Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
Aktív témák
-
hummerdikk
őstag
válasz
sasa311
üzenetére
Segitek en is neked, mert van egy baratom aki csak kozosulni szeretne minden lannyal... Nem nezi mi van belul.... De ez van a lanyoknal is! Uhh valaki mekkora ember a suliban meg minden es akkor huuu jol nezek ki nah megyek es bevagodok nala es en leszek az X 100. talpnyalo kis pics@ja! Ezen a stiluson kellene valtoztatni sztem. Bar ha a TVbol is ez jon, hogy ez a tuti meg minden ne is csodalkozzunk....
Bocs, de kijott belolem...
(#1324) sasa311: En is azt hittem live talalkozas lesz... erre csak instant mint a kave a reklambol....
Hova fejlodunk? Jo hogy nem mar interneten fogtok csokolozni... Mert azt tudtok, de kozbe jonnek a hulye kerdesek, hogy a csok magatol jon?.... 
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
sasa311
üzenetére
Az egy dolog, hogy megnevetjük őket (Nem kinevetem. A kettő között különség van.), mert olyan kis gyermetegen naívak tudnak lenni. Ez természetes. Hisz valljuk be őszintén, nekünk is voltak hasonló gondolataink anno (még jó, hogy csak gondolat).
Én azt találom szomorúnak, hogy ez a ''pasi és csaj'' , meg a járás, ennyire nagyon fontos nekik. A tanulás eltörpül mellette, és ez - hadd ne mondjam - egyesek helyesírásán is nagyon meglátszik. -
Pala
veterán
válasz
sasa311
üzenetére
ehh, de ennek mi értelme lehet vajon? Hiszen ha tényleg ismerkedni akar, és kapcsolatot szeretne, úgyis találkozni kell egyszer, és akkor kiderül a ''rideg valóság''

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
anno én is felmentem párszor chat.hu-ra röhögni, hogy mennyi idióta van ott
olyan szinten lelkisérült, beteg barmokkal van tele az egész, hogy ihaj
ez alól egyik nem sem kivétel sajnos
no persze azért akadnak normálisak, de azokat úgy kell megkeresni, vagy megvárni míg egy az öledbe pottyan. Viszont ezek a chatfüggők nagyon elzombult emberek. -
ronaldo
őstag
-
Jégkokó
veterán
válasz
sasa311
üzenetére
Én olyan csajokat fogok ki , akik nem tartják magukat jó csajnak, na ez az amelyik nem fog hazudni mindenfélét.Illetve csak azt, hogy nem néz ki jól miközben igen

Egyébbként én mindig mutatom magamat, és az esetek többségében jó benyomást keltek, ergó helyesnek tratanak a csajok meg ilyenek
-
Jégkokó
veterán
válasz
sasa311
üzenetére
Hát igen , még én se találkoztam olyan csajjal aki el is hitte volna nekem a dolgokat.Bár olyan nem kéne nekem aki szentűl meg van róla győződve, hogy ő a világ legjobb nője, mert az már számomra kicsit túlzás.De ha azt nézzük akkor 1 hét alatt már elég jó benyomást tudok kelteni egy csajban.OLyan volt, hogy ennyi idő után már kicsimnek szólított, eddig ezt egy lány mondta nekem , habár azzal együtt voltam másfél évig

Meg még babának is szokott hívni , de azt sztem kedvességből mondja nekem
[Szerkesztve] -
-
QuarK
senior tag
''Miért jó egy fiúnak, hogy egy 2-3-4 évvel fiatalabb lánnyal jár? (persze tinédzserkorban, nem huszonX felett..)''
1.: Mert esetleg annyira esetlen nők terén, hogy csak a fiatalabb lánykák dőlnek be neki.
2.: Vagy talán úgy véli (és jól gondolja), hogy a fiatalabbakat könnyebben tudja befolyásolni, és arra tanítani, hogy azt tegyék, amit ő szeretne (''igen szívem, le szokás nyelni'')
3.: 2x felett pedig pedig az előbb említett esetek sokkal tudatosabb rétegekben futva; az egyén lelki sérülését még jobban jelezve. -
kovsol
titán
hát nem tudom ez elgondolkodtató egy kérdés...
talán mert ilyen fiatal korban kicsit éretebbek még a lányok mint az azonos korú fiú társaik, és ezért az idősebbek társaságát keresik
a fiúkat meg nem tudom mivel magyarázni... talán mert félnek attól hogy az azonos korúak elutasítják őket ? és egy fitalabb lány szemében többnek tünnek
bár ez visszavezethető arra is hogy a lányok ilyen korban gyakran inkább az idősebb pasikhoz vonzódnak és a fiúk ''kénytelenek'' fiatalabb csajokkal járni
na jó inkább nem folytatom
remélem értitek
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hova fejlodunk? Jo hogy nem mar interneten fogtok csokolozni... Mert azt tudtok, de kozbe jonnek a hulye kerdesek, hogy a csok magatol jon?....

sorry ez off

.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ez alól egyik nem sem kivétel sajnos
Itt Kaposváron is alig egy éve nyílt, de csődbe ment a tulaj, a városnak kellett megvennie, hitelből. Pedig rengetegen járnak ki, és nem zárójelben, nemrég fektettem be drága koriba, meg hokifelszerelésbe. Aztán most meg majd ellopják alólam a jeget