Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attires
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia Intruder2k5 és B.U.É.K.!
Majdnem minden héten forgattam MIR-3G és RM-AC2100-hoz (1100MHz verzió) és feltöltöttem a tárhelyemre az elmúlt 30 napban.
Mivel nem igazan van/volt "említésre méltó" változás bennük ezért nem jeleztem itt külön.
Igazából csak a BUSYBOX frissítés volt "hibás" amit már DOWNGRADE-vel megoldottak (a router logja nem működött) . Szerintem én is átállok a negyedévenkénti vagy félévenkénti forgatásra.
Jó lenne ha bekerülne egy-két modernebb router is a "Padavan" listára, de szerintem az csak álom marad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest