- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Bocsi, későn jutott eszembe
: vagy egy olcsó lappal nem tudom úgy felpiszkálni az E2140-et, hogy megérje Intelt venni? Inkább AMD-t keressek? Mondjuk van rá 30K-m. -
ígyvanferi
addikt
Procit még keresem, hol lehet 14K alatt kapni (ha lehet). RAM-ok OK.
VGA-nak egy 1950GT-t fogok venni 23K-ért. Lappal még mindig gondban vagyok.
Az i945 vagy P31-es chipseteseknél mit jelent az, hogy valamennyire tuningolhatok velük? Tehát a kis E2140-et meddig tudnám felrántani egy 15K körüli lapban? Esetleg valami konkrét példányt tudsz/tudtok javasolni, ami ennyiért kapható újonnan is? -
ígyvanferi
addikt
Igen, erre a négy dologra (proci, lap, RAM, VGA) van szükségem. És férjenek bele 60K-ba. Processzornak mondjuk tökéletes lenne az általad írt E2140. A RAM-ok árai igen kedvezőek, valami márkás 2 GB belefér a keretbe. Már csak a lap és a VGA kérdéses. Ebben segíts/segítsetek!
-
ígyvanferi
addikt
válasz
zsltjkby
üzenetére
Kicsit jobban átgondolva, teljesen igazad van Neked is és Mycsonak is. Valóban hülyeség lenne megmaradni a régi szabványoknál, ha nagyjából ugyanannyi anyagi ráfordítással már alap szinten is sokkal jobb lesz a cucc.
Egyébként ezt amolyan koleszos, netezős, néha WoW-ozós gépnek szánnám. Később lesz pénzem egy jóféle játékgépre, ahogy már említettem.Ezek fényében akkor milyen processzort ajánlotok? Valami tuningosabb változatot szeretnék 12000-13000 Ft-ból. Esetleg valami hozzá passzoló lapot ...

Kössz szépen Nektek a felvilágosítást! Jó, hogy előbb kérdeztem, és nem cselekedtem.

-
ígyvanferi
addikt
Gondoltam, hogy ilyesmi választ fogok kapni.
Nos, lesz hamarosan (január közepe táján) egy komolyabb rendszerem, de nem a mostani gépem helyett, hanem amellé. És ezt nem akarom teljesen kicserélni, maradok az S478 foglalat, AGP-s videókártya, stb. cuccoknál.Tehát visszatérve ennek a fényében a kérdésre...

-
ígyvanferi
addikt
Üdv mindenki!
Sok HSZ-t elolvastam már, de nem sikerült kiszűrnöm belőlük az engem érdeklő dolgot, nevezetesen, hogy érdemes keresgélnem egy E0-ás steppinges P4-est vagy a G1-es steppingű procik is hasonlóan jók? Gondolok itt az átlagosnál kevésbbé melegedésre vagy a jobb tuningolási teljesítményre. 3GHz-eset keresek, esetleg nagyobbat. Tudtommal a 3GHz-esek húzhatók a legjobban.
Apropó, az E betű mit jelöl az órajel után? Itt több, általam keresett típust is elláttak az E betűvel...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: vagy egy olcsó lappal nem tudom úgy felpiszkálni az E2140-et, hogy megérje Intelt venni? Inkább AMD-t keressek? Mondjuk van rá 30K-m.

Nos, lesz hamarosan (január közepe táján) egy komolyabb rendszerem, de nem a mostani gépem helyett, hanem amellé. És ezt nem akarom teljesen kicserélni, maradok az S478 foglalat, AGP-s videókártya, stb. cuccoknál.