- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Újra sikerült beüzemelnem Arch alatt a debian buster chroot környezetet, így most kísérletképp fordítottam többször is fw-t, mindig növelve a hozzáadott modulok számát, mindegyiket az összes skinnel, de lite skin packkal forgattam. Az utolsó forgatás során a szokásos összetevőkön felül hozzáadtam mindent ami hasznos lehet, TOR, TOR geo IPv4, TOR geoIPv6, wireguard, privoxy, dnscrypt, stubby, strongswan, wireguard, és még így is csak 13.50mb lett az fw! 16mb a maximum asusnál.
Ennyit számít hogy lite skin packkel fordítjuk az fw-t, sok különbséget nem vettem észre a full skin packhez képest, úgyhogy ajánlom a lite skin pack használatát annak aki több mindent be akar forgatni, így nagy eséllyel belefér a méretbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest