- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
rayoliviero #2049 üzenetére
Ha a szolgáltatással vannak gondok akkor itt érdeklődhetsz.
(#2050) spiritex
Ajánlott tv, jó kontraszttal és feketével. -
blakey
titán
válasz
rayoliviero #2047 üzenetére
Színhelyeségre nem tudom, amúgy ebből nem sokat tudok megállapítani, de egy tv adó képminőségére nem kéne adni. Melyik szolgáltató?
-
blakey
titán
válasz
rayoliviero #2045 üzenetére
Nem a tv hibája, mondjuk nálam az RTL HD-val nincs gond, SD-t nem nézek
-
Technoman
őstag
válasz
rayoliviero #2041 üzenetére
Jól értelmezem a soraidat, Csak a Retek klub adásán láttad eddig, a többi csatornánál, nem?
Ha így van: Nem tudom, hogy ennek -a te esetedben- van-e jelentősége, de köztudott, hogy az RTL-nek van a legnagyobb jelerősségű műsora Mo.-on. Lehet, hogy ez egy szimpla túlvezérlés?
Elnézve a képet, mint ha "Dinamikus" képi üzemmódot használnál (a nőci ruhája kiégeti az ember szemét) Próbáltad már más képi beállításnál is, mondjuk a "True Cinema" üzemmódban? -
blakey
titán
válasz
rayoliviero #2041 üzenetére
Rossz minőségű a "forrás". Kalibrálva van a tv? HD anyagnál is jelentkezik?
-
LittleSami
csendes tag
válasz
rayoliviero #1916 üzenetére
Igen ha unja TV a műsort!
-
blakey
titán
válasz
rayoliviero #1904 üzenetére
30-as hangerő nálam brutál hangos.
13 az ideális, 2,4 méterről, nálam ill. egyedi handszínbeállítással haszálom. Azért az AS640-esben egész jó hangszórók vannak, mély- és magashangok is alőfordulnak.
Konzolon van a tv-d? Ott azért mésképp viselkedik. -
Technoman
őstag
válasz
rayoliviero #1303 üzenetére
Ja, ez így van. Ezért van nekem is az erőlködöm és hangfalaim (Technics) is a "mosoly országából"
A TV-mről meg már ne is beszéljünk, nem is szoktam rá PANAszkodni
-
Technoman
őstag
válasz
rayoliviero #1296 üzenetére
Nekem meg annak a "tavalyi" elődje
-
Technoman
őstag
válasz
rayoliviero #1294 üzenetére
Melyik típusod van ?
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #1261 üzenetére
Mert az egy gondolkodós fajta. Nem kapkodja el.
-
superg
senior tag
válasz
rayoliviero #1199 üzenetére
Felvenni a tv csak a saját tunerén keresztűl tud.Tehát ha a kábel közvetlenül a tv-be megy HDMI-n keresztül nem.Upc médiacardot kell kérni a tv-be
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #1198 üzenetére
Másodjára felismerte az USB eszköz beállítása az USB 3.0 Hitachi Touro külső vinyót. De a médilejátszó elsőre is már, akkor nem értem az USB eszköz beállítása miért csak másodjára.
Evileg tud felvenni, mert miután felismerte, kiírta, hogy formázza a vinyót és úgy tud felvenni rá. Nem tudtam, hogy formáznia kell, így egyelőre nem próbálom ki a felvételt, mert egy külső vinyóm van, tele adattal.
-
Tsunami73
tag
válasz
rayoliviero #1194 üzenetére
Ha rajta tartod az újjad a remote app böngészőben megnyitott képernyőre, akkor beledobod a megjelenő képernyőbe és átviszi.
Weblap linked is küldhetsz megosztásként a tévére. -
adm
őstag
válasz
rayoliviero #1191 üzenetére
9k a +3 évért az mondjuk nem hangzik rosszul.
a távirányítót, a távirányítót!
szürkék és fehérek a gombjaik, képről háttér világításosnak tűnik... -
Panthera
őstag
válasz
rayoliviero #1187 üzenetére
Az erősítő eléggé be van szorítva, nem melegszik nagyon? Oda nem férne be a center? - feltéve ha még lejjebb van hely az erősítőnek.
-
adm
őstag
válasz
rayoliviero #1187 üzenetére
egyszerű falitartó a tv-nek?
ez asm651? háttér világításos a távirányító?!
-
Darvascapone
csendes tag
válasz
rayoliviero #1179 üzenetére
A Tv 42as750, nekem tetszik, a menu gyors, az aplikaciok lassabbak de meg lfogadhato tempoban mennek, a csatornavaltas is normalis tempoban zajlik (egy Philips 7109-est probaltam mindi tvn a MM az ott egyertelmuen lassu volt) Digit hasznalok, a kep szerintem jo, de a csaladnak a dinamukis beallitas tetszik igy azt probalom picit finomitani, ami nagyon jo hogy egy bluetooth fulessen kijon a sztereo hang. A bekapcsolas nagyon gyors.
-
Darvascapone
csendes tag
válasz
rayoliviero #1175 üzenetére
Nekem nem jott be a bongeszo, lassu, a programmal be lehet irni az oldal nevet, de maradok az ipadnal az kenyelmesebb gyorsabb.
-
adm
őstag
válasz
rayoliviero #1169 üzenetére
akkor vagy bemutató/visszavitt darab, mert január elején 189k volt a westend MM-ben a 42asm650, míg a webshopban 169k volt. vagy egyszerűen nagy raktárkészletük van és kiakarjál pörgetni, de akkor meg más területen és érdemes szétnézni.
hdmi-n keresztül jöhet jel pl settop boxból, és úgy már meg van a két tuner a CI+-szal.
-
Darvascapone
csendes tag
válasz
rayoliviero #1172 üzenetére
Van Iphone program Panara. A Tv vezerelheto vele, de csak akkor ha azonos Wifin van a telefon rs a Tv, ezen felul beepul a youtube applikacioba is es azonnal kuldheto a youtube a tvre. Kepet es videot is tudsz kuldeni a telefonrol de az eleg vacakkul mukodik.
-
Tsunami73
tag
válasz
rayoliviero #1172 üzenetére
-
Technoman
őstag
válasz
rayoliviero #1170 üzenetére
Inkább az okos alkalmazásra van kihegyezve: dedikált net gomb, tacsipad és beletudod dúdolni ízes angolsággal a "Penesánic dát cám-ot"
klikkelgetni tudsz vele stb
Menübe tudsz még belemenni hang, csatorna választó. Ami viszont nincs rajta (vagy csak én nem találtam meg) az az AV gomb (kár hogy lemaradt, így számomra a táv használhatatlan. Pedig a mérete miatt nagyon tetszene, nem tudnám a többi távval összekeverni) -
Technoman
őstag
válasz
rayoliviero #1167 üzenetére
na, ma is tanultunk valamit
Nem, nem hiszem hogy gagyibb lenne. Rendeld meg online, oszt ha nem jó 14 napon belül visszaviszed.
Egyébként, mint ha az olaszoknál is ez lenne az országos típus [link]
Vedd úgy, hogy ez a Pana Giorgio Armani vonala -
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #1164 üzenetére
Panashopnal az 42AS650E pedig 160000 ft, meg dragsbb a Medias ASM-tol. Csak ez az Asm nehofy valami gagyibb alkatreszekbol legyen, mivel csak a Medianak gyartjak.
Ha meg mertek adni ra az ot ev garit, akkor csak nem.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #1163 üzenetére
640-es pedig kisebb 2 collal es aktiv 3D-s es igy felejtos gondolom, mert draga a szemuveg. Tiz ropival olcsobb az asm-tol, ami 42 colos es passziv 3D-s, szemuveg is jar hozza.
-
Technoman
őstag
válasz
rayoliviero #1160 üzenetére
Hmmm
Nos a 2 felsőhöz nem akarok/nem tudok hozzászólni (nem akarom, hogy megint valakinéla gyógyszer)
Az alsó kettőt eléggé jól ismerem (ill. a Pana tesóját az AS650-est). Mind kettő nagyon jó választás.
Az LG: Local Dimming, jobb második táv, jobb okos op rendszer, nem annyira müa.
A Pana: jobb média kezelés (nálam az LG nagyon csúnyán jelenítette meg a speckó magyar ékezeteket) akinek fontos, magyarul felolvassa a neten a kijelölt szöveget, gyorsabb a kezelése (állítólag az LG-nél ezért az egyedi op rendszere a bűnös), felhősödésre kevésbé hajlamos (ez is érdekes, lévén -mivel passzív a 3D-s - ebben is LG panel van)Bár azt mondom, talán érdemesebb volna a Pana esetében a "hivatalosabb" AS650-et venni, mert az egy tízessel olcsóbb (A Panasonic az ASM651-et a Media Markt-nak, az ASE650-et pedig az Euronics-nak gyártja, így mind a kettő hivatalos típus, hisz az "5 éve garancia"promócióban is szerepeltek)
Nem találtam technikai különbséget a két típus (as650/asm651) között (csak a + 2 heműt a 651-esnél) De előtte böngészd át a magyar kezelésit, hátha nem voltam eléggé figyelmes. -
Technoman
őstag
válasz
rayoliviero #1158 üzenetére
akkor nosza, rajta
-
csalafinta65
senior tag
válasz
rayoliviero #1155 üzenetére
Egy valaki szidta...olvass vissza egy pár hónapnyit itt az oldalon,
-
Technoman
őstag
válasz
rayoliviero #1155 üzenetére
Márkaszerviz Budán (Kalotaszeg u.) ill országos szerviz/szervizátvevőhelyekkel.
Conax modul "hátránya"
Az ily módon használt TV csatornaváltásakor a kártya ellenőrzi a jogosultságodat a szolgáltató szerverével. Plusz -állítólag a Conax modul márkája sem mindegy (pld a Technisat az jó)
Különösen "hálás" a UPC, nekik szoktak lenni inkompatibilitási problémáik. A T-Home még a létét is tagadja a kártyának (vicces, mert fű alatt azért náluk is hozzá lehet jutni) A Digi meg ugye, "szabványon kívüliként" nem sok vizet zavar.
+ nem tudsz ugye rögzíteni (hisz nincs beltérid) + a UPC-nél nem láthatód a 2048 decemberi prog. listát.Előnye:
Nincs plusssz táv, újabb kütyü és plusz költséged.(nem lévén antennás szakember, a fentiek szervizesekkel és felhasználók ill. ügyfelekkel folytatott beszélgetéseimből való infók)
-
Technoman
őstag
válasz
rayoliviero #1152 üzenetére
Megfog birkózni (bár halottam róla, hogy márkától függetlenül csatornaváltásnál -Conax esetén- időnként kicsit belassul a tuner.
Olyan TV nincs és nem is lesz, ami mindenevő lenne, cca. 70%-os valószínűséggel fogja a videókat lejátszani. -
csalafinta65
senior tag
válasz
rayoliviero #1149 üzenetére
Tévedett az eladó....
-
Technoman
őstag
válasz
rayoliviero #1145 üzenetére
A PIP nincs megerősítve (nem is lehet benne NORMÁLIS PIP, mert ahhoz min. kéttuneresnek kéne lenni, mint pld a 750-es modellnek, de hát tudjuk, hogy nem az)
Ami különbség az a szemüvegek száma 4 db (ASM) ill. 2db (AS széria)
Igen, ajánlott típus (pld. az IPS fetisiszták körében -
Tsunami73
tag
válasz
Az ASM úgy tudom PIP-es.
-
csalafinta65
senior tag
válasz
Semmiben. A 651-et csak a Média Markt-ban találod meg. ( de a Philips képe jobb
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest