- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsbacsi
csendes tag
köszönöm a segítséget!
(sajnos egyik program sem tudja kiolvasni a kívánt adatokat, mert a lap PLL típusát nem ismeri egyik sem)
viszont az nem lehet, hogy az alaplap automatikusan mindig beállitja a megfelelő frekvenciát, PCI és AGP esetén? mert pl ha nem celeron procit teszek be, hanem rendes P4-est, akkor ugye annak az FSBje 800MHz, és nyilván nem fog ettől sem elfüstölni pl a videokártya. pedig nem 533MHz marad az FSB.
amikor meg feljebb veszem a celeron proci FSBjét, akkor az alaplap szempontjából ugyanaz történik, annyi a különbség hogy a proci kicsit gyorsabb lesz.
mondjuk ez csupán találgatás, nyilván kiderülne az igazság, ha lenne vmi program, ami kiirná az áhított adatokat, dehát egyenlöre nem találtam ilyet.
aki esetleg tudna még mondani 1-2 lehet hogy működő programot, azt szivesen olvasnám. -
Mr.Skynet
senior tag
ClockGen progival megnéztem és szerintem minden jó most=
CPU: 3509,87 FSB: 233,99 RAM: 267,42 PCI-E: 99,95 PCI: 33.32
Szerintem ez így jó
lehet váltok 805-re az 190FSB-vel elketyeg 3.8-on is sok szerencsével vagy 180-al 3.6-on esetleg de már 3.4-en is állítólag gyorsabb mint a 630-am 
De ha télleg az FSB-t nem bírja a deszkám 235 felett akkor LOL az, hogy 100-325-ig állítható, a RAM 400-1300-ig meg hát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Eredeti játékok OFF topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Grim Dawn
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 1 év GARANCIÁVAL - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lehet váltok 805-re az 190FSB-vel elketyeg 3.8-on is sok szerencsével vagy 180-al 3.6-on esetleg de már 3.4-en is állítólag gyorsabb mint a 630-am