Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCool
tag
válasz
AirBooms
üzenetére
Na látod,látod....türelemáték sz egész.Nálam instabil volt ha az NB-nek 1.5 V felett adtam,de amikor beállitottam Autora,stabillá vált(sajnos az Everest nem írja,hogy ilyenkor mennyi feszt kap az NB,igy én sem tudom megállapitani,hogy load alatt mennyi a drop,de ki nem sz@rja le!!! A lényeg,hogy flottúl megy).
Ha 1T-ben akarod futtatni,én azt mondom a PL-t tedd Modarate,vagy Strongra,az NB feszt tedd Auto-ra és a RAMnak adjál 1.94-1.96 V-ot.Sokkal jobb lehet az olvasás,ha a tRD-t (azt hiszem az,most laptoprol írok,igy nem tudom pontosan megnézni,de a RAM beállitásoknál megnézheted) 60-ra állitod be(alapbol 88,vagy 102 ,ekörül állitja be a lap).
Megy ez ,mint az ágybaszarás,csak ki kel tapasztalni.Fog az még nagyon hasitani majd meglátod.
Gratula az eddigi sikerekhez !
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest