- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsf
senior tag
válasz
Panthera #356 üzenetére
Igy van. Tehát aki csak full HD-t néz mert a full HD alatti felbontás már zavarja az ne vegyen passzív 3D-s TV-t, mert ott 3D-ben nincs csak HD felbontás. Én szerencsére nem látok különbséget egy jó minőségű HD és fullHD anyag között pláne 2,5 méterről. Szóval nekem teljesen jó a passzív 3D az 500Ft-os pillekönnyű szemüveggel. Ráadásul a 640-hez nem adnak még 1db-ot sem az aktív szemüvegből.
Üdv. -
rsf
senior tag
válasz
Panthera #302 üzenetére
Akkor lehet nagyon észrevenni, ha totál sötétben nézed a TV-t és egy éjszakai jelenet van épp. Mert ugye a fekete is világít. Ez minden panelra igaz kivéve az OLED). De a természetes szinek kárpótolnak majd, bár sokan a harsány szineket szeretik nekik még a TNfilm panel is gyönyörű.
De menj el egy MM-ba és nézz körül.
Üdv. -
rsf
senior tag
válasz
Panthera #295 üzenetére
Én úgy tudom hogy:
a 600 széria az alsó kategória teteje.
a 640 már a közép kategória alja, sajnos még edge ledes + amit már felsoroltunk.
a 650 már a közép kategória közepe ez már backlight-os szóval nincs felhősödés.
Nem véletlenül volt 2014 tavaszán az induló áraik között is 100e Ft különbség.(650-400k 640-300k)
Nekem az IPS a gyengém a természetes szinek+ a betekintési szög nálam jobban számít, mint a rosszabb fekete. A monitorom is IPS-es.
Üdv. -
törölt tag
válasz
Panthera #296 üzenetére
Alapvetően 50 Hz-es minden tv, és sokan meg vannak a képjavító technikák nélkül, vagy ha van is a tévéjükbe, nem használják, mert pl elmosódást okoz. Képjavító eljárások, és ha érdekel, több leírást is találhatsz a témában.
-
-
rsf
senior tag
válasz
Panthera #281 üzenetére
Hali,
Úgy tudom a 640 panelja nem IPS hanem VA és a 3D nem passziv, hanem aktív. A többi megegyezik.
A VA talán még jobb is mint az IPS.
Ha a TV média lejátszója játssza le a filmet és az 5.1-es vagy DTS-es akkor a TV optikán továbbadja az eredeti hangsávokat az erősítőnek.
Külső média lejátszónál a TV-t csak monitorként használom. Szóval akkor a hang a média lejátszóból egyenesen megy az erősítőbe.Üdv.
-
rsf
senior tag
válasz
Panthera #276 üzenetére
Hali,
ez nagyon szubjektív dolog.
Nálam már 4éve is csábító volt az 5év gari és az IPS panel ezért vettem Panasonicot anno.
De most ismét azt vettem. Pedig most Sharpot akartam. De aztán megint jött az 5év gari meg egy jó kis akció az edigitalnál, úgy hogy nem tudtam kihagyni. Most 4-5 évig megint el leszek.
Szóval nekem bejött ez a márka. Kicsit olvass vissza írtam sok jót a TV-mről.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest