- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Netfone
Aktív témák
-
pedrohsi
tag
Szigorúan az alapokat, hogy legalább a koncepciót és az alapfogalmakat felfogjam:) Mivel a C számomra kb az ovinak felel meg és nekem a cél az egyetem:D átugrottam a komolyabb belemélyedést - minek erőltesssem a struktúrált írogatást, ha c++ már objektumos, pláne visualc++, amiről viszont volt saját könyvem és maga a proggy is megvolt. Sajna a programozás soha nem tudott lekötni annyira hogy nekifogjak, most is csak azért szántam rá magam mert tartok a bölcsészdiploma értéktelenségétől:D
Ahogy írtam nem is tudok annyi időt szentelni neki mint szeretném - mohaa, meg dőglés, meg pizza.
Ha befejezem az 1etemet, nekiugrok 1-2 tanfolyamnak, vizsgának oszt meglássuk.
Persze a Pascalnak - számomra főleg Delphinek - is megvannak a maga előnyei, nekem így kezdő fejjel és nem annyira kezdő tájékozotsággal a c++ és java vonal tűnt kifizetődőbbnek, relevánsabbnak. Persze szívtam is most, kellett 1 proggy forrkódja, jóhogy delpiben vót megírva:D -
azzio
aktív tag
jól mondod! C mindenképpen megtanulandó, ha hivatásos szinten szeretnél programozni. Esetleg más vonalon belekukkanthatsz Visual Basic-be, .NET meg egyéb finomságokba, annak is szép jövője van, már csak azért is, mert microsoft.
De ha pascal és java közül szeretne választani emberünk (valami ilyesmi volt a kérdés nem?) akkor egyértelműen java. de c mindenképpen! (kár, hogy én nem tudok c-ül, bár php-vel elég szépen elboldogulok...)
Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged