Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
valakky
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
hagyom a fenében, eddig is tartalék volt a duckdns mellett, most csináltam a rúteren asuscomm.com -osat helyette.
véletlenül töröltem a logot, de ez valami ismert ddns megoldást használ, hogy mit már elfelejtettem. -
valakky
aktív tag
ddns-be ipdns.hu-t hogyan lehet vajon beállítani?
ami url a tomatóban működött, az itt padavanon nem. -
valakky
aktív tag
nade itt be se tudtam kapcsolni se. alapból semmi világítása nincs, ki-be kapcsolgatás során.
vagy most már egyáltalán nem értem a történetet, de amúgy tökmindegy, szükségem épp nincs rá, csak első bekapcsoláskor estem kétségbe, hogy mi van, nem lesz wifi........
semennyire nem olvastam utána, csak itt volt szó hogy ki-be kapcsolgatás, gondoltam akkor működik.
mondjuk a wifi se tudja azt letöltésben, mint amit a gyári, ellenben feltöltésben jobb, aminek meg jobban örültem (kábel->wifi) -
valakky
aktív tag
Csak jelezném, hogy a 1200gu/ac57u 3.4.3.9L-101_ce702a9 Intruder2k5 féle fw-en nálam abszolút nem működnek a wifi ledek (2,5/5 gz), semmire se reagálnak, az összes többi igen, illetve hogy a téma állandóan, menet közben visszamászik az alapból bejövő full feketére a kék/fekete/szürke asus témáról, illetve bármelyik másik témáról is.
-
valakky
aktív tag
van valakinek ötlete, hogyan tudnám esetleg a wan forgalmi adatokat (havi letöltés/feltöltés mennyisége) ddwrt alól padavan alá migrálni? bár most momentán nem emlékszem, hogy padavan alatt is van-e csak ilyen mentési/visszaállítási lehetőség (traffdata.bak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Anyagi helyzetek és életutak
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest