Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garrick
csendes tag
Sejtem, most az jött le, hogy mennyire csalódtam az emberekben és a játékban.
Nincs ez így, azért jóval több a kellemes emlék. Géppel nem élvezet játszani, akkor már inkább az "érdekes" emberek.
Az elmúlt nagyjából két hónapban minden oké volt, csak a múlt héttől ment fel bennem picit a pumpa. -
Garrick
csendes tag
Kérdésedre a válasz, egyszerűen sok a balfasz az európai szervereken. Ez lenne lesarkítva a dolog, ha szimplán hülye lennék. Lehet egyszerűen én vagyok olyan peches, hogy esti órákban kifogom őket sorra. Mondjuk legutóbb hétvégén több időm volt játszani. Mondom magamban csináljunk questet. Win 3 games. Mi gond lehet? Amikor az ötödik meccset is elbukom, akkor már hiányzik az őszinte mosoly az arcomról. Amerikai szervereken ez még nem fordult elő. Laggot amúgy nem vettem észre, mindenki szép gyorsan csatlakozik, tisztelet a kivételnek ami mindig van mindenhol.
Mellesleg vannak még sztorik, kinek ne lennének. Kedvencem amikor nem survivalt játszok és mondjuk választok supportot. Hányszor előfordult, hogy akkor még simán volt minimum még egy support, amivel nincs gond, de se tank, se damage dealer, csak flank. Vagy amikor mindenki flank akar lenni, mert miért ne. Olykor én korrigálom a döntésemet mondjuk tankra. Nem akartam éppen azzal játszani, de szeretnék győzni, tank az kell, bevállalom. Jön a másik csapat, én állok egyedül, mint a hülye, öt ember rám ront, megdeglek. Nézem mit csinálnak a többiek. Ez is futosgál jobbra balra, amaz is futosgál és hullanak egymás után. Csapatmunka? Semmi.
Lássuk be, a játékmódok teljesen érthetőek, a karakterosztályok átláthatóak, egyértelmű, hogy mire használhatóak, minden más az egyén ügyességén múlik. Vagy múlna, mert úgy tűnik sokan vannak akiknek a minimális szellemi képességeit is meghaladja ez a játék.
Viszont ha minden össze jön, akkor ilyen nincs. Nincs annál szebb, amikor nem nooboznak, csak kussban vannak, tisztában vannak a feladattal, a választott karakter szerepével, tulajdonságaival és csak megyünk és tesszük amit kell és győzünk. De még ha veszítünk is, akkor sincs semmi, mert szimplán az ellenfél ügyesebb volt.
-
Garrick
csendes tag
Csalóval még nem találkoztam a játékban. Mi is voltunk már úgy, hogy tök ismeretlenek úgy dolgoztunk együtt, hogy pl. 4-0-ról fordítottunk. Mondjuk ez survival meccs volt. Arra is akadt példa, hogy simán földbe döngöltünk másokat. Amikor mindenki tudja a dolgát, nem laggol és nem is teljesen balfasz - magam részéről nem vagyok egy nagy pro - akkor lehet hozni a meccseket vagy szimplán élvezetes összecsapást összehozni. Mondjuk mióta európai szerveren játszom ilyen nem nagyon volt.

Attól szoktam hülyét kapni, amikor valaki damage champion-t választ, aztán amíg teszem a dolgom és kimúlok, mert a kutya nem segít, agyérgörcsöt kapok amikor azt látom hogy fut a falnak meg kommandózik kilométerre a capture pointtól. Supportnál még idegesítőbb. Heal? Egyesek azt se tudják mi az, nem, ők kommandósok baszki. Nem is játszok többet manapság naponta 1-2 meccsnél. Nem a vereség veszi el a kedvem, hanem amikor nem tudják hogy mi a dolguk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.23
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nincs ez így, azért jóval több a kellemes emlék. Géppel nem élvezet játszani, akkor már inkább az "érdekes" emberek.