Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Baltazár123

őstag

válasz zacci #1060 üzenetére

emlékszem ugyanezt mondták az SSD és Ram árak növekedésére is :) még itt a PH-n is voltak akik leoltották azokat, akik mondták, hogy nem érdemes halogatni a gépfejlesztést. Én is megkaptam, hogy miért nem olvasom el jobban a cikket, mert a PH cikk valóban csak a NAND SSD-ről szólt, de már mindenki mondta, hogy általános áremelkedés jön és az nem attól fog függni, hogy a PH lehozza-e cikkben vagy sem. Már akkor sok cikk volt a várható RAM,HDD és SSD áremelkedésről, de még mindig egymást oltotta sok fórumozó.

Most is csak egy feladat van, akinek kell gpu, az ne várjon, ha van lehetősége vegye meg minél hamarabb. Ennél jobb tanácsot most nem lehet adni.

Az áremelés biztos, a mértéke nem biztos valóban. Illetve még egy dolgot biztosra vehetsz, hogy a scalperek rárepülnek a csökkenő mennyiségű készletekre és ráraknak egy extra scalperek generálta áremelés hatást is. Én ezt nem becsülném le, látható volt a vga para idején mit képesek művelni. Mikor a gyerek fél raklapnyi 1650,1660s-t vett át az alzákoknál és valaki lefényképezte. Utána meg beazonosították, hogy már dobta is fel a HA-ra kb 50% felárral és elkapkodták tőle, mert az alza és a többi kiskernél is a normálisan árazott készlet szempillantás alatt elfogyott.

Új hozzászólás Aktív témák