- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Netfone
Aktív témák
-
-
szignum
csendes tag
Igen. Ez tuti, mert már azt is tudom, hog ki az, mert csőbehúztam. Azonban még nem történt meg a szembesítés. Ezért is forralok bosszut. Ezért érdekel,hogy hogyan lehet megszerezni ezt a programot és hogyan is működik, mert ha kiderül, hogy közvetlenül érintkeznie kellett a telómmal is, akkor.......... Dúrván fogok visszavágni.
-
szignum
csendes tag
Valószínüleg az illető letölti jópénzért a progit. Ez eddig stimm, aztán utána megadja az illető számát, akit figyelni akar?
-
szignum
csendes tag
Nem tudtam róla. csak éppen minden jel erre utal, hogy vki tud a dolgaimról.
Az a program, amit reklámoznak a tv-ben, akkor az is illegális, nem? Vagy az hogy működik? Mit lehet róla tudni? -
feel good
aktív tag
Milyen programról is van szó?
-
szignum
csendes tag
Csak azért érdekelne, mert azt hiszem, hogy áldozata vagyok a dolognak. De hogy kerülhetett a mobilomra?
-
szignum
csendes tag
Sziasztok. Ti használtátok már ezt a programot? Milyen és hogy működik???
Aktív témák
- Sorozatok
- OpenMediaVault
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ne hari, igyekszem. Már csak azon gondolkodok, hogyan tudnék visszavágni.