Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
emlékszem ugyanezt mondták az SSD és Ram árak növekedésére is
még itt a PH-n is voltak akik leoltották azokat, akik mondták, hogy nem érdemes halogatni a gépfejlesztést. Én is megkaptam, hogy miért nem olvasom el jobban a cikket, mert a PH cikk valóban csak a NAND SSD-ről szólt, de már mindenki mondta, hogy általános áremelkedés jön és az nem attól fog függni, hogy a PH lehozza-e cikkben vagy sem. Már akkor sok cikk volt a várható RAM,HDD és SSD áremelkedésről, de még mindig egymást oltotta sok fórumozó.Most is csak egy feladat van, akinek kell gpu, az ne várjon, ha van lehetősége vegye meg minél hamarabb. Ennél jobb tanácsot most nem lehet adni.
Az áremelés biztos, a mértéke nem biztos valóban. Illetve még egy dolgot biztosra vehetsz, hogy a scalperek rárepülnek a csökkenő mennyiségű készletekre és ráraknak egy extra scalperek generálta áremelés hatást is. Én ezt nem becsülném le, látható volt a vga para idején mit képesek művelni. Mikor a gyerek fél raklapnyi 1650,1660s-t vett át az alzákoknál és valaki lefényképezte. Utána meg beazonosították, hogy már dobta is fel a HA-ra kb 50% felárral és elkapkodták tőle, mert az alza és a többi kiskernél is a normálisan árazott készlet szempillantás alatt elfogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- Kingstone Fury DDR5 16GB 6000Mhz 2x8GB
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
még itt a PH-n is voltak akik leoltották azokat, akik mondták, hogy nem érdemes halogatni a gépfejlesztést. Én is megkaptam, hogy miért nem olvasom el jobban a cikket, mert a PH cikk valóban csak a NAND SSD-ről szólt, de már mindenki mondta, hogy általános áremelkedés jön és az nem attól fog függni, hogy a PH lehozza-e cikkben vagy sem. Már akkor sok cikk volt a várható RAM,HDD és SSD áremelkedésről, de még mindig egymást oltotta sok fórumozó.