Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackhole13
senior tag
válasz
Qkackca
üzenetére
Asus progija sajnos nem volt jó, egy hibaüzenettel ledobott. Setfsb sem akarta amit én, auto 200 fölé állította az fsb-t.
Én úgynéztem a procim ebbe a családba tartozik.
Amugy ezt a tuning témát kivéve megy a lapban rendesen. Így akkor a proc vásárlás is előre tolódik kicsit... -
Blackhole13
senior tag
Üdv,
Van egy P4, 524 Prescott procim (133Mhz×23 szorzó), már a leváltása tervbe van véve csak gondotlam kihúzom vele még egy-két hónapig, szóval tuningra szántam el a magam.
Neki is esnék BIOS-ban (ASUS P5K-E 0906-os biosa), de nem tudok szorzót állítani, a legkisebb beállítható fps pedig 200Mhz.
Természetesen, ha a legkisebb, 200-ra rakom el se indul. Valami ötlet, hogy oldhatnám meg?
Próbáljam AI Booster-el, ugytudom abba lehet állítani a szorzót? -
Blackhole13
senior tag
A ramjaimat valamiért csak 400Mhz-snek ismeri fel...

-
-
Blackhole13
senior tag
Hali,
A napokban vettem egy ASUS P5K-E-t, 2gb 800-as Super talentel,7600GT-vel és a régi gépből visszmaradt 3Ghz-s P4-el, az a gondom, hogy annyira akad ez alatt minden, ha 2alkalmazás között váltok akkor is kell várni vagy fél percet, a régi /sokkal szarabb/ gépemet jobbnak éreztem.
A windowst is újratettem ma.
Lehet a proci és a ram nemigazán tud együtt dolgozni?
Elég sürgős lenne, vkinek vmi ötlete mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest