Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garrick
csendes tag
Kérdésedre a válasz, egyszerűen sok a balfasz az európai szervereken. Ez lenne lesarkítva a dolog, ha szimplán hülye lennék. Lehet egyszerűen én vagyok olyan peches, hogy esti órákban kifogom őket sorra. Mondjuk legutóbb hétvégén több időm volt játszani. Mondom magamban csináljunk questet. Win 3 games. Mi gond lehet? Amikor az ötödik meccset is elbukom, akkor már hiányzik az őszinte mosoly az arcomról. Amerikai szervereken ez még nem fordult elő. Laggot amúgy nem vettem észre, mindenki szép gyorsan csatlakozik, tisztelet a kivételnek ami mindig van mindenhol.
Mellesleg vannak még sztorik, kinek ne lennének. Kedvencem amikor nem survivalt játszok és mondjuk választok supportot. Hányszor előfordult, hogy akkor még simán volt minimum még egy support, amivel nincs gond, de se tank, se damage dealer, csak flank. Vagy amikor mindenki flank akar lenni, mert miért ne. Olykor én korrigálom a döntésemet mondjuk tankra. Nem akartam éppen azzal játszani, de szeretnék győzni, tank az kell, bevállalom. Jön a másik csapat, én állok egyedül, mint a hülye, öt ember rám ront, megdeglek. Nézem mit csinálnak a többiek. Ez is futosgál jobbra balra, amaz is futosgál és hullanak egymás után. Csapatmunka? Semmi.
Lássuk be, a játékmódok teljesen érthetőek, a karakterosztályok átláthatóak, egyértelmű, hogy mire használhatóak, minden más az egyén ügyességén múlik. Vagy múlna, mert úgy tűnik sokan vannak akiknek a minimális szellemi képességeit is meghaladja ez a játék.
Viszont ha minden össze jön, akkor ilyen nincs. Nincs annál szebb, amikor nem nooboznak, csak kussban vannak, tisztában vannak a feladattal, a választott karakter szerepével, tulajdonságaival és csak megyünk és tesszük amit kell és győzünk. De még ha veszítünk is, akkor sincs semmi, mert szimplán az ellenfél ügyesebb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Építő/felújító topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Vicces képek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest