- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovadika
őstag
Sziasztok.
Csak egy tapasztalatot osztanek meg.
Egy masfel honapja megrendeltem edigitalbol a 65colos pana ex780 tvt. 2 het alatt ki is hoztak, majd mivel nem en vettem at, csak miutan futarok mar nem voltak ott lattam, hogy egy leharcolt dobozu tvt kuldtek. Kibontottam hogy megnezzem belulrol, nagyon nem neztem meg, eleg volt latnom hogy mar kibontott termeket kaptam, lehet hasznaltat is. Azonnal hivtam edigitalt hogy megis hogy kuldhetnek egy ilyen tvt ennyi penzert, mondtak h kuldenek erte futart es visszaadjak a penzt. De en mondtam hogy nem a penz kell, hanem ez a tv, kuldjenek egy cseret. Elvittek a futarok par napra ra, max egy het, es ez volt tobb mint ket hete.. Tegnap beszeltem veluk megint, annyit mondtak h raktarban lehet mar a tv, de meg nem tudja biztodan, nem allitottak ki a minuszos szamlat, legyek turelemmel meg egy hetig... Viszont nagyon a hataran vagyok a turelemnek. Elhiszem h nem 2 ora egy ilyet elintezni, de konyorgom, ne hetek legyenek. -
kovadika
őstag
Sziasztok
Azokat kérdezném akiknek Panasonic TX-65EX780E készülékjük van. Mennyire vészes a bevilágítás? Sülyra tényleg megvan a 40kg? Ki mennyire van megelégedve vele?1-2 vélemény róla?
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Politika
- További aktív témák...
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest