkálta is e-mail-ben, hogy le fog járni. Ebben hunyó vagyok.
    Csak még az első levélnél beléptem OTP-be, mert ez ilyen fizikailag nem létező virtuális kártya,
    ránéztem és ott 2022-ig érvényes.
    Mondom ez biztos akkor valami paypal gyökérség lesz, ami nem is korrelál a kereskedelmi bankommal. Rákerestem a guglival, hogy mi ez a lejárat kidobta, hogy ez csak annyi, hogy kézzel át kell írni a dátumot a paypal fiókban. Innen már nem vettem komolyan.
    Akartam vásárolni ebay-en, írta, hogy lejárt jaj modom Isteni, ezt elfelejtettem, beléptem, átírtam pár évet hozzáadva a dátumot, CVC kódot nem adtam meg, de ennyire persze nem egyszerű.

El is felejtettem, hogy ennek a vacaknak is van CVC kódja, netbankozni meg persze arról a gépről pont nem akartam, meg idő se volt rá, amin a félbehagyott ebay vásárlás volt egyik ablakban a másikban meg próbáltam volna frissíteni ezt a vackot. Láttam, hogy ez így nem, elengedtem. Majd otthon a saját gépemen.

Otthon beléptem a webbankomba, megnéztem mi a kódja meg mi a pontos érvényességi dátum. Akarom frissíteni a helyes adatokkal, próbáljam később. Mondom hétvége van, legyen.

Ma reggel megadom mind a kettőt és "...próbáljam meg később" Szóval most szórakoznak még velem egy kicsit.
    Érthetetlen, hogy minek ezzel nekem vacakolni, ez a paypal-nak miért jó? Emiatt esnek el bevételtől, mert most emiatt nem tudok egy érvényes kártyával vásárolni. Mit nyernek vele, hogy kitalálják, hogy lejárt? Semmit.

Új hozzászólás Aktív témák