- iPhone topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Gigicuci #8968 üzenetére
Igen ez a "holdudvar", "derengés", nem tudom mi lenne a legjobb fordítás a bloomingra, eléggé zavaró lehet, főleg a feliratoknál, de ugye ha kikapcsolod a Local Dimminget, akkor ez eltűnik. Lehet én megint VA paneles TV-t veszek majd. Ezt az emelt fényerejű Evo panel csak a legdrágább készülékekben lesz, Panánál a 1500-ben is, de gondolom az is drága lesz.
HZ980-ban nagyon jó a felskálázás, TV adások, saját FHD, de még az SD felvételeim is nézhetőek. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Gigicuci #8966 üzenetére
Olvastam valahol, hogy Olednél a fekete "összemosódik", ugye ez a crushed blacks? Persze lehet ez csak kalibrálás kérdése. Megnéznéd ezt a részt, hogy az ablakkeret árnyéka látszódik, illetve milyen mélyen láthatóak az oszlopok? Szerintem a fenti összehasonlító videóban csak rosszul volt beállítva a X950H, azért égett be. Jó ez az Uzbekistan videó, sok olyan napfénytől ragyogó rész van benne, ami szerintem LED TV-n jobban néz ki.
-
Radványi
aktív tag
-
-KP-
addikt
válasz
Gigicuci #4154 üzenetére
ott nincs semmi, csak kb. edigital, auchan meg euronics és kb. egyiknél sincs már ilyen készülék.
#4155 blakey:
igen ezt én is tudom, de jó lenne, ha valaki megmondaná biztosra, aki esetleg valamelyik webshopból vett ilyen tévét. nem akarok azzal szembesülni, hogy az elvileg igen, a valós gyakorlatban majd nemet fog jelenteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest