Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
Gabesz87 #7945 üzenetére
Szerintem alapesetben nem kell(ene) kikapcsolni a jelszavas megosztást. Minden itthoni lejátszó eszközöm látja az asztali PC-men megosztott mappá(ka)t, bekapcsolt jelszavas megosztás mellett is. Nyilván a legelső csatlakozáskor meg kell adni az eléréshez a megfelelő user nevet és jelszót, ami ugye a PC-men történő bejelentkezéshez használt felhasználónevem + jelszavam.
Az előző Pana tévémen (AX800) is működött így a PC-m megosztott mappáinak elérése, most viszont az EZ950-es egyáltalán nem is látja a hálózaton a PC-t, de ha látná, akkor sem tudnék rá bejelentkezni, mivel a usernevembem van egy szóköz, azt pedig a tévé által felkínált virtuális billentyűzeten nem lehet beírni a usernév megadásakor...
Van egy routerre kötött USB3-as külső HDD-m is, amit viszont lát a tévé a hálózaton keresztül. Az ehhez való csatlakozáshoz az a usernév és jelszó kell, amivel a routerre lehet bejelentkezni, itt pedig a jelszóval van gond: olyan hosszú, ahány karaktert a tévé által felkínált beviteli mezőben nem lehet megadni...
Hát így nem tudok most a csoda OLED Pana tévével csatlakozni sem a PC-m, sem a routerre kötött HDD-m megosztott mappáihoz, de szerencsére megvagyok eme fícsör nélkül, mivel három, hálózati lejátszásra képes eszközöm is van, és azok egyikének sem probléma a bekapcsolt jelszavas megosztás – így is látnak minden megosztott mappát a hálózaton. -
South Velen
addikt
válasz
Gabesz87 #7945 üzenetére
Igen, már egyszer szembesültem vele, hogy W10 alatt elég pain in the ass lett az otthoni csoport
Van is meg nincs is, de alapesetben nincs és sokat kell vele szenvedni, ennyire emlékszem.
De akkor ha azt valahogy össze tudom varázsolni, akkor mennie kell.
Remélem meg tudom majd oldani.
Köszi!
-
Piftuka
veterán
válasz
Gabesz87 #7869 üzenetére
Értelek.
Viszont halkan jegyzem meg, hogy ha már garanciális szolgáltatás, akkor jelenleg a Philips és Panasonic tévéknél rosszabb lóra nem is tehetsz.
A SONY esetében is "rezeg a léc"...
(Miközben biztos lehetsz benne, hogy sem a Tesco, sem az Auchan, sem az ALDI, vagy sem a Media Markt nem szívózik a saját márkás termékeik garanciális ügyintézésével.)
Egyébként a jelenlegi jelölted nem rossz, de én inkább az IPS paneles 500U-t javasolnám a kettő közül. (Figyelembe véve, hogy hol és milyen igényekkel szeretnéd használni.)
-
Piftuka
veterán
válasz
Gabesz87 #7846 üzenetére
Ne haradugj, de "Mission Impossible"!
Egy 32 colos, vagy kisebb, a belépőszint legaljába tartozó HD Ready televíziótól várod a "pixelháborútól mentes, elfogadható" képminőséget, és a jó hangminőséget...
Hidd el, teljesen mindegy, hogy a no name készüléket választod, vagy az ismert "nagy" márkák adott modelljét, mert azokban ugyanaz az egyszerű panel és elektronika üzemel.
Szignifikáns különbséget csak az jelent, hogy hány 10.000-essel kevesebbet "húz ki a pénztárcádból", ha megvásárolod.
-
törölt tag
-
-
Piftuka
veterán
válasz
Gabesz87 #7841 üzenetére
Jaaa, hogy konyhába lesz, "csak legyen valami" alapon?
No, akkor szvsz felejtsd el a lenti Samsung-ot (az amúgy is egy gyalázatosan vacak tévé, drágán árazva), de még a Panasonic-ot is.
Ha csak az 5 év jótállás a lényeg, akkor vedd meg mégis a Panasonic FS400-at!
Mindegy egyéb esetben válaszd a legolcsóbb tévét, amit csak megkaphatsz. De tényleg!
Vannak 24 colos tévék is, és ebben a kategóriában a márka szinte mindegy. Valószínűleg Vestel gyártmány lesz, vagy valami "no name" kínai. Teljesen mindegy.
Esetleg ha kicsit biztosabbra akarsz menni, akkor vegyed meg az ALDI egyik aktuális, ilyen méretű tévéjét, ha van éppen náluk.
Mégis csak 3 év garancia van rá, és ők azzal nem szoktak "szőrözni", ha meghibásodik a termék.
-
Piftuka
veterán
válasz
Gabesz87 #7839 üzenetére
Nem fér bele az anyagi lehetőségeidbe a 40 colos modell? Csak mert az Full HD, és VA paneles; jobb választás volna.
Mindenesetre, ha Panasonic, ha nem, én egy 32 colos HD Ready tévéért már nem adnék pénzt.
Ha maradnál ennél a képátlónál és árkategóriánál, akkor már inkább az LG aktuális, lehető legnagyobb számozású Full HD modelljét vedd meg szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Kingston NV3 szériás SSD-i 22 x 30 mm-es verzióban is polcokra kerülnek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest