Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Azért Drága, mert belé szorult még empátia, humanitás. Tudod, együttérzés....
És azért, mert ő egy régivágású fiatalember, aki megvédi a gyámoltalant. -
ladybug
őstag
válasz
sasa311
üzenetére
Az egy dolog, hogy megnevetjük őket (Nem kinevetem. A kettő között különség van.), mert olyan kis gyermetegen naívak tudnak lenni. Ez természetes. Hisz valljuk be őszintén, nekünk is voltak hasonló gondolataink anno (még jó, hogy csak gondolat).
Én azt találom szomorúnak, hogy ez a ''pasi és csaj'' , meg a járás, ennyire nagyon fontos nekik. A tanulás eltörpül mellette, és ez - hadd ne mondjam - egyesek helyesírásán is nagyon meglátszik. -
ladybug
őstag
Bocsánat gyerekek, de ez a topik kezd a lehető legdedósabb irányba haladni. ''Elkésett a barátom, bebbebeee.'' ''De az én barátnőm is, bibibibiii.''
Vagy beszéljük rendesen, vagy szűnjön meg a topik, mert ez így nagyon gyermeteg.
Ja, és ez a sok fáj a fejem, meg hasonló beszólás.....
Bocs, de ez már nagyon kikívánkozott belőlem. Hoppá, látom megelőztek.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Ebben a topikban olvasottak után én sokszor elkeseredek vagy ledöbbenek, hogy ezek a fiatal gyerekek miket írnak a ''szerelmi'' , netalán ''szexuális'' kapcsolataikról.
Igazából csak segíthetünk nekik, ha vesszük a fáradtságot és elolvassuk a hozzászólásaikat. Ha több embertől hallják ugyanazt vagy hasonló véleményt, akkor talán ők is elgondolkoznak azon, hogy másképp álljanak hozzá ehhez a témához. -
ladybug
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Most igen. De mi lesz pár nap, vagy hét, vagy hónap múlva?
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ezek után meggondolod, hogy lecserélsz 2 tizenévesre? Mert ugye a koromból adódóan futna belőlem egy 14 és egy 15 évesre.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ghost: Szexuálisan már érett vagy, de szellemileg...
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ha átfogalmazom úgy már nem az igazi, ugye?

-
ladybug
őstag
Na, gyerekek. Ez rémes, amit írtok. Ha komolyan írjátok azért. Ha nem, akkor meg azért.

Fantasy: Térj észhez Kiscsillag, és ne add magad ilyen könnyen. Miért is volt jó, hogy letapizott egy vadidegen srác? Úristen, 13, azaz tizenhárom évesek vagytok.
-
ladybug
őstag
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Most múlt el a szerelem? Hamar ment...
És már új szerelmet keresel? Na, ezért mondtam, hogy fiatalok vagyotk ti még ehhez. Nem kételkedem az érzelmekben, hogy beleszerettél, csupán a mélységgel van gond. Szerelmes vagy, de szerintem nem igazán az egyénbe, mint inkább magába az érzésbe.
Kérdezd meg a barátnődet, hogy mit érez a fiú iránt. -
ladybug
őstag
Valószínű, hogy Te is érezted, hogy nincs rendben köztetek minden. Az, hogy nem hiányzik azt még nem lehet eldönteni szerintem, de ha ilyen jellegű érzéseid vannak, akkor biztos, hogy ezt kellett tenned, amit.
Örülök, hogy nem gyötör a lelkiismeret. És ne hagyd, hogy felébressze benned ezt. Szánalomból nem jó senkivel együtt lenni. -
-
ladybug
őstag
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Az a baj, és most ezért ne haragudj meg, ebben a korban az természetes, hogy mennyiségileg vagytok elfoglalva a pasiügyekkel. Hogy hány volt...Nektek már egy kézfogás, egy puszi (
naív vagyok) is kapcsolat vagy viszony.
Nem fontos még ebben a korban, hogy mennyire vagy szerelmes. Mert kb mindig ugyanúgy vagy szerelmes. Magába szerelmebe vagytok néha szerelmesek.
Emlékszem én még anno, hogy a plátói szerelem volt a legcsodásabb dolog számomra.
-
ladybug
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Hát nem fogja.

-
ladybug
őstag
Óh, a pasik itt vannak.
És hol a csaj? 
Melyikőtök startolt rá Fantasyre?
De ezt intézzétek el Msn-en.
Ott rivalizálhattok.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értem.

No, meg kell tanulnom kicsit másképp gondolkodni.
Köszi Viktor.
Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

naív vagyok) is kapcsolat vagy viszony.

És mi az?