- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
Vini011 #9165 üzenetére
Köszönöm a limerítő választ.
Samsung lcd tévéim voltak/van amiknél ragaszkodtam a valós 100Hz-hez filmek (BD lejátszó)sport miatt. Ez nem változott csak most 120Hz néven írják és emiat néztem ki ezt a modelt. Sajna 43"-nál nagyobb nem fér el ahhoz szekrénysort. kellene cserélni.
Netflix meg a többire nincs igény így ezek nélkül elvahyunk. -
kezo0
addikt
válasz
Vini011 #9161 üzenetére
Gyanítom, hogy mire ebben az ügyben bármilyen érdemi előrelépés lenne (ha egyáltalán lenne), addigra én már amúgy is ott tartanék, hogy időközben lecseréltem a tévét egy újabbra, de legalábbis már nagyon erősen gondolkodnék a cserén, hiszen ez ugye már most is egy hatéves modell.
Sajnos nagyon rossz tapasztalatom van az ún. „képviselettel”, ami igazából nincs is Magyarországon. Van a Videopart, mint központi márkaszerviz, a k-európai központ pedig Lengyelországban van, így pl. azt is a lengyelek engedélyezik, ha itthon a szerviz nem tud megjavítani egy garanciális készüléket, ezért cserélniük kell. Ez a folyamat több hónapot is igénybe vehet, mivel a lengyelek magasról tojnak a magyar piacra. Mindezt saját tapasztalatból írom: egy ilyen, felháborítóan hosszadalmas és kiábrándító folyamat végén jutottam ehhez a jelenlegi OLED tévéhez, amit a korábbi AX800-asom többszöri sikertelen javítási kísérlete után kaptam végül nagy nehezen, cserekészülékként küldve Lengyelországból…
Szóval egy ilyen ügyben inkább nem kezdeményeznék ezekkel semmilyen levelezést, mert valószínűleg simán lepattintanának, amilyen a hozzáállásuk az ügyfelekhez. -
kezo0
addikt
válasz
Vini011 #9151 üzenetére
Nekem egy 2017-es OLED modell (TX-55EZ950) van, tehát már nem mai darab… Lehet, hogy ezen valamiért le van korlátozva az Apple TV+ app, és nem tud kettőnél több csatornás hangot kiadni?
A HDMI csak 2.0, de ez nem jelenthet korlátot, mivel az ARC (Audio Return Channel) így is képes az alap DD 5.1-es hangot visszaküldeni a tévéből az erősítőnek, és ezt meg is teszi, amikor 5.1-es hangú tévéműsorokat nézek (pl. egyes HBO-s filmek vagy M4 Sportról felvett Forma-1 közvetítések ilyenek).
Tettem egy próbát úgy is az appal, hogy kiiktattam a HDMI-t, és optikai kábellel küldtem a tévé hangját az erősítőre – de sajnos így is csak 2.0-ás hang érkezett az erősítőre (többek között az Alapítvány sorozattal is tesztelve).
Az appban nálam ezek a névjegy-adatok láthatók:
Nálad milyen tévén fut az app, és milyen adatok vannak a névjegyében?
-
kezo0
addikt
válasz
Vini011 #9080 üzenetére
Szia,
igen, nálam is My Home Screen van, de ugye ezen is módosítanak kisebb-nagyobb mértékben minden évben, így az én My Home Screenem biztosan eltér valamennyire a te My Home Screenedtől.
Nálam itt sem érhető tetten semmilyen változás: ha az “Információs keretnek” nevezett képernyőn (ami a Home gomb hosszú megnyomásával hívható elő) lefelé lépek az „Ajánlott” tartalmakhoz, akkor sorban lefelé haladva a TV műsor, Felvett műsor és YouTube következnek – és ennyi. Mondjuk a tévé eme funkcióját kb. szökőévente használom, úgyhogy nagyjából mindegy is… -
junior11
veterán
válasz
Vini011 #8279 üzenetére
Hát nézd, a 100Hz-es jobb mozgásmegjelenítéssel bír, de lehet, hogy a te szemednek az 50Hz-esnél sem lesz gond az elmosódással, ha van rá lehetőség, próbáld ki a tévét élőben. Ha a vásárlás nem sürgős, az idei tévéknek a későbbiekben még jócskán eshet az ára, év vége felé már lehet, hogy olcsóbb lesz.
-
junior11
veterán
válasz
Vini011 #8277 üzenetére
Szia, itt a ph-n tesztelték nemrég a Panasonic GX810-et, hátha segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Milyen autót vegyek?
- Kés topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest