- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
fish71
csendes tag
Szia.
Az én tapasztalatom Panasonic TX-49EX600E médialejátszónál hogy MKV és Divx formátumot tökéletesen kezeli, semmi gond nincs velük csak a DTS hangot nem tudja. Persze az a fontos hogy te milyen formátumot szeretnél nézni. Próbáltam már 4K filmet is vinyóról, azzal sincs gond, csak a HDR kicsit sötét.
Ja és figyelembe kell venni hogy a Tnél 135-ért nagyon jó áron van, ekkora méretű és jobb TV-ét ennyiért nem kapni. -
trophylaci
csendes tag
Szia!
Nekem TX-55EX600E van, a képe az szuper, LG és Samsung is van a családban, nekem a Pana képe messze a legszebb így kb két hónap állítgatás után. DE! A médialejátszója az LG és Samuhoz képest egy nagy nulla. 15 letöltött filmből kb 6- ot tudtam megnézni, formátumkezelésben nem valami erős, a DTS hang hiánya nálam megint csak hátrány. Egy jó médialejátszóval viszont képmegjelenítésre kiváló! -
senki66
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest