- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
attires
tag
Majdnem eltaláltad. A router kb. 220 km-re volt. Szerencsére sikerült elérnem telneten keresztül.
Amennyiben valakit érdekel a MI3G 1100MHz-n (az R27-es ellenállás eltávolítása nélkül)
System: MediaTek MT7621 SoC , CPU/OCP/SYS frequency: 1100/275/275 MHz
szintén tökéletesen működik nálam.
Az OPENVPN "megtáltosodott" most hogy mindkét router (MI3G, Redmi, AC-2100) 1100MHz-n "megy". -
Ja, akkora gond azért nem lehet vele, hogy ne indulna el a router, de apróbb hibák azért néha beeshetnek. Jellemzően a színtémákkal szokott előfordulni ilyen, pl. volt, hogy összezuhant a skin, ki tudja mitől, aztán ugyanabból a forrásból egy újraforgatást követően meg már jó lett. Vagy volt olyan is, amikor valamiért egy színtéma se került bele az fw-be, szintén nem tudni miért.
-
Forgattam egyet RM-AC2100-ra, betettem az előző hozzászólásba. Viszont eszköz híján tesztelni ugye nem tudtam.
-
Ha nem nagy megerőltetés, én mindenképp újrakonfigolnám. Már csak azért is, mert az én buildem teljes megfelelő működéséhez kell a módosított startup script (/opt mount) is például, ami meg csak akkor fog létrejönni, ha nincs jelenleg meglévő verzió, azaz kap egy reset-et a frissítés után. Ezen kívül módosítottam a webes felületet is, nálam más a "nyitólap" mint az eredetiben, más logók vannak benne, stb. Szóval működik sima frissítéssel is, de nem az igazi.
-
AcCEsS
senior tag
"A 4pda-n szintén ott volt a beállítás vezetékes kapcsolatra, hogy a wifit összehangoltan szórják."
Ezt szeretném én is megcsinálni, a meglévő MI-R3G és a most megrendelt RM-AC2100 lenne ethernet hálózaton összekötve, és így a ház mindkét szintje normális jelszinttel lenne lefedve. Nehéz megoldani? Említetted, hogy találtál ehhez leírást. Tudnál mellékelni egy linket?
-
trance89
őstag
Igen pont erre tökéletes a WDS. Nézegesd az aprót, néha felbukkan 1-1 R3G is
Ha pedig már vezeték is lesz akkor nem kell a WDS csak simán AP módba teszed a 2. routert, ha az ssid ugyanaz akkor a wifi roaming ugyanúgy működik mint WDS esetén, nálam így megy 2db R3G cca 2 éve -
trance89
őstag
Persze padavan alatt érvényes az amit írtam, szülőknél van használatban a MI-R3(MT7620, 100mbit portok), a 2.4 sávon van bridgelve és többnyire csak az 5g-s sávon van használva. 2.4g-n 25/25Mbit, 5g-n 50/50Mbit mindezt stabilan tudja, egyáltalán nem ingadozik, 4-5 ms ping, a 2 router között cca 8-10m táv és 2db 30-as fal, egy repeater-nél ezek kiváló értékek
És itt ugye az is hatalmas előny hogy egyetlen összefésült hálód van ugyanazon ssid-vel, a routerek között pedig szakadás nélkül vált még ha különböző csatornán is vannak -
trance89
őstag
Teljesen ugyanaz mint az R3G csak nincs rajta USB és feleannyi a RAM(128MB), BREED is ugyanaz megy rá(mint minden más) csak kicsit összetettebb a gyári fw-ről flashelés, itt találsz róla infót: [link]
A WDS kiválóan műkszik MT7628/MT7620/MT7621 platformok között, betonstabil a wifi adatkapcsolat, egy MI-NANO és egy MI-3 routert is használok WDS repeaterként (MI-R3G fő routerrel), sokkal jobb mint bármilyen gyári repeater megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged