Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem megy, mert jelenleg attilav2 legfrissebbjet tesztelem es valoszinuleg maradok is azon, megpedig a kovetkezok miatt:
1; A logban nalam is megvoltak a kernel hibas sorok (bar ez erdekelt legkevesbe).
2; idonkent eszrevettem, hogy bizonyos alkalmazasoknal valami gond van: horizon go nehezen toltott be, vagy be sem toltott. Play aruhazban nehezen indulnak el a letoltesek. Mindkettot masnak tudtam be: horizon go nem a legjobban sikerult app, voltak mar vele gondok, azt hittem most is ez a helyzet. Play aruhaz gondjat pedig betudtam az eu fejlesztoi romnak (mi8). Viszont miota az attilav2 fele cucc van fennt, egyik sem jelentkezett.
3. Egy ideje vlc dlna alatt latja a mappakat, fajlokat, viszont nem indultak el a filmek, csak tekert. Ezt szinten az alkalmazas hibajanak tudtam be, mivel az lg tv-n (szinten wifin) meg mukodott. A fw cserevel ez is megoldodott, ugy viszi vlc a filmeket dlna-n telefonon, mint a huzat.
Ezek fenyeben inkabb lemondok az usb tulajdonsagokrol, meg a wifi ledekrol.😀
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Ableton Live 12 Suite Education
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest