- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fish71
csendes tag
Szia.
Az én tapasztalatom Panasonic TX-49EX600E médialejátszónál hogy MKV és Divx formátumot tökéletesen kezeli, semmi gond nincs velük csak a DTS hangot nem tudja. Persze az a fontos hogy te milyen formátumot szeretnél nézni. Próbáltam már 4K filmet is vinyóról, azzal sincs gond, csak a HDR kicsit sötét.
Ja és figyelembe kell venni hogy a Tnél 135-ért nagyon jó áron van, ekkora méretű és jobb TV-ét ennyiért nem kapni. -
trophylaci
csendes tag
Szia!
Nekem TX-55EX600E van, a képe az szuper, LG és Samsung is van a családban, nekem a Pana képe messze a legszebb így kb két hónap állítgatás után. DE! A médialejátszója az LG és Samuhoz képest egy nagy nulla. 15 letöltött filmből kb 6- ot tudtam megnézni, formátumkezelésben nem valami erős, a DTS hang hiánya nálam megint csak hátrány. Egy jó médialejátszóval viszont képmegjelenítésre kiváló! -
senki66
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest