Új hozzászólás Aktív témák

• sz.mich

tag

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni, mert úgy néz ki letalpaltam act2-ben. Varázslónővel kezdtem, aztán lvl16nál újrakezdtem egy újjal, mert nyilvánvalóvá vált, hogy ez sokkal összetettebb annál, minthogy elinduljak a fejlődésben minden irányba. Szóval az új varázslónővel most lvl29-es vagyok, kizárólag lightning-re specializálódtam, a lightning damage kimaxolva, két „gócpont” híján a shock is. Fontos, hogy ezeken kívül (lightning damage + shock) semmi másra nem tettem, épp csak azokra amik ezeknek az útjában volt. A kezemben egy szintént lightning-es staff. Azonban act2-ben van két boss, akikkel nem bírok. Az óriás egyetlen támadással kicsinál, de a Pit-ben lévő mamuttal meg a mágussal (őket együtt kell legyőzni) se bírok. Túl kevés lehet a HP-m, alig több, mint 300, oké, de látványosan a sebzésemet sem érzem elegendőnek, holott azt egyszerűen már nincs hová húzni. Ami lehet, az megvan direkt damage szinten.

Jól van, gondoltam felnézek netre és csinálok egy ajánlott build-et, ha már az én, damage-re fókuszló buildem megbukott. Elköltöttem egy csomó pénzt a gócpontok nullázására, végül újraalkottam, ha nem is az egészet, de a szintemhez mértem a Stromweaver League buildet. Mivel 29-es szinten nem tudom az egész passzív fát kirakni, jutottam ameddig jutottam, de a helyzet nem változott. Az óriás ugyanúgy kinyír egyetlen, hirtelen leadott támadásból. Sokat sebeznek rajtam, a hp flaskám így hamar kiürül, miközben sebezni alig sebzek, pedig amit lehet elsütök annak rendje és módja szerint. Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ilyen kicsi szinten máris el kell kezdeni az xp farmolást, mert egyszerűen nem jutok tovább. Szerintetek mit kéne csinálnom? Tudom, hagyjam ott a játékot mert nem kenem való. :DDD

Csak kp., az ár fix.

Új hozzászólás Aktív témák