- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsbacsi
csendes tag
köszönöm a segítséget!
(sajnos egyik program sem tudja kiolvasni a kívánt adatokat, mert a lap PLL típusát nem ismeri egyik sem)
viszont az nem lehet, hogy az alaplap automatikusan mindig beállitja a megfelelő frekvenciát, PCI és AGP esetén? mert pl ha nem celeron procit teszek be, hanem rendes P4-est, akkor ugye annak az FSBje 800MHz, és nyilván nem fog ettől sem elfüstölni pl a videokártya. pedig nem 533MHz marad az FSB.
amikor meg feljebb veszem a celeron proci FSBjét, akkor az alaplap szempontjából ugyanaz történik, annyi a különbség hogy a proci kicsit gyorsabb lesz.
mondjuk ez csupán találgatás, nyilván kiderülne az igazság, ha lenne vmi program, ami kiirná az áhított adatokat, dehát egyenlöre nem találtam ilyet.
aki esetleg tudna még mondani 1-2 lehet hogy működő programot, azt szivesen olvasnám. -
Mr.Skynet
senior tag
ClockGen progival megnéztem és szerintem minden jó most=
CPU: 3509,87 FSB: 233,99 RAM: 267,42 PCI-E: 99,95 PCI: 33.32
Szerintem ez így jó
lehet váltok 805-re az 190FSB-vel elketyeg 3.8-on is sok szerencsével vagy 180-al 3.6-on esetleg de már 3.4-en is állítólag gyorsabb mint a 630-am 
De ha télleg az FSB-t nem bírja a deszkám 235 felett akkor LOL az, hogy 100-325-ig állítható, a RAM 400-1300-ig meg hát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- S22 Ultra Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lehet váltok 805-re az 190FSB-vel elketyeg 3.8-on is sok szerencsével vagy 180-al 3.6-on esetleg de már 3.4-en is állítólag gyorsabb mint a 630-am