- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Megvan a Xiaomi 17 Max bemutatójának dátuma is
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
RECSKA
veterán
-
RECSKA
veterán
G4TI-on DX8-ban megy, akárcsak FX szérián...
Nem tudom, hogy tudják olyan sok fps-el futtatni a gammákat. Mint írtam, nekem ehhez a gammához egy 7600GT kevés volt.
Ellenben egy Ati X1800GTO-val vígan szalag... ) -
RECSKA
veterán
minden 800MHz-es P4 HT-s volt...
És minden 775-ös lap tud HT-t kezelni! Elvileg... -
RECSKA
veterán
-
RECSKA
veterán
-
RECSKA
veterán

Nem akarok gonosz lenni, meg nem is akarok nagyon offolni, de azért ez mond valamit.![[kép] [kép]](http://download.hwt.hu/alvin/cikkek/x1650/nfscarbon.png)
[Szerkesztve]
Én is hajtottam 7600GT-t, és 600/1500-on, 2.7GHz-es A64-el, meg 2GB rammal nem agyon volt élvezhető 1280x1024-ben, pedig csak ANISO volt rajta, élsímítást megsem próbáltam...
Mindent összevetve jó kis kari ez, na!

[Szerkesztve] -
RECSKA
veterán
-
RECSKA
veterán
Attól függ..
Régi munkahelyemen 1.4Voltal tudtuk kihajtani a 4.2GHz-t alaphűtéssel. Ott azért még látszana. 
-
RECSKA
veterán
Szia!
Hidd el nekem hogy az én kártyámnak 256 mb a memóriája. 128-ast alapból nem vennék, mionthogy 512-est sem (mármint 7600-as szériábol)

Pótoltam e téren lévő hiányosságaimat!
Tényleg van, de ettől függetlenül még mindig az a korlátozó tényező a gépben.
-
RECSKA
veterán
Köszönöm RECSKA és várnarancs segítségét.
A GST olyan mint egy GT csak a procija 40 MHz-cel gyengébb de gddr3-as memóriája van
Vagyis alig butább mint egy GT és olyan áron van mint 1 GS.
A hűtés 1 Thermaltake BigTyphoon
Szerintem elég lenne
Most terheletlenül 29 fokos, terhelve sem nagyon megy 40 fok fölé.
Mégegyszer köszönöm a gyors segítségeteket.Szerintem nem! A GST-nek csak 128MB ramja van, ami a mostani shaderigényes játékok alatt a nagy textúraméretek miatt azért kevés. De tény, hogy nagyon jó kis kari!
A Proci pedig istenes. Szerintem törekedj a legjobb FSB
AM beállításra. Több hasznát veszed egy alacsony időzítésekkel működő, pattogós rendszernek szerintem, mint az órajelnek! Legalábbis Athlonnál én ezt vettem észre... -
RECSKA
veterán
Sziasztok!
Leírnám a gépem paramétereit. Kérdésem lenne, a legjobb teljesítmény miatt meddig lenne érdemes húzni a procit. (pl. a garafikus kártya teljesítményét max kihasználja).
CPU tulajdonságai:
CPU típusa Intel Pentium 4 630
CPU alias Prescott-2M
CPU stepping R0
CPUID CPU név Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
Alaplap neve
Abit NI8-SLI GR (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
SPD memória modulok:
DIMM1: Kingmax KLCC28F-A8KB5 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
DIMM2: Kingmax KLCC28F-A8KB5 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
Videokártya
nVIDIA GeForce 7600 GST
GPU kódneve G73GS (PCI Express x16 10DE / 0392, Rev A1)
GPU órajele 501 MHz (eredeti: 500 MHz)
Memória órajel 702 MHz (eredeti: 700 MHz)
Segítségeteket előre is köszönöm.Épp volt nemrég egy teszt itt a ph-n, ahol kiderült, hogy egy 7600GT-t is kihajt egy 3.2-es P4.
Tehát a te GST-det szerintem alapórajelen is kihajtja.
Amúgy alapfeszen szerintem 3900MHz-ig jutnál, látványos gyorsulás lenne, de csak a nem annyira VGA-izzasztó játékokban.
Szerintem keresd meg azt az FSB-t , amikor a ramokkat a lehető legjobb időzítéseken tudod hajtani! ( Ezeknek a Kingmaxoknak tudnia kellene a 667-et 4-4-4-12-es időzítésekkel is! ) -
RECSKA
veterán
Akármilyen nagy teljesítményt ki lehet használni, főleg ha egy asztali gépbe szánt prociról van szó. De erről inkább most ne nyissunk vitát. Ettől független szerintem sem érdemes túlhajtani.
#2384: Alapfesz, nem kell húzni semeddig, amíg stabilan megy.
[Szerkesztve]Nem vitát szeretnék nyitni, ez egyértelmű.
Én is veszem a kórót, pedig én nemgépezek napi 15percet sem a gépemmel. Ellenben ennyiért nem lehet kihagynom, tehát beleugrok. Ha felesleges lesz, úgyis eladom.
Mondjuk nagy álmom volt, hogy s478-as rendszer PCI-e-vel, de Asrock lapbó nekem nem kell.
A rendszer, ami lesz valszeg ( ez még nagyon a jövő kérdése... ) Asus P5LD2 , E6300 , 1GB Ram , meg X1300...
-
RECSKA
veterán
-
RECSKA
veterán
-
RECSKA
veterán
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070105/meta_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070105/1M_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Superpi-ben majdnem elverte a Prescottomat
-
RECSKA
veterán
hali kérdésem lenne hozzátok! Váltani szeretnék a közeljjővőben,melyik lenne a jobb cucc ,már mint tuning és megbizhatóság szempontjából, meg egyálltalán lehet -e, ezeket tuningólni ?
1 konfig :
ASUS P5WDG2-WS PRO - ATI CrossFire S775 ATX
Core2 Duo 2,16GHz+FAN, 1066MHz, 2MB LGA 775
2X 1 GB PC6400 (800MHz) DDR-II
Sapphire Radeon X1650 XT 256M GDDR3 TD PCI-E
2.konfig:
ASUS P5B-E (P965 Core2Duo) LGA775 ATX 3év!! - Új
P4-2*3,4GHz+FAN D.Core 800MHz, 2*2MB, LGA775
ram valameik márkásabb 1 GB PC6400 (800MHz) DDR-II Kingmax?
Gigabyte NX79G256DP-RH nVidia 7900GS 256MB PCI-E
a házam marad chieftec 410W.
előre is köszi
[Szerkesztve]Ha olcsót, és megbízhatót, akkor P5B, bele egy 6300, 2x1GB 667-es ram, X1950Pro PCI-e.
Szerintem. -
RECSKA
veterán
Most felmerült benne a váltás gondolata.

De az még később...
Most a következő:
Cedar Mill magos Celeron, 512kB L2 cache-el. 3.2GHz alapórajel. 24x160MHz-el atomstabil, 1.27Voltal. Nem olyan rossz. Ami nekem hiányzik belőle, az a HT. De a tulajnak szerintem nem fog.
1.7-es Celeronról váltott... 
NEmsoká lesznek teszteredmények! -
RECSKA
veterán
Emberem, neked E0-s volt a prescottod? Alapfeszen mit ment?
Én nem vettem észre a DC meg a SC között különbség PI-ben, u.a. kapok single rammal, mint amennyit kellene kapnom DC-vel. Lehet, nem profitál a memória órajeléből eléggé a program? -
RECSKA
veterán
ha menne 4.5GHz-t a cucc?
Meg amúgy is, én nem hajtok a superpi pontokra.
Inkább az asszonyt kergetem! Meg azt, aki előttem van az LFS-ben.
Nekem is 45sec környéke volt, dual nélkül, szar rammal. lehet, hogy meg lehetne hódítani a 35sec körüli időt? Hétvégén próba! -
RECSKA
veterán
-
RECSKA
veterán
szóval jelenleg nekem 3.00g p4 procim 250FSB -vel 3752mhz, megy a ramok 1:1-ben 500Mhz.duallban stabilan kegyegnek max terhelésnél még 60C-is épp hogy eléri,
akkor szerinted egy 270-265-kőrűli fsb a ram 320-as(5:4)re vissza osztva, nagyobb teljesitményt illezve gyorsabb lessz, ilyen beállitásokkal (ja aram időz 3.3.3.6)mekkora fesszel mennek a ramok meg milyen időzítéssel 500MHz-et?
-
RECSKA
veterán
természetesen!
Én értem!
A szitu mint nekem régen :
IC-7 és 2.6 HT P4 , 2x512MB Hynix rammal. A Proci vége 3500MHz körül volt, amin még tudtam tesztelgetni az 13x270 volt. Én itt sokkal gyorsabb voltam visszaosztott ramokkal, 432MHz-en, mint pl 240/240-ben. Nagyo érződött, nem tesztekben, hanem a windows pattogósabb volt ( valszeg a jobb időzítések miatt ), és a gammák is szemmel láthatóan gyorsabbak voltak ( szerintem a magas FSB miatt ). Tehát én a magasabb FSB-re, és visszaosztott ramokra szavazok!
U.I.: Na jó, inkább a magas FSB-re ( >270 ) és a szinkron ramra, de csak akkor , ha Winbond BH-5-ös ramok vannak! Mert P4 mellett a jobb időzítés szerintem fontosabb, mint a sebesség. -
RECSKA
veterán
-
RECSKA
veterán
-
RECSKA
veterán
Szia!
Mondj nekem vmit a D1 NW steppingről? mi a rákért nem megy feljebb mint 240FSB? Hiába adok feszt semmi. -20 fokon majdnem vitte a 250et...nem lehet alaplap?
Ki kellene próbálni másik proccal, azzal hogy nyomja!
Ha el tudnál jönni hozzám, odaadnám a G1 prekit egy próbára...
-
RECSKA
veterán
gratula nálam is ugyan ez az eredmény született, ugyan ezzel a procival =)
csak más az alaplap meg neked dualba vannak a ramjaid nekem meg csak egy single 512-es van ='(
sajnos
végülis mind1 ez van =)
de egyébként szerintem ezek még mennek feljebb bőven, csak nálam valami más fogy el (alaplap, táp)Nekem is IS7-Vm van, csak a második kiadás. A szarabb....
-
RECSKA
veterán
én is hülyén írtam, úgy értettem, hogy én nem tudok dual channelt, mert az alaplapom nem támogatja...
csak 15%-kal gyorsabb dualban mint single channelban? szerintem nem értem
6900-as olvasás az biztos, hogy nem csak 15%-kal gyorsabb egy single-ös eredménynél... (nekem 460 körül ugy 3200 körül van az olvasás, ha dual lenne, akkor stimmelne is a 6000 fölötti eredmény...De én játékok alatt, meg benchmarkok alatt értettem.

Van, ahogy abszolút nem számít... Olyan, mint az A64-ek esetében. Ott is programok, meg játékok alatt nem nagyon van különbség... Persze tudom, hogy a 3Dmark megtáltosodik. durván 3k-val kaptam többet 2001-ben.
De játékok alatt nem láttam észrevehetőt.
A fraps nem átlag 50-et, hanem 52-t mutatott.... 
-
RECSKA
veterán
kifejezetten örül a dualnak( dual channel-re gondoltam, sry! ) !
teszteket végeztem régen, és arra jutottam, hogy dualban bő 15%-al gyorsabb az NW.
a rekordom, amit mezei D43-al értem el, Street Racerrel, 6900 körüli olvasás, és 2500 körüli írás volt. -
RECSKA
veterán

Igen és én rosszat fogtam ki, mert 240 fölé nem megy. Amúgy szted mi baja lehwet? -20fokban a 250 is majndme megvolt
De nem akarok kompival járkálni
Igen énis gondoltam rá, de nem akarta senki sem vinni. Amúgy asszem most C2D lesz belőle, főleg ha elvinnék legalább a ramjaimat meg a vgamat. A többivel tok várni, de a pénz meg kellene belőle az új gépre!
Mennyi ér ez a proci? 13k? Amúgy adok hozzá egy AC Super Silent 4 ULTRA nevezetű hűtőt. 2 hetes talán vagy 3
Amúgy a telekondisakban miért nem Gallatin mag van? mert azoknajk volt 2Mb L3uk! Lehet h szerzek vagy egy C2D 2.16-at vagy egy 3.73-as EE-t. Szted melyik?Ez nem is kérdéses. C2D sokkal, de sokkal jobb. A 3.73-es EE-ben az a jó, hogy 2MB L3, meg eléggé húzhatóak! Itt a fórumon is mind 4GHz felett ment ( léggel ), és ott azért már a magas FSB miatt is eléggé szedi a lábát.
Én 40k körül tok E6300-at, de még most nem váltok. Mivel egy 3GHz körüli P4 igencsak kihajtja a 7600GT-ket is, fölösleges.
Mikor lesz nekem 7600GT szintű karim...
meg a procim is 4G felett tud, oda meg már legalább 7800GS kellene.......... 
-
RECSKA
veterán
tényleg ócska az a proci...
cseréljünk...
SuperPI vel az van, hogy az a RAM-októl függ baromira, és a RAM-ok miatt nem tudtam kihajtani a procit... így, 3337-en ment a proci 464-en a RAM lett 49sec..., de a proci alapfeszen viszi a 3.3-t... a max az ez volt: [link] ez +51% (na ez azért nem stabil...) egy nem túl jó Aerocool hűtővel...A superpi nekem 3.0GHz-n, 64bit-es rammal, alapon, minden optimalizáció nélkül 45sec körül van. 4GHz-en 35 környéke. DUAL-ban tudnám hajtani a ramokat, gondolom le lehetne menni 30 alá is...
-
RECSKA
veterán
Jóvanna. neked G1. inkább azt mondja meg vki, hogy jó a D1-es stepping NW-nél? mert sztem szar, alig lehet húzni. És zabálja a feszt!
Ha jól emlékszem, a régi NW-m is D1 volt, de este megnézem.
Amúgy mindegyikből ki lehet fogni jót, rosszat.
Nekem régen egy 2500+-osom volt. U.O. steppingel, mint az enyém volt, nem nagyon akart felmenni senkinek sem a procija 2200MHz főlé alapfeszen. Enyém meg 2520-ig ment alapfeszen. 2600MHz felett ment, és mondanom sem kell, ott már azért ütött a kis Barton.
El kellene sózni a D1-es procidat, éa olcsón szerezni helyette egy malay NW-t ( telekondis ) vagy G1 Prescottot. 15k körül már kapnál... -
RECSKA
veterán
Én most úgy döntöttem, hogy minimális ráfordítás ellenében megpróbálom kihozni a maxot a mostani konfigomból. Eddig :
- Abit IS7-V2 alaplap ( 0Ft )
- 3.0GHz G1-es Prescott ( 18.900Ft )
- 512MB DDR400 ( 6000Ft )
- 250GB Samsung ATA HDD ( 1000Ft ) ( régen egy 160-asom volt, és haver megvette, kellett neki RAID-ezni, és sehol sem talált 160-as 8MB-s IDE-s HDD-t. Így felajánlotta, hogy ha dobok egy ezrest ,akkor ad egy 250-est.
Mondanom sem kell, ugrottam. )
- Chieftec Miditorony 430W-os SIRTEC (chieftec) táppal ( 19.000Ft )
Ebbe szeretném majd a mostani helyett egy 6800GT, 7600GT, 7800GS, X850XT szintű AGP-s karit, meg majd kicit kibővítem a memóriát kb 2GB-ra. Ennek a gépnek a teljesítménye bőven elegendő lesz még egy ideig. Plána, hogy csak a LIVE FOR SPEED-el játszok.
A procira most raktam egy szar hűtőt, ami halk, de a 4GHz-t kiköpte magából alapfeszen. Nem tomm mennyire stabil, mert nem volt kedvem tesztelni 32M-el, de 2M alatt 1m24s körüli dőt dobott... Veszek rá egy jó kis hűtőt, aztán majd jól megnézem magamnak!
-
RECSKA
veterán
hát igen azt elhiszem, most én is majdnem megvettem egy gef 7300GT -t igaz lófasz pénzért, de belegondoltam, hogy inkább akkor már gyüjtök egy kis pénzt és összekaparok anniyt hogy vegyek egy új gépet... C2D yoo is lesz =)
meg mostmár csak 3 hónap és jönnek az új geforce-ok és azokban nagyobb a jövő mint a mostani 7600GT vagy 7900GS-ekbe... szerintem...
úgyhogy jham...
már nem kell sok idő és jön a C2D szénnéhajtás![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
NEm értem, miért kell mindent szénnéhúzni!

Egy C2D alá már legalább egy 1900XTX, de inkább egy 8800 dukál, addig semmi értelme a húzásnak, mert egy ''szaros'' 7900GS szintű karit alapjáraton is kihajt! feltételezve, hogy 1024x768 4XAA 16XAF-be van a gamma. A 17-19''-os TFT-k natívjáról már nem is beszélbe!
Tesztelgettük haverral, és egy 4GHz környékére hajtott P4 elég kellemesen kihajt egy 7900GT-t is. Egyik barátomnál láttam a legjobb dolgot életemben!
Vett egy gyönyörű Asus lapot, bele egy 6300-at, 1GB ramot és egy 7600GT...
Mondom neki, hogy ennek nem sok értelme volt.
Erre gyűjtött durván 1 évig vazze. Mire vesz másik Videókártyát, addigra már bőven kevés lesz az 1GB ram is. Szerintem inkább egy jó kis D820-915 , 2GB ram, meg egy 7900GS kellett volna, annak azért durvább lett volna a teljesítménye, Szerintem! 
-
RECSKA
veterán
2.8-ak azok olyan bő 3.4-et, 3.6-ot szoktak menni.
Láttam már telekondis 2.8-as P4-et ( NW ) is, ami azért alapfeszen elszaladt röpke 3.8-ig, ha volt hozzá lapod!
-
RECSKA
veterán
1.475volt az alapfesze, azzal 3.2GHz-ig ment, 1.55Volt kellett a 3.5GHz-hoz. Viszont ment szépen!
-
RECSKA
veterán
Sziasztok!
Beléptem ismét a P4 táborba. Régen volt egy 2.6 HT-s P4-em, azt sajnos el kellett adnom, aztán átnyargaltam az XP-khez, de most egy 1.4-es Tualatin Celeron után ideje volt egy picit nagyobb ugrást csinálni.
A mostani cucc egy 3.0 Prescott , G1 , 0 forintos Abit IS7-V2 lappal, meg 512MB noname rammal. Nem nagyon próbálgattam a rendszert, de azért megnéztem, hogy a 250-es FSB megy-e a picikének.
És ment! Ezen nem is csodálkoztam, hála a G1 steppingnek, ennyit minimum elvártam tőle. Csak amikor nyomtam a Superpi 32M tesztet, rájöttem, hogy 1.375V helyett bezony csak 1.34V megy a procinak. Azért az már nem olyan rossz. 
3766MHz-en , 1.34Volttal, 5:4 visszaosztásban , i848P csipszel nyomott mindenféle finomság nélkül 1.29-et Superpi 2M-ban.
Teccik.
MAjdnem jobban, mint a régi P4-em. Az 3500-at vitt, dual rammal meg IC-7el ment, mint atom.
Remélem tavasszal megkapja majd a maga kis DFI alaplapját, és sikerül találnom olcsóé 500MHz-es Ramokat. De ez még a jövő.
U.I.: Azért 19eFt-ért nem volt rossz a proci ( ÚJ! ) és alaplap... Szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Befellegzett a Destiny 2-nek, júniusban jön az utolsó frissítés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- EvE Online (Sci-Fi MMORPG)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5-14600KF LGA-1700 14 mag / 20 szál 3.5 GHz / 5.3 GHz
- AMD Ryzen 7 5800XT BOX - Gari 2029.02.22. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 9 7950X3D
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Threadripper 3960X + Asus Zenith II Extreme garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- 27% - Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe 4.0 SSD
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" FHD+ I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sorry az offokért!
jóval többnek... Nekem 40-50FPS... (2.4B@3.0 + 512DDR + ti4200 @ 300/600)
Ellenben egy Ati X1800GTO-val vígan szalag... )

Vagyis alig butább mint egy GT és olyan áron van mint 1 GS.

6900-as olvasás az biztos, hogy nem csak 15%-kal gyorsabb egy single-ös eredménynél... (nekem 460 körül ugy 3200 körül van az olvasás, ha dual lenne, akkor stimmelne is a 6000 fölötti eredmény...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)