Új hozzászólás Aktív témák
-
Catman
aktív tag
Nekem 32-es van. Eddig CRT-m volt, szoval nincs tul sok tapasztalatom LCD-ben, de szerintem szep kepe van, en elegedett vagyok vele. 2 dolog nem tetszik egyedul: pocsek a hangja (mint a legtobb lcd-nek), illetve a medialejatszojanak van annyi baja, hogy vilagos jeleneteknel a felirat beleolvad a hatterbe, mivel nincs eleg hatarozott korvonala. Egyeb negativumot egyelore nem talaltam.
-
Catman
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #21 üzenetére
png-t nem tud. De ugy kodoltam at jpg-be, hogy kikapcsoltam a color subsamplinget, ami nagyjabol vesztesegmentes tomoritest ad. Es amikor a TV-n levettem a color-t nullara, akkor szepen elkulonult minden pixel, egyebkent viszont a szines szovegek ossze voltak mosodva...
-
Catman
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #19 üzenetére
En tegnap pendriverol probaltam ki, de a szinek nagyon szet voltak csuszva. Megnezem majd laptoprol is.
-
Catman
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #17 üzenetére
Akkor viszont passz, hogy mitol lehet...
-
Catman
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #14 üzenetére
A TV beallitasaira gondoltam. Game modban van? Kepjavitok ki vannak kapcsolva? stb...
-
Catman
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #12 üzenetére
Mivel van rakotve a szamitogep es milyen beallitasokat hasznalsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest