- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TrollBalint
addikt
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #28139 üzenetére
Én pont forditva látom, nem az 1hetes ligában kell kisérlezetni, mert ha félremegy a build, akkor esélyed nem lesz mondjuk lvl90-95-re.
Egyébként minden ligában kipróbálok valami újat, most tehetek én róla, hogy nem találok jobbat a cyclonenál?
tibee: Hieroooooo?
Találtál rá valami jó buildet? Én az Inquisitornál marhára birom, hogy nem kell elem pennel bohóckodnom, és elem ailments ellen is van védelmem.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #28139 üzenetére
Èn meg se szólalok akkor
Necro lesz ! Nem summoner , az flashbackre ès delvre lesz mar megvan a build , mayhemre necro cremation lesz , staffal
Balint .: Double strike champion eleg szolid , mondjuk nagyoon reg jatszottam mar vele azota biztos kapott masfajta variansokat , legutoljara meg impale se volt pl amikor toltam szal azzal egyutt es melee splash vagy ancestral callal eleg jol lehet a packokat irtani , stbe meg vagany foleg ha kiesik a valos verzio hamar be lehet daralni a bossokat -
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #28136 üzenetére
Én mindig dodge alapú ED-vel játszottam, ahhoz nem kell annyi ES (ellenbe más cuccok kellenek
)
Viszont az íj, ami alap hozzá, eléggé borsos áron szokott lenni, ezmiatt igazából félig meg is győztél ill. győztem magam, hogy nem kell ezt indítanom.
Sőt, ha belegondolok, hogy úgy is csak 1 hetes lesz a liga, lehet valami teljesen új (ismét melee) karaktert kellene kezdenem...
kösz szépen, hogy eddig meg voltam békélve magammal, most, ezzel az egy kérdéssel teljesen össze is zavartál...
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #28133 üzenetére
Én szokás szerint nem tudom, de majd kitalálok valamit, amit az utolsó pillanatban megváltoztatok
Esélyes egy toxic rain-es kezdőkarakter, vagy pedig valami szintén ED trickster, csak az elég drága (mondjuk Badlof2k-hoz hasonlóan, én is csak a level 50-ig céloztam meg magam)
-
-
-
tibee77
őstag
válasz
sirdond #28115 üzenetére
Hat par ligaval ezelött a demigod fejest is igy sikerült megszerezni, azert remenykedek benne hogy most is menni fog.
az a baj hogy tenyleg elszallt a mirror ara.anno azt a fejest egy mirrorert vettem, akkor az 320 ex körül ment.na most ha megint egy mirrorert sikerül egy kardot beszerezni akkor mar 700+exet kell kitermelni.az azert huzos, akarhogy is nezzük.es akkor itt a legjobb esetet vettem figyelembe, hogy a kard "csak" 1-be fog kerülni.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #28098 üzenetére
Uh nekem meg nagyoon regi mapjaim is vannak
Naja , de mondjuk ugy hogy evileg 15ig biztos dolgozok igy elobb Poezok , aztan a konyvtarba el csucsul a jatek plusz kijonnek patchek kirinyaljak a redditesek szokas szerint magukat , utana jolesz , csak ugye januarba meg jon az uj liga 😂 -
tibee77
őstag
válasz
sirdond #28084 üzenetére
Nalam is valoszinüleg, kicsit eltantorit hogy void lesz mind2 de majd meglatjuk.flashback szerencsere nem az.
Plazmacucci: na ja ssf delve az több szempontbol is huzos, no bench ahogy irtad, nincsenek bandit-ok, spectres minion kariknak nincsenek op spectre-k es folytathatnam.kivancsi leszek.
am sztem a legtöbb defense layere talan a tricksternek van, azon belül is ed-nek.persze ott van meg a jugg is mint tank de az nagy reszben melee igy azzal az arcaban vagy mindennek.
-
-
-
freddirty
senior tag
válasz
sirdond #28041 üzenetére
Reggel beugrottam standardba megnézni, mert ez már egy nagyon rég várt QOL. És végre egy pozitívan megélhető változás jó irányba. Szerintem jó lesz, gyorsan működik, de hozzá kell szokni:
- Ligakezdetkor standardon bebuggolt a reset után T16 map futásom, a corrupted map bonusokat nem kaptam vissza. OK, hagytam a fenébe inkább nem játszottam. Elhatároztam, hogy ha megjön az affinity funkció akkor lemegyek mélyebbre bányába, és akkor majd kilockolom újra a bonusokat. Ok, fél óra macera volt kikeresni a 30 mapot, scour, nail, alch. Nézzük van-e ele reflect. OK rakjuk át egy tabba az összeset és szűrjünk úgy gyorsabb. 30 click térképek sehol. Óbazz, mentek vissza a map stashba, lehet újra válogatni. Szóval hozzá kell szokni, de sok időt megspórol.
Elég egy dump tabba beletolni CTRL-clickel a teljes inventory-t, aminek van külön helye az úgysem a dumptabba köt ki.
Van bug is, ha elhideolod a readonly tabokat, akkor nem tudod a mellette levő tabot behozni, hiába klikkelsz rá a tab listában (nem a tabokon).
Most erőt gyűjtök újra a map válogatáshoz... -
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #28038 üzenetére
Van belőle Facebreakeres Cyclone?
Egyébként én is megnéztem pár vidit és bejött, neki is álltam megcsinálni egy Hierot, Archmage, Pledge of Hands, Indigon, de a vége valami olyan játszhatatlan szar lett (számomra), hogy sirnom kellett.
Azért haszna is volt, mert felhasználtam a Pledget meg még pár dolgot a Storm Brandhez.
Tibee ezt nézd meg.6m DPS (15%-os shockkal a kedvedért)
, Cloak of Defianceval és claritys watchersel 50%-os MoM, de jól működik Inpulsával vagy egy explodos bodyval is. Érdekes Pledgen az a greater spell echo, kicsit szokni kell, de baromi jól jön Archmagenél, hogy egy Brand árából lerak egymás után hármat.
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #28038 üzenetére
Picit utánanéztem a jewelemnek, és azt tudja, hogy a manám 80%-t armour-á konvertálja. Ez mit jelent? Ugye nem azt, hogy bukom a manám 80%-t és azért van ilyen kevés manám?
(gyanítom, hogy de, és ezzel meg is válaszoltad a kérdésem, hogy tudnék picit javítani a karakteren, mert tulajdonképpen a mana volt a legfőbb bajom
)
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #28034 üzenetére
Erre kíváncsi leszek, valami ilyesmit már hiányoltam, bár megfogalmazni nem tudtam volna
tegnap átalakítottam a poison-ról fire-re, és annak ellenére, hogy az itemek nem az igaziak, jobb lett. Elméletben. Van összesen ~190 manám, amiből kb. 80 szabad és ebből kell castolnom a 60 manába kerülő Blade Vortexet... Viszont nem jövök rá, hogy hol tudnék manát nyerni, amit másoltam build (egy poe ninja-s) ott se láttam az itemeken manát, és neki van 1100. A skill fa meg ugyanaz (leszámítva, hogy Ő level 100 én meg level 92)
Rá tudsz nézni, hogy min tudnék még javítani? A sebzéssel alapvetően elégedett vagyok, a védelem, ami hiányzik. Ami szerintem meglenne, ha sűrűbben tudnám castolni a BV-tami biztos, hogy hibádzik, hogy kell még egy bottled faith flaska, de az nagyon drága, úgy döntöttem annyira nem is fontos. Az íjra se ártana 4 kék socket, meg ráadásul elég dex igényes is, majd nézek egy másikat idővel.
Ő az akit másoltam: Fire Blade Vortex -
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #27998 üzenetére
Tényleg érdekes.
Nem néztem meg elejétől a végéig a videót, de behúztam PoB-ba, abban találtam pár érdekességet csak igy gyorsan rálesve. HH-n pl. mi az az 50% more phys dmg? Azért HH nélkül a DPS brutálisan visszaesik. 2m armournál a phys dmg reduction miért csak 76%?
-
freddirty
senior tag
válasz
sirdond #27975 üzenetére
Nos igen, terveztem már írni én is ide. Azzal, hogy a cyberpunk megjelenés dec 10 lett, a következő liga részvételében az esély eléggé lecsökkent. Mondjuk más az arpg meg a single player fps, illetve meglátjuk milyen hosszú a content szóval akár egy last minute liga beugró még elképzelhető. Legalábbis személyesen ez a nézőpontom, de szerintem az elég világos, hogy a bolygó gamer rétegének nagyon nagy része várja már a megjelenést
De ez liga content függő is, én pl a heistet bottal sem piszkálnám meg amíg ajtókat kell nyitogatni meg backtrackelni. Legyen akármilyen jövedelmező. Meg persze jó lenne valami ütős build is, mert csak nerfekről hallani mostanában. Pl a bower liga is elesett mert nem mertek elég nagy boostot adni nekik. Jó lenne már egy olcsó de jó build ami állja a 100% delirium mapokon az ütéseket, és le is tudja verni a felboostolt mobokat anélkül hogy kiteolna fél órát az ember...
-
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #27949 üzenetére
A less-reduced, increased-more általában konzekvens volt szövegezésben és működésben is - az egy másik tészta, hogy ki mennyit értett meg belőle és mit gondolt. Amennyiben valami téves vagy félreérthető módon jelent meg új cuccon, azt általában már az első patchekben javították, hiszen ez nem igényelt külön programozást, csak a mod szövegének átírását.
Grimro egyébként futott is már egy tesztet, működik a duplázás vinderi nélkül is. Azt persze nehéz megítélni ebből, hogy ez most 15 vagy 45% esély volt, de a fractured heisteknek köszönhetően, ahol pontosan lehet tudni, melyik ládában mi van, szerintem ezt is le fogják tesztelni.
-
freddirty
senior tag
válasz
sirdond #27946 üzenetére
Nagyon szuper chris hozzászólása
IT fejlesztésvezetői tapasztalattal a hátam mögött idáig sem értettem, hogy a pékben tudnak évi négy release-t gyártani, egy ennyire komplex szoftverben. Most sem értem, de látom hogy ők is a szokásos problémákkal küzdenek és eljutottak odáig, hogy megoldás kell mert a folyamatos bővülés a kezelhetetlenségbe sorodja a kódot (belenyúlsz az egyik helyen ezzel nem várt problémákat okozva máshol). Azt nem írta konkrétan milyen megoldás felé mennek, de gondolom jobban modulárisabb lesz, kérdés mi ebből majd mit látunk.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #27946 üzenetére
Hacsak a GGG-nél nem változtatták meg teljesen a szövegezési módot, akkor a brossok modja elég egyértelmű "Heist chests have a X% chance to drop duplicate of....".
Nem az NPC-től függ, nem increased chance (hiszen nincs base duplicate chance, amit növelhetne), szimpla flat chance. És eddig az összes NPC gear chance tulajdonság összeadódott, sehol nem jelzik, hogy pont ez máshogy működne.
Az exa árakkal kapcsolatban néztem egy valószínűleg nagyon találó megállapítást: ebben a ligában a unique buildek a menők, nagyon kevés rare cuccra van igény. Márpedig az exa egyetlen érdemi felhasználása a multicraftolás, míg a chaost benchcraftingnál és chaos spammelésnél is fel lehet használni.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #27944 üzenetére
Ahogy én nézem, a brossok összeadódnak, de nem duplázódnak. Vagyis három 15%-os bross 45% esélyt ad arra, hogy duplázódjon a drop, viszont nem három külön esély a duplázódásra. Mondjuk nekem eddig is így volt logikus, az, hogy egy ládából egy helyett négy exa essen (1 alap + 3x a mázli) már nagyon durva lenne.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #27934 üzenetére
Az igen , ezek szerint aza 4% is megèri , mondjuk abbol kiindulva hogy pl a 4%-8%os abyss jew onslaught on killel is eleg gyakran procol ezse lehet talan annyira kulomb , persze ehez kell azasok currency chest es az egyebek
Nem gondoltam volna hogy a delirium utan lesz meg egy ilyen "broken" liga
Bar azzal ellentetbe ahogy irtad itt csak tul kell elni es rohanni a tobbi nem szamit
-
freddirty
senior tag
válasz
sirdond #27931 üzenetére
Végülis mindig ez volt a POE gazdaságában. Akkor tudsz sikeres lenni anyagilag, ha egy olyan mechanikát-craftot találsz amit nagyon kevés másik játékos művel. Ha gyártottál-farmoltál egy bizonyos itemet az addig jó biznisz volt amíg nem publikáltad az infót (vagy rá nem találtak a marketen). Miután többen is ráállnak onnantól a többlet cucc árát letörti a piac és vége. Magyarán minden pénzszerzési módszer jobb ha titokban marad.
Itt is van 1-2 nagyon jól sikerült blueprint amit elkezdtek duplikálni-splittelni, terjed a marketen és egyre többen tudják megfizetni-találni az exás trinketet is. Ahogy halad az idő előre egyre több játékosnak lesz endgame karija amivel már képes lefutni a blueprintet.
Ergo minden currency ami ott esik nagy mennyiségben lesz jelen a piacon.
Ezt egyébként nem tartom rossznak egy bizonyos szempontból. Azt tartottam mindig problémásnak, ha endgameben nincs elég szög pl. Nem tudok endgame-ben minden mapot kimaxolni mert nincs elég currency hozzá? Hülyeség.
Na most van elég
Az exa is chaos váltópénzként működött annyira ritka volt. Ez a trade-nek jó, de ha craftolni akart volna valaki az nem tudott. Metacrafthoz kb. olyan mennyiségben kellene az exa mint az alteration.
Igazából jónak tartom ha mondjuk egy ligában currency túlkínálat van és ez alapot nyújt újabb buildek építéséhez a játékosoknál. Csak ne minden ligában legyen ez. Pl az előző harvest után ez teljesen helyénvaló.
A közelgő affinity funkció pedig még fokozhatja a helyzetet, végre kevesebb időt kell eltolni inventory menedzsmentre. -
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #27934 üzenetére
A ligák első-második hete között szokott lenni egy mélypont pár napig, de szerintem ilyen alacsonyan azokon sem volt. Most meg folyamatosan megy lefele, egy hete még 70 körül volt.
Így viszont sajnos a carrion golemes buildem is egy kicsit nehezebb lesz (persze kérdés, mik potyognak majd a heistekből). Múlt hét csütörtökön még úgy számoltam, hogy a 11ex+300c elég lesz a karakterre és csak az endgame guradianhoz kell majd farmolnom, most már a karihoz is kevés.
-
sirdond
őstag
válasz
sirdond #27930 üzenetére
És ahogy nézem elkezdett bezuhanni az ex ára rendesen (51c trade-en).
Lehet,hogy ez az egész addig fog fajulni, hogy teljesen elértéktelenedik az ex és már nem fogja megérni csinálni a blueprinteket?(ugye a bevétel nagy része az ex-es trinketből és az ex dropokból jön).
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
sirdond #27918 üzenetére
Mondjuk ilyenkor derül ki, hogy a (némileg amúgy jogos)reddit lázadás ellenére milyen baromi sokat fejlődött a játék az utóbbi két évben. Az ahogy a mastereket beillesztették a mapozásba, a delvet core mechanikává tették, és az atlast átszabták az atlas romboló sextant blokkolásból ebbe a formába, azért kb ötszörösére növelte a legit endgame-et. Pl betrayallal normálisan még nem is foglalkoztam soha, és most láttam egy reddites összefoglalót, hogy annak is milyen mélységei vannak, ha az ember rászán némi energiát.
Persze mindenkit zavar ez a bugos, szerencsétlen liga, én is kihagytam 3 hetet egy unique heist crash után, de sztem baromi sok jó döntést hozott GGG az utóbbi időszakban, és túlzó temetni őket. -
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #27913 üzenetére
lehet, majd meglátjuk. Mondjuk ha a egy blueprint Vinderi 20% dupla esélye mellett még 45% duplázást is hozhat, az az elszállingózók mellett is növelni fogja a kínálatot, még csökkenő fracture mellett is. Ráadásul azért a "felsőházi" cuccokra továbbra is nagy a kereslet. Láthatóan sokan érzik pl. most úgy, hogy reális esély lehet egy Headhunter beszerzése, még hatalmas mázli nélkül is.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #27911 üzenetére
Egy kicsit a tegnapi grimro video folytatása, mi várható az SC economyban, ha tényleg javítják a brossok most - állítólag - nem működö "X% chance to duplicate .... from heist" modját. Röviden: teljes polarizálódás a fractured blueprinteknek köszönhetően. (Aki nem tudná: A fractured blueprinten a kis ládák fixen ugyanazt a típusú jutalmat dobják mindig, így maximalizálható a hozam mert a "trash" ládákat nem is nyitogatják a játékosok.)
Ebből a szempontból méginkább megszívlelendő brünnehilde tanácsa a beachheadekről, mert gyakorlatilag az ancient orb az egyetlen, ami tartja az árát a felső, de nem top kategóriában.
(Egyszerűbb megoldás lenne persze, ha megszüntetnék a blueprintek a fossil craftolását...)
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #27901 üzenetére
Kösz, első próbálkozás letudva, 6:0 oda
Mivel még csak 15%-on voltam (valamiért azt hittem, többet hoz majd a három map, ami még kellett), inkább nekifutottam most.
Végül is tényleg egyszerűbbnek tűnik, átjutottam a második fázisba úgy, hogy a halálok fele nem miatta, hanem a visszatérés utáni rossz közlekedés miatt volt. (Belegyalogoltam a felhőbe, nem tudtam merre tudom kikerülni.) Persze A0-án, de némi gyakorlással (főleg, ha innen kezdve tényleg csak egyszer kell leverni a conquerorokat ahhoz, hogy bejöjjön és nem négyszer) érezhetően megszerezhető a rutin, ami a magasabb szintekhez kell.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #27853 üzenetére
A felszerelésnél én egyelőre még a "+% xp from job" opciót hajtom, hogy minál gyorsabban eljusson mindegyik kari a max szintre. Vinderinél nem tudtam, hogy két lvl5-ös skillje lesz (még csak lvl4 a demolition nálam), de akkor javítom őt és Huckot is.
Az auráknál nem néztem, ezeket az NPC-k generálják? Én eddig negligáltam ezt az opciót, mert azt hittem ez is olyan, mint a saját cuccunkon lévő "grants..." opciók, hogy nekem kell(ene) manát lekötnöm vele.
-
freddirty
senior tag
válasz
sirdond #27750 üzenetére
Hát igen a cold BV elég pöpec endgame kari. Standardon kipróbáltam, kellett picit változtatni a divine flesh nerf miatt, de így is jó lett, csak passzív pontot vesztett, meg resistance-ot ami mondjuk csak a belt headhunterre cserélése esetén számít.
Egyébként ha most játszanék biztos utánanéznék valami nem coldos hanem posion-os változatnak, hogy össze lehet-e rakni jó dps-es és mellé hasonlóan kemény legény karit. -
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #27750 üzenetére
A Grand Heistnél (annál az egynél, amit futottam) nekem pl. az volt a bosszantó, hogy rohadtul nem volt intuitív, hogy ha kilépek az egyik escape-en, akkor át tudok-e menni a következő szárnyba, vagy nem. rossz helyen mentem ki, buktam is a heistet, mert persze a kiindulási pontra mentem vissza, nem a tranzit pontra.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #27746 üzenetére
"ami változtat megint egy csomó mindent, valószínűleg pozitív irányba és addig nincs is igazán értelme csinálni a liga tartalmat"
Bingo, én is ezért nem forszíroztam a ligát eddig. érdekes módon nekem az első két nap után nem volt gondom a heistekkel (crash és hasonlók), viszont úgy nagyjából naponta egyszer se szó se beszéd kirak a játékból. Szerencsére eddig még nem buktam ezen mapot (általában a HO-ban, vagy a liga hubban történik, egyszer volt mapon, de azt éppen befejeztem), jellemzően valami inventory rendezéskor, cucc felvételkor.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #27732 üzenetére
Én már elvesztettem a fonalat a folyamatos nerf-buff-nerf-buff csikicsukiban. Éppen tegnap gondolkoztam azon, hogy tulajdonképpen miért a ligában játszom? heisteket alig megyek, a gladiátorból ott van a fullra felszerelt lvl93-as darab standardon és bár pár alternate quality gem hasznos lehet a buildhez, nem életbevágóak. Na mindegy, a megszokás nagy úr, egyelőre elforgolódok itt, aztán hátha végre eldöntik, mi legyen a liga tartalmával.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #27732 üzenetére
Mondjuk nem éreztem, hogy olyan sok ajtót kellett volna nyitni, ha meg eleve kisebb területeket akarnak, akkor ez alapból megoldódik, szóval... Az XP jó, az is, hogy pár ajtónyitás gyorsabb lesz. Haladunk.
TrollBalint: Tegnap este megvettem a komplett geart és útjára is inditottam a Storm Brandemet. Endgamere, kb 10exa ment el rá (800c körül, szóval "normál" exa árak mellett ennek a fele lett volna). Nincs Inpulsa, Mark of the Shaper, Bottled Faith, Tempest Liberation, lvl21 Storm Brand, awa gemek, azokkal 6m közelébe lehet menni. Egyébként eszembe jutott, hogyan lehetne még Sigil of Power "kompatibilissé" tenni a buildet. Bossoknál az added lightningot le kell cserélni Archmage supportra. A Storm Brand mana costja felmegy 400 fölé.
Edge: Ingameben millió dolgot nem mutat, vagy nem teljesen. Szóval azzal ne foglalkozz. Az ott látott DPS meg köszönőviszonyban nincs a valódival.
A blockot viszont jól szokta mutatni, csak nem mindegy mikor nézed. HO-ban, vagy mapon, miután hiteltek, mert a Painforged hit után 8%-ot ad pl, de a Violent Retaliation is növeli, ha blokkoltál előtte.
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #27732 üzenetére
átolvastam; hát nem is tudom...
Az tetszik, hogy Karst meg Tullina picit jobban fog igyekezni. De nem igazán értem, miért kell kevesebb ajtóAzért annyira nem volt az sok (mondjuk magasabb Tier-en nem mentem, ahol nagyobb a Heist, de azt meg úgy is lecsökkentik
) Csomó változtatás picit szembemegy azzal, hogy ez egy "lopakodós-rablós-öldöklős" koncepció lenne.
Brunnehilde: Tegnap volt szerencsém egy mapot futni, ki próbáltam a Sigil of Powert. Hát az én "végtelen sok HP-mhoz" picit kicsi az area, meg a CD is lassú, így mapozáshoz annyira nem biztos, hogy sűrűn használnám. Viszont a CD akkortól indul, mikor elnyomod a skill-t. Nem tudom, hogy csökkenni fog-e a CD idővel de így is dobott - a tooltip szerint - 10%-t a dps-emen (mikor elérte a 4. stage-t). Azt nem tudom, hogy ha elnyomom a sigilt, felmegy 4. stage-be, amit akkor elnyomok brandek, azok a sebzésüket megőrzik azután is, hogy kijöttem a sigil-ből / megszűnt a sigil? Az külön tetszik, hogy látványos a stage-k gyarapodása, nem kell fent a buff mezőt figyelni.
Hétvégén lesz rendesen időm játszani, akkor tervezem jobbá is tenni a buildet, meg jobban megnézni ezt a gemet. (Pénteken meg a trade-re szánni az időt)
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #27699 üzenetére
Tok mindegy redditnek es a fagyalgoknak ugyse fogsz tetszeni
Azert nem lennek sose a helyukbe amilyen szinten omlesztve kapjak a magas roptu kommenteketNyilvan kell a feedback es reg volt ilyen bugos liga talan betrayel meg synthet tudnam mondani , de ami hiszti megy az egesz korul az eleg non szensz
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
sirdond #27653 üzenetére
Javítottak egy bugot amivel létrehoztak egy nagyobbat, így visszatértek az eredeti bughoz de most szándékosan. A napos oldalon közben állítólag próbálják ninja balanceolni a ládákat a háttérben.
Tudom, hogy megöli a hypeot meg minden, de legalább egy 7 napos PTR nem lenne hülyeség, ha már mi vagyunk a beta teszterek és a 4 kieges ciklusokra is szükség van.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #27627 üzenetére
A Grand heisteket egyelőre kihagytam és azt hiszem valami váltott műszakos, egyik nap mapozás, másik nap heist üzemmódra fogok beállni. Majd meglátom, mennyire működik.
Két technikai kérdés:
- ha mapon ad be delíriumot, ott van valami konkrét cél, vagy csak gyakjak minél többet és rohanjak előre? Tudom, hogy egyszer már szó volt róla, de mivel mindig skippeltem, elfelejtettem.- lehet, hogy most rá fogok fanyalodni a trial lejmolásra, mert már nagyon unom, hogy heteken át nem adja be az utolsót. Ilyenkor ha valaki felajánlja, hogy van egy futható a mapján, akkor amíg én meg nem csinálom, addig ő is kötve van ahhoz a maphoz? Mert én elég lassú vagyok ezeken, és ez akkor kitolás vele. Részben ez volt az egyik ok, amiért soha nem vettem igénybe.
-
sirdond
őstag
válasz
sirdond #27626 üzenetére
viszont a grand heist door bug még mindig nincs javítva, ahogy látom, úgyhogy még mindig óvatosan.
szerk: kis keresgélés után megtaláltam, hogy ez csak a Repository blueprint-et érinti, elvileg. szóval azzal nagyon óvatosan, ha nem akartok bukni, a többi elvileg ok. [link]
-
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #27603 üzenetére
Nem az zavar, ha idéznek, csak az a furcsa, hogy én ilyet nem irtam. És most jobban visszaolvasva, Trollbálint volt az, aki elrejtést irt. Utána meg Har_melin is. Nekem világos volt elsőre amit mondtál guildben. Item filter kis ikonnal jelezte, értéktelennek, azért nem tűnt fel. Egyébként azóta megoldódott, és már három vagy négy is esett, jól látható az ikonja.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #27594 üzenetére
Hol irtam, hogy azt irtad, hogy elrejti?
Har_melin is elrejtésről is, de esküszöm nem találom, hogy ilyet irtam volna.
"Guildben sirdond szólt, hogy az item filter lehet az oka, nekem magasra van állitva, szóval letöltöttem a frisset, talán ez megoldja."
"Én stricten vagy very stricten szoktam lenni, és ha mutatja is, lehet már túl kicsi, és "értéktelennek" jelöli. Vagy jelölte." -
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #27556 üzenetére
Úgy tűnik, nem teljesen random. A kulcs az, hogy azonnal azzal az NPC-vel kell futnod a következő contractot, aki éppen csatlakozott. Ha kilépsz közben a Harborból, vagy egy másik NPC-vel mégy, akkor már nem működik.
Nekem az előbb beadta az egyik csajt (a macskásat), szerencsére volt neki való küldetésem. Elindítottam és voila, rögtön jött egy újabb NPC (az anti-thaurmatologist). Neki való küldetésem viszont nem volt, gondoltam szintet lépek, hogy frissüljön a vendor kínálata, de úgy már hiába hívtam be őt, nem jelent meg újabb tag.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #27515 üzenetére
kijött két hotfix, állítólag
- Fixed the most common freeze and server crash related to Heists. At last!
- Fixed an instance crash that could occur in Heist contentReméljük a legjobbakat.
Még heist tanács (az előző videóból): ha esik valami durva darab (ex, Doctor, bármi) még mielőtt eljutnánk a célpontig és nem akarunk kockáztatni, akkor szépen sétáljunk vissza és hagyjuk azt a contractot. Veszítünk pár(száz) markert, de ahogy elnéztem, azt nem fogjuk megérezni.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #27508 üzenetére
Én dx11-en vagyok és tegnap már engem sem hajigált ki (5-6 contractot futottam), csak egyszer A2 townból.
Közben elkezdtem írni az összefoglaló liga részét, de még nagyon kevés a saját infóm hozzá (pl. mi generál revealt a blueprintek unlockolásához, stb.), szóval kedd előtt aligha lesz fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged