- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
MasterDeeJay #229 üzenetére
Csak amikor majd kapsz egy desyncet és a semmitől(azaz csak melléd néznek) összefekszel, akkor meg majd lesel, hogy mi a f*sz van, legrosszabb esetben magas 70+ szinten. Nekem is sokszor van vészhelyzet, pedig van 6 aurám(ebből 4 védekező), több mint 3600 HP-m(jó tudom ez sem kiemelkedő- de több mint amit egy summoner összeszedhet), minden resist fullon, sőt még a chaost is le tudtam szorítani -19%-ra. szal nem szaba elhanyagolni a védelmet, mert mindent a minionok sem oldanak meg(főleg egy double bossos mapon, ahol eleve nincs sok zombialapanyag, a csonti meg gyorsan elhullik).
-
quaddamage08
tag
válasz
MasterDeeJay #227 üzenetére
Ezzel a buildel csak az a gond, hogy egy deka védelmed nincs . . . túl sok pontot áldozták a lényeidre - míg magadra szinte egyet se - próbáld valahogy kiegyensúlyozni őket
-
quaddamage08
tag
válasz
MasterDeeJay #224 üzenetére
Nos én :: EZT :: ajánlanám egy solos necrónak
-
quaddamage08
tag
válasz
MasterDeeJay #220 üzenetére
Mindenekelőtt el kell döntened, hogy milyen summoner leszel ! Sokaknál látom például a Dual Totemes megoldást vagy a sima Castereset is, mindkét módszer elég hatékony tud lenni . Persze számít a jó gear is, de talán a skillek még fontosabbak . Ha casternecro leszel akkor mindenképp olyan varázslatot keress ami könnyedén immobilizálja az ellenséget ( átkoknál Temporal Chains míg támadó spelleknél leginkább a frostot tudom ajánlani ), így a kisebb sereget addig szétverheti őket .
Artic Breathet meg már én sem merem használni mert valaki előbb - utóbb belehal a laggba . . .
Hányas szintű vagy ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged