- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Aktív témák
-
Ryaren
tag
Bakker beszoptam a partition magiccal nem akar elindulni a gépem ha bent van az a winyó aminek töröltem az active részét!!! Valmi bad filname-t ugatott nem tudom mit csináljak... honnan lehet letölteni partition magicet legalább csak próbára mert a másik gép elindul ha bent van a wincs és akkor ott talán megtudnám csinálni
-
+Bence+
tag
Igen, lehet. De csak ezert letoltened, totalisan felesleges.
Milyen oprendszered van?
Ha nincs rajta particio, akkor win98 (es 95) eseten elotte fdiskkel erdemes ujat letrehozni, aztan format d:, win2000 (es XP) lemezkezelo (Start->Felügyeleti eszközök->Szamitogep kezeles), aztan pl Sajatgep, jobb katt D:-re es formazas.
Ha mar volt formazva elotte, akkor eleg gyorsformazas, format d:/q.
Ha mar regen volt formazva, akkor nem kell a /q, erdemes vegigmennie a teljes lemezen, hatha talal bad sectort. A /q csak torli a FAT-ot, fizikailag minden marad. Ha meggondolod magad, akkor meg mindent vissza tudsz allitani. Ha mar rairtal a teruletre, akkor nem nagyon. -
VladimirR
nagyúr
nem, pm-ben is kulon lepes, bar valoban felajanlja uj particio letrehozasakor, hogy kivalaszthatod a filerendszert, azonban ilyekor, ha megnezed 2 operation fog varakozni, nem pedig 1 (bar nem ertek hozza tulzottan, de szerintem egyebkent sem lehetseges egy lepesben particionalni es formazni, mivel formazaskor nem art tudni, hogy hol kezdodik, es hol er veget as particio...)
sot lehet unformatted particiot is letrehozni, es aztan formazni... -
-
ZoCso
senior tag
Nem! Új partíciót hogy hozol létre formázás nélkül? Win98 alatt hogy formázol NTFS vagy Linux-os partíciót PM nélkül?
Ha van eredeti telepítő Cd, akkor telepítés után működik ''Normál'' win98 alatt is. De én jobb szeretem PM használata esetén DOS módban indítani a Win98-t, megcsinálom a szükséges módosításokat, majd újraindítom a gépet. -
Delawer
csendes tag
A PM-et (mely jelenleg a 8-as verziónál tart legjobb tudásom szerint) nem kifejezetten formázásra használjuk. (és nem ingyenes ugyebár
)
Leginkább már telepített operációs rendszer (Windows különböző verzióra) partíciójának biztonságos átméretezésére, új partíciók létrehozására, egyesítésére használatos.
Ami a folppy-s rendszert illeti, igen létezik floppy-s is, pl. a Novell is ad egyet a csomagjához.
Szóval formázáshoz PM-et?
Nem lövünk ágyúval verébre. -
c.zsolti
őstag
A partiton magic működik windows alatt, nem csak floppy-ról.
-
gozso
őstag
lehet.
-
gabe_
őstag
a partition magic nem csak flopyról műxik?
-
djsunny
aktív tag
Azért kérdezem, mert nem ismerem a programot, de ha van ilyen funkciója akkor letöltöm!
-
djsunny
aktív tag
Kérdésem: Lehet-e a Particion Magic programmal Windows-ból vinyót formatálni, úgy hogy a C-ről fut a program és én a D-t akarom formatálni!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpársportok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- XPEnology
- Diablo IV
- Goddess of Victory: Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Quadro FX 570 eladó
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest