- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
cl.aci
aktív tag
válasz
South Velen #7946 üzenetére
Ha látja a gépet a hálózaton keresztül akkor sem mindig hajlandó a megosztott mappát, vagy meghajtót megtalálni, de azt vettem észre, ha a win saját videók mapájába teszed be amit meg akarsz nézni azt az esetek 99%-ában megtalálja és le is játsza, valamint játszik még a win jobb gomb átvitel eszközre opció is (ez müködik nem megosztott mapával is), de itt feliratot ne akarj hozzá csatolni az nem fog menni.
-
Gabesz87
veterán
válasz
South Velen #7944 üzenetére
Egy jó nagy adag türelemre van leginkább szükség
Win megosztás - pláne újabban, mióta nincs otthoni csoport a Win10-ben, meg a régebbi SMB szabványt is kezdik háttérbe szorítani, ha jól tudom - tud meglepetéseket okozni. Át kell nézni az összes megosztási beálítást, jelszabas megosztást kikapcsolni, megosztást engedélyezni, engedélyeket beállítani, néha még mappán belül is speciális megosztási beállításoknál játszani az írái/olvasási jogok hozzáadásával...
De jó esetben csak annyit kell csinálni, hogy megosztáés bekapcs, jelszó kikapcs, mappa megoszt, és megy, örül....
És lehetőség szerint kábellel csatlakozz routerre a gépen és TV-n is, mert wifin való lejátszástól sokat ne várj. nekem régebben egy 720p anyag még csak csak elment! -
Vmf
csendes tag
válasz
South Velen #7892 üzenetére
Nagyon szèpen köszönöm a segìtsèget!
-
Vmf
csendes tag
válasz
South Velen #7889 üzenetére
Köszi!
Egy pontos èrtèk belefèr?
Nem szeretnem ha a làbak mm-el lelògjanak az àllvànyròl! -
Vmf
csendes tag
válasz
South Velen #7880 üzenetére
Lehetne egy kèrèsem!?
Megtudnàd mèrni a tartò làbak közti tàvolsàgot hozzàadva a làbak szèlessègèt is hogy a 800mm-es àlvàny szèlessègèn bellül tudjak maradni!?
Előre is köszönöm!
-
Piftuka
veterán
válasz
"Hát a 100% háttérvilágítással készült az brutális, de ebből élőben nem sok minden jön át. Sőt, kb semmi."
Az első két fotó alapján nem vészes a dolog. A bal alsó 1/6 körül látni némi bevilágítást. Ha a gyakorlatban nem veszed észre, akkor az remek, és örülni kell neki.
"Ja és a honor 8x kamerája egy hulladék úgy látom"
No igen. Amikor "jó minőségű fotót" említettem, nem erre gondoltam.
-
törölt tag
válasz
A VA panel hajlamosabb pixelhibára is.
-
hunaqua
addikt
válasz
Ne gondold,hogy a VA panelnél nincs felhő vagy bevilágítás.Ott is van jó meg sz@r.Szerencse dolga,hogy mit fog ki az ember.
-
Piftuka
veterán
válasz
South Velen #7872 üzenetére
"Az én példányomnak semmi ilyesmi gondja nincs, de gondolom backlit led-estől ez el is várható."
Nem. Nem függ tőle. Lehet olyan felhős, hogy nézhetetlen, és teljesen homogén is a panel. Akár Edge lit, akár Direct LED-es...
A tiedéről tudnál kérlek feltölteni egy jó minőségű fotót, homogén, fekete hátteret megjelenítve?
-
hunaqua
addikt
válasz
South Velen #7872 üzenetére
Én is akkor rendeltem,de az enyém még sehol.
Használd egészséggel!
-
hunaqua
addikt
válasz
South Velen #7870 üzenetére
Ma kaptad meg?
Mennyire felhős,bevilágítások?
Ennyiért szerintem szuper !
-
South Velen
addikt
válasz
South Velen #7851 üzenetére
Megjött a TV 49FX600
IPS panel, sufni mérésem alapján 150-200Hz közötti PWM, teljes fényerőn nem PWM-es, de ott is van egy kis hullámzás..
Szép képe van, persze a fekete az kékesszürke.Monitornak használom, de majd lecserélem egy végre PWM mentes TV-re egyszer... talán csak a Sony-k ilyenek és az FX780.
4:4:4 pixel format-ot támogatja 4K 60Hz alatt is, szóval minden szép éles.
Input lag nagyon jó, szóval a PWM-en kívül minden adott ahhoz, hogy jó monitor legyen. -
sakal83
addikt
válasz
South Velen #7851 üzenetére
Jo aron van az fx600 most a telekomnal nagy 100kert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest