Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #27899 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tippeket!
A corrupted bloodos gem már bent van tegnap óta, mert elegem lett abból, hogy az elmúlt pár napban csak attól haltam meg. Amikor éppen "rajta van az ötperc", az összes AS és dmg buff, akkor olyan tempóval szedte magára a cb stacket, hogy nem volt elég gyors a reakcióidőm a flaska aktiválásához.
Ezt az A0 tippet külön köszönöm, eszembe nem jutott volna. Videót elég sokat néztem, de tudom magamról, hogy én hülye módon mindig izgulok az első X próbálkozás alatt, ami nem használ a pontos egérpozícionálásnak. (Normál Atzirit talán egy évvel a megjelenése után sikerült először levernem, pedig csupa tuti killer builddel próbálkoztam.) Ez van, lehet, hogy majd beveszek előtte két xanaxot...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest