- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCool
tag
válasz
AirBooms #209 üzenetére
Na látod,látod....türelemáték sz egész.Nálam instabil volt ha az NB-nek 1.5 V felett adtam,de amikor beállitottam Autora,stabillá vált(sajnos az Everest nem írja,hogy ilyenkor mennyi feszt kap az NB,igy én sem tudom megállapitani,hogy load alatt mennyi a drop,de ki nem sz@rja le!!! A lényeg,hogy flottúl megy).
Ha 1T-ben akarod futtatni,én azt mondom a PL-t tedd Modarate,vagy Strongra,az NB feszt tedd Auto-ra és a RAMnak adjál 1.94-1.96 V-ot.Sokkal jobb lehet az olvasás,ha a tRD-t (azt hiszem az,most laptoprol írok,igy nem tudom pontosan megnézni,de a RAM beállitásoknál megnézheted) 60-ra állitod be(alapbol 88,vagy 102 ,ekörül állitja be a lap).
Megy ez ,mint az ágybaszarás,csak ki kel tapasztalni.Fog az még nagyon hasitani majd meglátod.
Gratula az eddigi sikerekhez !
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest