Új hozzászólás Aktív témák
-
fish71
csendes tag
Szia.
Az én tapasztalatom Panasonic TX-49EX600E médialejátszónál hogy MKV és Divx formátumot tökéletesen kezeli, semmi gond nincs velük csak a DTS hangot nem tudja. Persze az a fontos hogy te milyen formátumot szeretnél nézni. Próbáltam már 4K filmet is vinyóról, azzal sincs gond, csak a HDR kicsit sötét.
Ja és figyelembe kell venni hogy a Tnél 135-ért nagyon jó áron van, ekkora méretű és jobb TV-ét ennyiért nem kapni. -
trophylaci
csendes tag
Szia!
Nekem TX-55EX600E van, a képe az szuper, LG és Samsung is van a családban, nekem a Pana képe messze a legszebb így kb két hónap állítgatás után. DE! A médialejátszója az LG és Samuhoz képest egy nagy nulla. 15 letöltött filmből kb 6- ot tudtam megnézni, formátumkezelésben nem valami erős, a DTS hang hiánya nálam megint csak hátrány. Egy jó médialejátszóval viszont képmegjelenítésre kiváló! -
senki66
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest