Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
pchris
tag
válasz
trance89
üzenetére
Hét elején meg is jött az új RM2100-am. Ment is rá rögtön a breed a 4pda-s leírás alapján. Plusz a padavan tőled. Ezt külön köszönöm.
Igazság szerint én nem tapasztaltam, hogy ez a router jelerősségben jobb lenne, mint a 3g. Utóbbi a szekrényből erősebb wifi jelet produkált nekem, mint a 2100 az asztalról (ez nálam kb 1m távolság) a lakás másik szintjén vizsgálva. Stabilitást nem vizsgáltam. No sebaj az eredeti elképzelés úgyis a wds volt két ruterrel. Először 5ghz-en akartam kapcsolatot létrehozni az eszközök között, de ehhez már gyengének bizonyult a jelszint. Maradt a 2.4. Azzal csak egy bajon volt. Ha bakapcsoljuk a mikrohullámú sütőt totálisan bezavar a 2.4-es wifinek. Gyakorlatilag megáll. És ugye ezt a mai gyerekek nehezen tolerálják, ha éppen youtube-ra vannak cuppanva. Egyébként tényleg jól, és megfelelő sebességgel ment mindenhol a net. Maradt hát, hogy vezetékkel kössem össze a két eszközt. Régi ház, és az utolsó felújításnál nem éreztem szükségét kábeleket kihúzni, mondván a wifi ma már igen gyors. Úgyhogy tettem egy kísérletet és vettem egy pár powerline adaptert. A 4pda-n szintén ott volt a beállítás vezetékes kapcsolatra, hogy a wifit összehangoltan szórják. Egy különbség volt csupán. Nálam a fő router is ap módban van, mert a szolgáltatói routert nem lehet modem módba rakni. És megy is minden szépen. Majdnem minden eszközünk tudja az 5ghz-et, így most már arra csatlakozhatnak bárhol a házban. A sebesség rendben, és végig stabil, ha megy a mikró akkor is.
Most még egy usb-s lte modemet szeretnék beszerezni a 3g-re, hogy azzal váltsam ki a szolgáltatói eszközt. Ha valakinek van tapasztalata valami árban is kedvező modemmel padavan alatt ne tartsa vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest