Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LML

tag

válasz Hintalow #16204 üzenetére

Köszi a választ!

A konverziót már elvégezte a paypal, ahogy láttam, mert forintban írta ki a leutalt összeget. Viszont akkor biztosan megnyertem a dupla konverziót. Akkor kb 50€ nak búcsút inthetek, mert ahogy néztem 295FT on eladták az eurómat, majd miután leért sacc/kb 320 ért megvehetem újra. De ez sem érdekelne, csak nyilván azért kértem le a pénzt, mert szükségem van rá, de ha tudtam volna, hogy a 1-2 napból 1-2 hét lesz mire ideér a saját pénzem, ami után kb 40€ jutalékot fizettem ki -eddig- csak a paypal-nak, akkor inkább veszek belőle nyalókát kenyából, mert egy hét alatt már az is ideért volna akár teveháton is.

Ez egyébként mekkora egy buta fa.. dolog, utálom hogy kb a balkán közepén kell élnem, és mindenki leszarja nagyjából ezt az országot :( Azt is vagy 2 órát állítgattam, hogy az eur számláról ne forintot akarjon levenni, hanem eurót, gondoltam akkor ez már visszafelé is működik. Hát nem.

Azt hiszem fogok csinálni egy osztrák bankszámlát, és inkább azt használom majd, mert kezdek ki lenni attól, hogy ebben az országban minden 3x annyi időbe telik, és 3x olyan bonyolult, mint a nagy nyugaton. :(

Új hozzászólás Aktív témák