Hirdetés
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
válasz
brunnehilde #26036 üzenetére
Köszönöm, a review-t!
Igen átmeneti álapot volt az még LL és MOM között, nem volt bekapcsolva minden aura csak a discipline, így még nem volt teljesen LL. Azóta már 78on vagyok, kicsit jobb a helyzet, craftoltam egy grand+holy medium clustert (és eladtam párata befolyt chaosokból meg jött egy cinder +3mana+3shield)
Feltolom még pár szinttel, hogy berakjam a will shaper kis clustert. Az etheral-t nem mertem még levenni, mert hát elég glasscannon még így is. Letoltok pár mapot hogy a panteon is optimálisabb legyen és meglátjuk. Eddig nem annyira tetszik amit látok. Damage van, de papírkutya. Inkább az EDC, ha választani kell.
Az Insightfulness, Unnatural Calm, Melding mind jó kis ES nodeok. Nem volt neked véletlenül egy clarity-s watchersed? Úgy persze összejön a könnyen 8kDe 40exet nem költenék egy cuccra. Főleg, hogy szerintem annak a reális ára kb. 10 ex. A malevolence watchers is esik szépen befelé a 12-ről 10 alá ahogy az igény csökken és a kínálat nő.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Le Mans Ultimate
- Nintendo Switch 2
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- További aktív témák...
- Need for SPEED: N150, 4x NVMe, 2x 2,5 Gb LAN barebone NAS, Foxpost az árban
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 8Gb/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/60W 2Év gari 27% Áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest