Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cruocitae
csendes tag
Na, felhívtam előbb a showroomot, kipróbáltam, hogy milyen, amikor a pulzusod többet ver percenként, mint ahány töltés áthalad 1V-on 1s alatt.. nagy nehezen elmagyaráztam, ott a végén szól, hogy a szervízt hívjam.
A szervízt csengeti egy percig, semmi. (foglaltat jelez 1 perc után a rendszer)
Újrahívtam. Felveszi egy tag, recseg minden, elmondom neki is a történetet. Azt mondja. ha az én hibám, fizetem a szervízt (az új alaplapot?
- nem hiszem, hogy ebből kihoznak még valamit), ha meg más az okozó, akkor fizetik ők. Elbúcsuzik, én ordítok egy nagyot, mert nem tudtam, hogy a más mit föd, megijedtem. (túl nagy vérnyomás mellett instabillá válok - nem túl jók a tuningjellemzőim (dont OC me!))
Rákérdezek a tápra, azt mondja, ha a táp volt az, ők fizetnek. Azt nem említettem, hogy megsült a lap, de remélem ezt is fedi. Leteszi.
Újrahívom. Számla, garipapír? Persze, kell számlamásolat, meg eredeti garipapír. Oké. Csá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II - GARANCIA 2028.03.13 + ajándék Thermallight Correct frame
- Eladó 2 db 8 GB DDR4 DIMM (Asztali) memória
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- nem hiszem, hogy ebből kihoznak még valamit), ha meg más az okozó, akkor fizetik ők. Elbúcsuzik, én ordítok egy nagyot, mert nem tudtam, hogy a más mit föd, megijedtem. (túl nagy vérnyomás mellett instabillá válok - nem túl jók a tuningjellemzőim (dont OC me!))