- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
brucelee01
csendes tag
hidd el értek hozzá
szemből néztem, és ugyanazokkal a beállításokkal! Technikailag ugyanaz a panel 8+2 FRC VA panel, csak valószínű az AG coating más rajta. Ilyen különbség volt anno az EX700 és EX750 között is, az EX700 tisztább bevonata volt az EX750 kicsit fátylasabb. Én ezért küldtem vissza igen a 810-et mert kicsit mosott, grízes volt a képe mint anno a régi Dell IPS monitoroknál, a 830 nem ilyen!
Bevilágítás csak akkor látszik ha kikapcsolod az adaptív háttér világítást, ha közepes beállításon is látszik az gáz..
Amúgy a bevilágítás majdnem tökéletes a 830-on jobb mint a 810 volt, viszont a 830 homogenitása gáz eléggé. Bár az a 810-en sem volt tökéletes.. -
szeva000
addikt
Naháát engem a 3D nagyon nem izgat csak kíváncsiságból fogom megnézni
Panasonic TV Remote 2, Play áruházból tölthető. Működik vele szinte minden, fényképnézegetés,megosztás... Lehet van még fent, de hirtelen ennyi időm volt.
A PC-re már bekalibráltam....igen csodás kalibráció jött ki....nagyon ott van...Kiváló színhelyesség, gray balance . -
szeva000
addikt
A médialejátszója sztem egy kaka. Nekem nem értem, hogy a NAS-nál miért dobál szét mindent külön. Így megkeresni egy filmet nagy élmény
( a mappák tartalmát külön fájlokként full rendezetlenül jeleníti meg)
Amúgy szerintem rendben van, főleg ha még bekalibrálom a jövő hét végén.
Nekem is ez volt a gond...a smart táv bemenet választás
Most felraktam a telóra a pana szoftverét, azzal használom
Még 3D-ben majd kipróbálom, de most idő hiány miatt fel van függesztve minden. -
blakey
titán
-
yvsmad
őstag
Gratulálok az új tévéhez!
Ebben nem aktív 3D van? Eddig az AS650-ről kérdeztél, ami passziv 3D-s, más szemüveg kell hozzá, a mozis nem jó.
A 1080p pure direct az azt jelenti, hogy változtatás nélkül küldi ki a képre a beérkező 1080p jelet, tehát nincs benne illesztés képernyő mérethez, nincs overscan, nincs 3D félképek összefésülése, stb.
A smart táv érdekes állat, a közepe egy tapipadnak felel meg, ami a notikon is van, nem csak egy érintős nyomógomb. Húzhatod rajta az ujjadat fel-le, jobbra-balra, körözni is lehet vele meg persze rákattintani is. Üzemmódtól függ, hogy milyen funkciók vannak az egyes mozdulatokhoz hozzárendelve, de nem mindig kényelmes a használata.
Forrásváltáshoz a menüt kell előhívni vele, onnan tudsz bemenetet választani. -
Picturemaker
őstag
Üdv!
Egy ismerősnél megnéztem egy samu-t (igaz felsőbb kategóriás, mint a 640-es pana, mert kb. kétszer annyiba kerül és az is még "csak" 50"-os), másképp változik a színe oldalról nézve. A samu feketéje szinte egészen oldalról nézve is fekete marad, a világosabb részek (pl. bőr) viszont "kiégnek" (mint a túlexponált fotón a világos részek). Ezzel szemben a 640-es nagyon hamar veszít a kontrasztjából, a feketéje világosodik ki nagyon (számomra meglepően hamar és nagy mértékben).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest