Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
jeriko2
tag
Sziasztok! Már jópár éve van egy MI-R3G routerem (még az első verzió), anno Padavant tettem rá, szépen működött is gond nélkül: egy 1TB-os HDD-re torrentezett 0-24-ben, illetve ez meg is volt osztva helyi hálózaton. Lógott rajta valamikor 20 eszköz is, nem volt gond vele.
Pár napja akadozott a net, hol működött, hol nem - de nem úgy, hogy egyáltalán nem volt, hanem belassult de nagyon, még helyi hálón is. Anno MTU problémákkal volt hasonló, beállítottam 1492-re, aztán jó volt. Most is próbálgattam, aztán egy komplett újraindítás után nagyjából helyre jött. Viszont most, hogy ránéztem, azt vettem észre, a load ez egekben van, felmegy 1.7-2.1 magasságába is - korábban torrent mellett is 0 közelében mozgott. Egyértelműen a torrent eszi meg, de nem változott semmit a konfigja.
Lehet a HDD-vel van gond? Esetleg érdemes frissíteni a firmware-t (nagyon régi van rajta)? Mit érdemes ferakni, amiben van samba, torrent és nem kell bűvészkedni a felrakással (elvileg van rajta Breed is)? Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest