Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Most igen. De mi lesz pár nap, vagy hét, vagy hónap múlva?
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Okok! Nah jóéjt holnap még gondolom talizunk itt a ph-n. Nah én go to my comfort bed!
-
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Én is mek lassan lefeküdni
de a hátam mögött nem összebeszélni
persze a topicot tessék csak használni!
szeretném ezzel a totyikkal első 1000 hsz-ű totyikot de ez nem lényeg! Az a lényeg hogy megbántam amit tettem. Jóccakát kívánok! -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ezek után meggondolod, hogy lecserélsz 2 tizenévesre? Mert ugye a koromból adódóan futna belőlem egy 14 és egy 15 évesre.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ghost: Szexuálisan már érett vagy, de szellemileg...
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Gonosz vagy!

-
kovsol
titán
válasz
parandroid
üzenetére
omg erre anyit mondok lol
jól megnevetettél
szerk: az első része miatt
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Hát igen, az élet... a sok tapasztalat... az elszaggatott barátnők... Tudnék mesélni, de szerénységem nem engedi, hogy magamat fényezzem egy nyilvános fórumon...

Húúú, asszem le kéne feküdnöm... Megártott a sok tea.
Szerk.: Vajon én szexuálisan már érett vagyok? Van ennek valami látható jele?
[Szerkesztve] -
kovsol
titán
13éves öcsém és haverjait föleg a csavargás, bagó, petárda, meg sunyiban az xxx tartalmú oldalak lesése a neten
Gh0sT: mikor jártam vizdíjat szedni volt hogy engem is lemagáztak
meg öcsém haverja fél évig azt hitte hogy az apja vagyok
lehet gyakrabban kellene borotválkoznom ? 
[Szerkesztve] -
kovsol
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
én már csak elvből se kezdenék ki egy anyám korabeli nővel remélem megértesz
Gh0sT: nem tudom tegezhetnek azért a kicsik téged ?

QuarK: 879re azt hittem késöbb derült ki
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
akkor én nem vagyok trendi gyerek
picss@ba pedig Tisza a cipőm
-
VoDaFoNe
aktív tag
lehet még nem nőtt be teljesen a fejem lágya de azért a 21. században vagyunk. azért nem tom te hány éves vagy de változnak a dolgok. és a velem egykorúaknak már a pasizás jár a fejében. a fiatalabbak meg az ilyen ált. isk-esek attól érzik nagyobbnak magukat ha cigiznek. az ilen elsős másodikos harmadikososk!
-
-
-
sharpapa
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
bazmeeeeeg.....elég régi aláírás az.eccer olvastam vhol, azt megteccet ennyi.

Egyébként igen ezen téren nem vagyok olyan profi mint torna/fociban
, lévén hogy nem napi rendszerességgel váltom a barátnőmet.
Tőlem jöhecc onnan is, de ha nemm fejezedd be vissza is kenlek oda!
(namost kemény voltam)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Bibby
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Olyan sokat kerestél? Sőt, mi lenne ha nem is keresnél fiút? Számomra ez túlzás egyszerűen.Ha én 13 éves voltam jobban érdekelt egy focimeccs a barátokkal mint akármilyen lány.Ezt meg lehet fordítani is, a másik nemre vonatkozólag.A világ olyan amilyenné tesszük.Ha te 13 évesen hagyod hogy fogdozzanak akkor valami hiba azért benned is lehet nem gondolod?
-
-
QuarK
senior tag
''Egyáltalán van neki olyanja?''
Jogosnak tűnhet a kérdésed, de van olyan; hogy Te is meglepődnél; engem egy hasonló korú egyednek sikerült (de úgy Istenigazából) átb@sznia... Simán kinéztem belőle a 18-at minden téren...
Mondjuk tagadhatatlan, hogy az ilyen korú egyedekből hiányzik egy pár olyan dolog; aminek nem árt meglennie, például a felelősségtudat.
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
Bibbay eddig senki nem vonta kérdőre amit leirtam de mind1. Ha gondod adok cimeket telefonszáomkat hogy meggyözödhess az egészröl... A magamrészérül én ezt az egész sztorit lezártnak tartom és nem szivesen vitatom csak leirtam tapasztalataimat. Vodafone pedig SZVSZ. igenis jol teszi hogy ittvan!. Nem biztos hogy minden szülö ugyanugy áll a kérdéshez ahogy pl a te szüleid tették. (nekem ebben szerencsém van édesanyám 20éve foglalkozik 20évesekkel
) Inkább kérdezzen egy forumon valamilyen szinten gátlások nélkül mintsem otthon kérdezzen valamit és ne kapjonb valamilyen okbol választ... szerintem. De nemtudom -
Bibby
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Miért mit lehet csinálni? Komoly felnőttek...persze, ha valaki normálisan gondolkodik az komoly felnőtt.13 évesen terhes...Nézd, a történeted csak úgy egyszerűen hihetetlen.Vodafone pedig egy egyszerű kislány, akinek semmiféle hét fogással nem kellene foglalkozni, és nem fórumon tanácsot kérnie, hanem a szüleitől valami erkölcsösebb nevelést.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
sharpapa
üzenetére
Szerintem ez a mentalitás sem tul jor vazetető: ''Néha még én is elszégyellem magam hogy a végén még én is ilyen hülye leszek mint a többiek. Ez tart vissza attól, hogy most azonnal megkérdezzem hogy járna e velem.''
Szerintem eggyáltalán nem ilyen egyszerü: ''járunk'' ? ''aha''. Szerintem ha eröl szol az egész akkor már rég rossz nem? Vagy csak én vagyok ''MÁS''
? én soha
nem igy csináltam
-
kovsol
titán
hát nem tudom az öcsém 13 éves(én 19) de ha ilyet csinálna szerintem ki lenne tagadva kb a családból
ez már kicsit sok a szememben
(jó felénk is van pár roma a környéken aki hasonló cipőben jár (mármint hogy terhes ilyen fiatalon) és nem rasszista hozzászólásnak szántam csak ezt tapasztalom ennyi)
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Ez elsőre az idősebbeknek ugy tünik hogy ez baromi sok de aki meg a korosztályom körül mozog az meg csak azt kérdezi hogy miért ilyen kevés... Pff
Azért mert az idősebbek nyilván sokkal jobban szagolnak a témához, és igazuk is van, hogy ez sok. Néha még én is elszégyellem magam hogy a végén még én is ilyen hülye leszek mint a többiek. Ez tart vissza attól, hogy most azonnal megkérdezzem hogy járna e velem. -
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
TexT-BoY
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Van olyan szomszédom ahol a szitu:
1. anyuka szül 1. apukátol: 1lány és 1 fiu eltellik x idő bejön 1. anyukának 2. számu apuka születik még 1 fiu (ő most over 20). Aztán az 1.lány szül 1 srácot az 1. anyukával együtt... aztán a lány szül még 2 lányt és az anyuka is et...
nemtudom mennyire érthető a levezetés a lényeg: Annya és lánya együtt neveli a fiukat
Sherpapa! én sem érzem magam annyira kavarosnak. gimnazista korom ellenére 1barátnőm volt eddig... ez a 2. kapcosaltom. Ez elsőre az idősebbeknek ugy tünik hogy ez baromi sok de aki meg a korosztályom körül mozog az meg csak azt kérdezi hogy miért ilyen kevés... Pff
GhOst negéz most olyan lányt találni ebben a korosztályban akinek egyáltalán gondolatai vannak... komolyak... Nemtudom régen hogyvolt de most azt tudom hogy televagyok over 20as barátnőkkel és barátokkal... nem érzem jol magam a saját korosztályommal annyira ''bizonytalan'' és gátlástalan az egész.
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Azért mert ez már tényleg szánalmas ami a gimiben, illetve ált.nak 6-8-ik korosztályiban megy. Örülök hogy én nem teszem ezt (akire most hajtok, ez az első) viszont a barátaim basztatnak is hogy ''na vazze ne legyé már ilyen balfasz, há neked 10 csajod lehetne egyszerre!'' meg ilyenek. Ahogy a tornacsapatban szétnézek, mindenkivel ugyanez a helyzet. Mindenkinek van jelentkezője szép számmal, de barátője az már ritkán van.
-
padee
tag
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
megertem a helyzeted(a csajok helyzetet). azert van normalis is am

legkozelebb majd maskepp kezeled. kezdj erositeni
Amugy mostanaban nagyon sokmindenen meglepodom,
kezdem azt hinni h az elmult par evet alvassal toltottem,
az egyik szobatarsam, aki 22 eves 3 honapja egyutt jar egy 14 eves csajjal.
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
Amugy tényleg poén.. pár tini irja a ''komoly''szerelmi/szexuális stb pőorblémátis és jön pár ''nagágyu'' vagyis FELNŐTT aztán röhögnek 1et majd yóóóól leirják mivan.

VoDaFone kikérem magamnak az utolsó mondatod.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ha átfogalmazom úgy már nem az igazi, ugye?

-
padee
tag
anyam. lehidalok. en azon csodalkozom h a 19 eves ismerosom most szult,
a haverom megnosult 20 evesen, itt meg 13 eves kismamarol van szo.
Vod: ne hagyd magad mert konnyuverunek tunhetsz a szemukben, es a vegen qrvanak neveznek majd. a 7 fogas meg talan ok, de 8.nal adtam volna egy pofont.
(ha egy faszi rajtam probal 7 fogast csinalni az elsonel betornem az orrat.)
[Szerkesztve] -
-
TexT-BoY
addikt
az a baj hogy komoly bár én 1 sulival feljebb vagyok mint fantasy de hidd el vannak ilyenek nem is kis számban. Ezzel kapcsolatban volt is egy topic amit végül I_am-al töröltettem. de a lényeg hogy óriási a változás akár az elmult 10-20évet nézve is... (legalábbis abbol amit a szüleim és idősebb barátaim mesélnek)
2. A fantasynak szánt rész külön tetszik

SASA: a ''kiscsaj'' eleinte nagyon komoly lánynak tünt. Tisztába voltam a hátteréve stb. Segiteni akartam neki de ő nem hagyta... Muterom is igy jött a képbe ''DÖK'' ment együtt (muter a főmufti én alpolgármester voltam/vagyok a csajszi meg képviseli a suliját aztán megismerkedtünk stb.
Mellesleg muter is nagyon szerette egyáltalán nem volt eddig semmi most vagy sokat változott vagy kimutatta a foga fehérjét.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Na, gyerekek. Ez rémes, amit írtok. Ha komolyan írjátok azért. Ha nem, akkor meg azért.

Fantasy: Térj észhez Kiscsillag, és ne add magad ilyen könnyen. Miért is volt jó, hogy letapizott egy vadidegen srác? Úristen, 13, azaz tizenhárom évesek vagytok.
-
sharpapa
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ismerve a korosztályomat, a következő esetek állnak fennt:
(vegyük azt, hogy alapesetben a lány csalta meg a fiut)
1.Mással járt kézenfogva: a lány kimagyarázza, hogy neeeeem hát csak beszéltünk meg ilyesmi, a fiu megbocsájt, mert olyan hülye.
2.Csókolózott: hát naaaaaa csakugy véletlenül elcsattant, azt hittem te voltál az meg ilyesmi, a hülyélye 60%-ban megbocsájt.
3.Lefeküdt valakivel:
a- jaj tudod olyan jó volt meg te béna vagy.....és a lány dobja.
b- ugy hiányoztál, és ezzel akartam pótolni a hiányodat, és olyan rendes voltál....a fiu dobja.
Én ezeket nem éltem át, csak sorra nézem ahogy a barátaimnak sikerül a legjobb csajokat felszedni, akikről kiderül hogy mind kurvák. Ezért nem akarok én bombanőt, mert fix hogy fűvel fával megcsal, amennyi zseléfejü agyonpénzelt iszákos faszfejek vannak....Most jelenleg van egy kiszemelt, akiről tudom hogy nem ilyen, és nem is üresfejü mint ált a legjobb csajok. Beszélgetek vele sokat, elég jó fej, számteken mellette ülök, elméletet állandóan ő sugja nekem, a gyakorlatit meg én neki....Ő lenne az:[link] -
TexT-BoY
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
igen valóban terhes... (VÁRANDÓS
) és ennek ő nagyon örül hiszen igy kikerülhet már 13évesen az oktatásbol és nem nevelő intézet vagy a megszökés utján hanem egyszerüen a baba miatt mehet anya otthonba LOOOL röhögtem rajta mikor muteromnak mondta. (vele eprsze nagyon jóba van pff pedig kértem hogy mennyen el melegebb éghajlatra) -
TexT-BoY
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
sanszos az utolso rész föleg hogy terhes

Amugy hozzáteszem hogy ezekböl nem veszem ki a részem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
VodaFoNE az a helyzet hogy kicsit furán fogalmazok. Meg nekem sem teljesen világos?!
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem manapság középsuliban már az általad említett legutolsó lesz a nyertes...
-
parandroid
félisten
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Megtennéd, hogy elmagyarázod nekem, vén trottyosnak, hogy ebben a korosztályban (ha jól tudom a korodat, akkor épphogy középiskolás vagy) mi számít megcsalásnak? Lehetne konkretizálni? Nem a szaftos részletekre vagyok kíváncsi, csak hogy mással járt kézenfogva / mással csókolózott / lefeküdt valakivel, vagy mi?
p -
VoDaFoNe
aktív tag
A fiút akit kinéztem sürgettem a témára és megmondtam h nem fogok örökre egy igen vagy nemre várni! ( jó lenne 1000hsz!)
-
VoDaFoNe
aktív tag
Hogy jöjjek össze azzal a fiúval aki a barátnőm nemrégi exfiúja? mert én szeretem a fiút és ő is szeret engem.csak hogy én nem akarom megbántani a barátnőmet hogy amiután szakított vele másnap engem lát a fiú karjaiban ( nem úgy ) . Segítsetek!
-
VoDaFoNe
aktív tag
ki csalt meg kit?
nehéz volt követni de lehet mert már este van csak azért
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
pff TexT life
style...
Nyáron eldöntöttük spanokkal és BARÁTOKKAL hogy no nő csak buli és végig szántjuk a balatont meg ilyenek (szokásos?! középsulis hozzá állás az élethez). Aztán Aug 03.- összejöttem egy nagyon dekorativ és nagyon kedves (kezdetekben) lánnyal. 1. honap gyorsan eltelt 1hétig együtt voltunk Soltvadkerten aztán 1hét Kecskemét aztán otthon elvoltunk majd én elutaztam 1,5hétre a sulimmal. de Szept 03. jöttem haza és mentünk együtt Hoervátba. 1hétre avgyis 9napra utazással. Igenám de itt már voltak surlodások mind1 tulvoltunk rajta hazafele a buszon még böven dult a love. Attán kb 1honapig megvoltunk minden reggel és DU tali és enjoy the life én meg szépen 2essel elovltam.. Oktober 3: Leorditotta a fejem és eltünt... kb 2honapig csak 1-2 alkalommal taliztunk akkor átjött stb enjoy de ez nekem ''kapóra'' jött több időm volt PH!-zni tiszta haszon. Kb november végén pedig ő mondta el nekem hogy ''Dani megcsaltalak'' Hivtam a barátnőjét megtudtam ''DEZSŐ volt'' mondom fasza másnap reggel nem volt tali aztán 4napra rá hivott hogy mivan. Szimplán és önzömodon lekurváztam és nem taliztam vele. ez ment kb December végéig. Aztán Dec 20adikán taliztunk és elmodnta hogy ő még szeret de már HO-ba probált megcsalni vagyis sikerült neki egy gerinctelen kis török gyerekkel. -''Na nembaj mondj''- babám van még valami? Aha a Dezső is. Mondom igen tudom mégvalami. Anyukád?!?!?! azaz az én anyámat /a forumon ''Anyabanya''/ hivogatta merthogy hiugom és anyám mégjobban szereti. Fasza drágám örülök hogy vagy. Muterom riasztottam hogy most mivan mondta hogy igen ''LAurácskával talizok néha'' na zsir. elköldtem a Laurát a sunyiba hogy akadjon le a családomrol ... 21.én bekerült a belgyogyászatra pszihés alapon 12napig volt bent aztán psziholgus ugytalálta hogy semmi fizikai baja és mehet. De elmondta a hazai állapotokat és az apjával valo kapcsolatot igy további 5napot nyert és végül az ügy ugyböl az lett hoigy most egy javitóintézetben csücsül. Bravo kis hülye megérdemled
. / Hozzá teszem hogy tisztába vagyok a fogalmazásommal és azzal is hogy mit irok
tényleg komolyan gondolom. Mielött jönne hogy nem beszél igy az ember arrol akit szeret /ett/. Aztán Most nem zaklat már és sikerült egy nagyon nagy szerlememmel összejönni ''ujra'' ?! Akit 3éve ismertem meg de akkor másképp ált hozzá a korkülömséghez. Most nem érdekelte és végül én vagyok a fiatalbb a kapcsolatban. amugy a 2 csajszi full ellentét: világos szem- sötét szem, nagy mell- kismell, CSepel legjobb iskolája- getto, aranyos /4év távlatában is/- görény. De elég fiatal vagyok szerintem ahoz hogy most döntsem el hogy ''mi a jó nekem'' de Azthiszem már megvan a kialakult idálom épp ugy a személy mint a kapcsolat tipusát illetően. Most ugy gondolom min2 stimmel. MAjd jelentkezem a végfejleménnyel.
Jo hosszu és értelmetlen HSZ lett grat for me. -
VoDaFoNe
aktív tag
A történet elég érdekes de vmiért tetszett! Nem akarlak ezzel megbántani. Nekem is pont ez a bajom. Ha netán szakítanának akkor a srác egyből hozzám jönne és a csaj meg szarul érezné magát mert elvettem a pasiját. Én sem akarom megbántani a lányt. A pasinak elmondtam a véleményem a barátnőjéről és teljesen megértett. Nem tudom!

-
Thyb
senior tag
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Na iit az öreg, hogy osztja az észt.

No para, ha a lány tényleg jó barátnőd, akkor had vigye a fiut. Fiuk jönnek mennek, ha azigazi eljön, az ugy sem kezd el más lány után futkosni. Egy igazi jó barátot viszont sokkal nehezebb találni.
Bár vannak csapások amik egy életen át kisérik az embert, nekem is volt egy ilyen. Engedelmeddel most elmesélném mások okulására: Hol volt, hol nem kb 14 éve történt. Én akkor értem haza a seregből, és mivel elsőként rukkoltam, a haverok még mind bent voltak. Legjobb haverom barátnője, nagyon kedves volt hozzám, de csupán barátság alakult ki. Hűséges volt a haveromhoz, akinek akkor még kb 1,5 -2 hónap volt hátra a leszereléshez. Haza nem is tudott jönni abban az időszakban, s elég távol szolgált, hogy tudták volna egymást látogatni, ezért megkért, hogy vigyázzak a barátnőjére. Haveri alapon együtt mentünk minden felé. Ismerettségi körünk azonos volt, igy ez nem okozott gondot. NAgyon jókat beszélgettünk, viccelődtünk, de a távolságot tartottuk.
Ez igy ment egésszen addig amig a haver haza nem jött. Akkor elkezdtünk együtt szórakozni, de már a második este után, (ugy laktunk, hogy a dizsitől én laktam a legmesszebb, hozzám pár utcányira a lány, majd a dizsi és a lány között kb féluton a haverom) ballagtunk hazafelé és a lány elkezdett panaszkodni, hogy a haverom amióta hazajött nagyon szemét vele. Nagyon hideg, és nem tudja, hogy meddig birja ezt. Nekem a lány nagyon bejött, de a barátságom nagyon erős volt, és eszem ágában sem volt kikezdeni a lánnyal, holott utalt rá, hogy mennyivel rendesebb vagyok, és mennyivel jobban örülne, ha a haver is inkább ilyen lenne. Szal volt egy elég egyértelmű utalásarra, hogy szabad a pálya, és vegyem át a kezdeményezést, de mivel mindkettőjüket szerettem, becsültem és tiszteltem, igy nem akartam belebonyolódni, holott időközben amit éreztem a lány iránt talán már kicsit tul is ment a baráti érzelmeken.
Igy próbáltam megnyugtatni, hogy biztos még a sereg miatt ilyen a haver és adjon neki + 1-2 hetet, biztos megváltozik majd.
Rákövetkező héten megint dizsi, megyek a haverhoz, aki otthon van és öltözik. Kérdem tőle, hogy hol a lány, erre Ő:''Már nem volt az igazi a kapcsolat ezért kirugtam.''.
A lány várt rá 14 hónapot, erre Ő 3 hét alatt kirugta. Majdnem megütöttem, de barátságunkra való tekintettel nem tettem meg, csak megkérdeztem tőle, hogy nem volt ez egy kicsit köcsög huzás? mire Ő csak vállat vont. Sebaj, igy legalább szabad a pálya gondoltam magamban, és elmentünk dizsibe. Ott a lány legjobb barátnője elmondta, hogy teljesen összetört és elment a tanyavilágba a nagyanyjához. 2 hónap mulva azt hallottam, hogy férjhez ment egy akárki ismeretlenhez.
Néha amikor visszagondolok mint most is, akkor eltünődöm azon, hogy vajon mi mennyit ér. Mennyit ér egy barátság, egy szerelem, és mindezen ilyen távlatból buslakodni. Azóta megtanultam, hogy az ember ne tartsa vissza az érzéseit, hanem mondja meg azt amit érez. Legyen nyilt mégha esetleg ki is nevetik, mert ha nem teszi, akkor talán évtizedekig bánni fogja azt, hogy volt Ő és adott volt a másik személy s az alkalom, és csak szolidaritásból nem mondta ki azt amit érez.
Szal ez az én sztorim. Okuljatok belőlle!
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Hát ja!

-
(ÉN)közPONT
őstag
VoDaFoNe :
Abszolút eggyetértek Lady B vel csak annyit tennék hozzá , hogy 1. A 3 szög még a bermudákon se szerencsés én a helyedben nem kotornék bele a a barátnőd és a srác között kialakult érzelmekbe !
2. Én most leszek 30+2 szóval tudom mit beszélek ...hehe rendszerint
SZVSZ a te korodban csak úgy jönnek mennek a fiúk inkább válassz 1 singli srácot aki bejön+megbízható valamelyest abból kevesebb zür támadhat és ha lehet indiferens helyről szóval ne osztálytárs ,STB.
De ez csak az én véleményem olvasd el ennyi nem kötelező megfogadni ...az élet úgy is hoz valamit ...jót vagy rosszat majd jön magától ,a film forog tovább csak annyit tudsz változtatni ,hogy ne te legyél a negatív főhős benne . -
ladybug
őstag
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Most múlt el a szerelem? Hamar ment...
És már új szerelmet keresel? Na, ezért mondtam, hogy fiatalok vagyotk ti még ehhez. Nem kételkedem az érzelmekben, hogy beleszerettél, csupán a mélységgel van gond. Szerelmes vagy, de szerintem nem igazán az egyénbe, mint inkább magába az érzésbe.
Kérdezd meg a barátnődet, hogy mit érez a fiú iránt. -
VoDaFoNe
aktív tag
Aham aham! SIngli vayok újra! 3 hónapos kapcsolat után elmúlt a szerelem! Szerelmi háromszögben vagyok! Van egy fiú aki bejön nekem, és én is neki. Én szeretem őt, és ő is szeret engem! Csakhogy van egy barátnője aki az osztálytársam és nekem is a barátnőm ( nem úgy)! Mit tegyek? Amikor MSN-ünk, nem tudunk egymástól elbúcsúzni és ő mindiíg olyan (puszis meg csókos) smilekat küld! Nem akarok közéjük állni!
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

lehet gyakrabban kellene borotválkoznom ? 
picss@ba pedig Tisza a cipőm