Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
Fantasy
tag
Oksa. csak ha nagyon nem tok írni ilyeneket írok. vodsabpone ( Vod4fone ) Warcraft 3 bnetes nevem. JAjj táborban. Nagyban ping-pongozok PETIVEL erre mondom hogy szoktál Warcraftozni? Ott ül a Márk meg a Laci. Márk megszólal :
-Te szoktál Warcraftozni?????
Ez olyan nagy baj? Azt hitték hogy nem vagyok egy gépes típus erre kiderült hogy többet tudok az egész játékról mint ők. -
Agyzuzo
addikt
És kikkel barátkozol szívesebben? Fiúkkal vagy lányokkal? Csak azért, mert amelyik lány kisebb korában inkább a fiúk társaságát keresi, később sokkal jobban ért majd a ''nyelvükön'' és épp ezért jobban imádják a pasik.
Szerk: egyébként egész megdöbbentő, hogy olykor milyen jó csajszik űznek küzdősportokat. Anno, mikor karatéztam, volt a csoportomban 4-5 leányzó, nem is akármilyenek. Valahogy mindig kiakaratoskodtam, hogy valamelyikkel párban legyek. Hát nem fogták vissza magukat, kaptam rendesen.
[Szerkesztve] -
Fantasy
tag
Mindig is fiús voltam. Sosem tudott annyira lekötni a vásárlás . Sportolni is imádok, ezért a lány osztálytársaim elég furán néznek rám. Mikor hazajövök egy versenyről van amikor így szólnak:
- Nem értem hogy űzhet egy lány ilyen durva sportot. Vagy mért nem jössz velünk vásárolni szájfényt vagy ruhákat.
PFÚÚÚÚJ. Engem sokkal jobban érdekelnek a gépek a sport. -
Drizzt
nagyúr
Jólesz. Bár az én hajamat is le kéne már vágni.
Kezd picit bundeszligás lenni.
Te akkor már a kapitalista rencerbe születtél? Amúgy van ilyen ''hadveres vonzódásod''(
) is a gépekhez, vagy csak az off mozgat? Mert egyszerűen hihetetlen nekem, hogy egy 12 éves(ugye annyi vagy...?) lányt az érdekeljen, hogy hány pipeline van az nv45-ben... 
-
brownus
veterán
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
de hülye vagy

Fantasy: aranyos a blog-d -
Fantasy
tag
Köszönöm Esmein. Tudod csak azon töprengtem hogy ez az egész PH- olyan rendes. Ugyebár megnyitottam ezt a topicot. Tettem fel kérdéseket és válaszoltak nekem. ÉS amikor bejelentettem hogy elutazom kitartcsára még éreztem az írásukban hogy kicsit féltenek is. És ez nagyon jól tud esni nekem egy kislánynak. Így tehát köszönök mindent.
Itt olvashattok rólam: A legfiatalabb lány ph-s napjai (Bővebben: link) -
Esmein
nagyúr
Bárki aki erre jár és moderál. Pl lehetek én is, ha mondod mit szeretnél

-
Fantasy
tag
Tényleg. Ennek a topicnak ki a MODERÁTORA?

-
Agyzuzo
addikt
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Végre valaki, akinek tetszik.

Fantasy: végre valaki, aki nem akar felkoncolni.
Pedig mindent megteszek ennek érdekében.
Bratyód lenni ''petyus''? Most hirtelen őt tippeltem be, miután megnéztem az xmods.hu-t. =) -
Papa-Georgo
senior tag
Izé, bővebben. Lefotózod magad, feltöltöd gépre
Majd onna vmi netes képfeltőltő helyre is felrakhatod, de adott esetben javaslom PH fényképalbumot.
Bővebben: link -
Speed
addikt
Táboron kívül sok minden létezik a világon!!!
Vagy túl messze lakik tőled??
-
ladybug
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értem.

No, meg kell tanulnom kicsit másképp gondolkodni.
Köszi Viktor.
-
-
Fantasy
tag
Bocsi hogy ma nem írtam de ma taliztam vele és hihetetlenül jó volt.
Amúgy vissza térve a pasik is kisírhatják itt a szemüket (
) márha akarják. -
Lord Zero
addikt
most nem azért, annyira nem zavar (egyáltalán nem zavar), de ez a topic nem az a topic, amibe a fenti egynéhány hsz illene, arra ott a nőügyes panasziroda
ez itt a nők/lányok/(kislányok) siratófala
(illetve annak lett szánva by modok) -
-
-
NorbArt
csendes tag
Üdv
Nekem picit hasonlatos a szitum...
Megismertem egy kislányt buli stb... hazafelé nehéz elszakadás....
Minden rendben is van.
Megint találkoztunk... megint nagyon jó volt...
Küldök neki SMS , válaszol...
DE.....
Nem bírom kicsikarni belőle hogy leírja végre ő is hogy hiányzom neki,
látna már viszont megint, gondol rám...
Pedig nagyon jól esne.
(Úgy érzem kezd szeretni, én is őt)
Valakinek valami tipp?

-
aDM|RaL^
őstag
naja, ha szeretek valakit, anélkül nembírok sokat ki ...
mint pl én most. majd megszakadok hogy már buszra ülhessek és láthassam az arcát...
báh, 1 hetes köcsögök.
egyébként nem csak férfiak művelik ezt, hanem csajok is rendesen kavarnak... amíg a mostani barátnőmet meg nem találtam, folyton szívtam az ilyenek miatt. -
Notes
senior tag
Remélem óvszert használtatok, mert az ilyen ''egyhetes'' srácoktól lehet összeszedni mindenféle betegséget. Az meg, hogy szeret egy oltári nagy baromság (már bocsáss meg!), de ha én szeretek valakit akkor folyton rajta jár az eszem, alig várom, hogy találkozzak vele, napjában felhívom stb. Ezt a ''lefogyott a kártyám'' szöveget már az oviban sem veszik be.
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
ja hoppá bocsánat, már 130nál tartunk?

megyek visszaolvasok topicba és megnézem mit kap a mi kis jómadarunk
-
aDM|RaL^
őstag
Én nemrég jöttem össze a barátnőmmel, aprox 2 hónapja, de kb 50km-60km-re lakik tőlem, és utazgathatok, de nem érdekel, mert végre találtam olyat akiért megéri!
ha komolyan gondolná a kapcsolatot, mindenféleképpen megpróbálna reagálni szvsz.
tuti hogy csak ilyen alkalmi hiánypótlás volt vagy hogy is mondjam. -
Papa-Georgo
senior tag
Ez a mai egy nagynap.
Remélem a csávesz megkapja a magáét, amiért játszadozik a ''mi'' kis Fantasynkel....
Szóval, csak Keményen!
Persze fejleményekről lemaradok, mert elutazom 7végére....nah, szép. -
Gambit
őstag
Bizony, régen jártam erre. Mostanában nekem is összegyűltek a magánéleti gondok, szóval azt hiszem, át tudom érezni a helyzetedet. Nem adok tanácsot, mert talán nincs is rá szükséged, de mindenképpen vigyázz magadra!

Aztán ha gondolod, majd írd meg ide az eseményeket, a sok tapasztalt ember majd csak kisüt valamit belőle.
-
Fantasy
tag
Szia Gambit régen láttlak. (itt a ph-n! )

Amit mondtál : Nem azt mondom hogy tutira van valakije, de szerintem van rá valami esély nem?
Ját őőőő nem tudom ert pont beszéltem vele a táborba az ilyenről . Nem faggata a témát. De most hogy így mondod lehet. Mindenesetre most pénteken találkozunk. Köszi hogy írtál. -
cornfake
aktív tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
hmm...nem is rossz otlet,mar csak a borszin hianyzik hozza.amugy mazlid van a levorulos smiley miatt,azt tudod,ugye?
) -
Gambit
őstag
Szió! Belekotyogok én is, ha nem baj. Nem tudom, gondoltál-e arra, hogy a srácnak esetleg van-e valami nője ''otthon''. Mert ez esetben világos, hogy nem nagyon akaródzik találkoznia Veled, de persze a táborokban szabad a pálya. Nem azt mondom, hogy tutira van valakije, de szerintem van rá valami esély, nem? Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de talán ismered a mondást: ''Reméld a legjobbat, készülj a legrosszabra!''. Szóval szerintem figyelj a gyanús jelekre. Sok sikert!

-
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Pénteken 2-kor megyek. Mi van itt? Mindenki elment?
-
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Köszke szépen!

-
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Mert?

-
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Hogy érted hogy lerendeztem???
Megmondtam neki hogy bemegyek Kistarcsára és hogy jöjjön ki elém mert nem ismerem a várost ő meg igen. Megmondtam neki hogy hozzá megyek beszélni! -
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
kerek perec 3 hónao de már megírtam.
-
Fantasy
tag
Bocsi hogy eltűntem de az agyam már nagyon akart W3-ni.

-
Papa-Georgo
senior tag
Sztem már túlvan ragozva...már rég pasit lapátra kellett volna rakni...nemtom ez a része msot hol tart. Egyátalán felhívtad?
Akkor csak annyit mondj meg van e korkülönbség közted meg a pasi közt? Ha igen mennyi?
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Anime filmek és sorozatok
- BMW topik
- Igencsak energiatakerékos minigéppel támad a Shuttle
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rekordidő alatt futott be az új Arc meghajtó
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az olyan lányos.

Kezd picit bundeszligás lenni.
Te akkor már a kapitalista rencerbe születtél? Amúgy van ilyen ''hadveres vonzódásod''(
) is a gépekhez, vagy csak az off mozgat? Mert egyszerűen hihetetlen nekem, hogy egy 12 éves(ugye annyi vagy...?) lányt az érdekeljen, hogy hány pipeline van az nv45-ben...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)