Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
pityeszka
üzenetére
i865pe lapoknál a PAT tuning hatására kikapcsol.
A lapodnál, ha a biosban a performance mode menüt standardra állítod, akkor tuning alatt is aktív marad a pat.
Nézzd meg a lapod könyvében vagy a honlapon /QVL/, hogy ezt a tipusú ramot támogatja-e a lap DC-ben.
Illetve nézd meg a másik két foglalatban.
Időzítések nincsenek elbabrálva???
Ja és én a helyedben azért csak megnézném memtest86-al a ramokat.
mod.: látom közben Qkacka megelőzött
[Szerkesztve] -
Qkackca
őstag
válasz
pityeszka
üzenetére
A tápnak a dc-hez? Sztem semmi, azt a kékhalálra írtam volna

A haveromnak szar már a tápja és folyton besípol a riasztás hogy a kritikus érték alá csökkent a fesz. Illetve tetszőlegesen
fogja magát kivág 1 szép kék idézetet hogy IRQ less thaneqaul vagy ilyesmi + fizikai memória listázása. Mondjuk nemtom mi az összefüggés...Igaz a win már vagy 4 vírus fertőzésen túl van, pár fájl hiányzik, de csak nem akarja újratelepíteni 
A PAT-ra az a megoldás hogy a Performance Mode-ot az Advanced fülnél állítsd Standard-ra (kösz mycso
) -
R̲e̲m̲
senior tag
válasz
pityeszka
üzenetére
Hali!
Ha ki akarod kapcsolni a kékhalál utáni restartot, nyomj F8-at rendszerinduláskor, és válaszd ki a ''rendszerhiba utáni automatikus újraindítás letiltása'' opciót.
FSB-húzásnál általában az ''Unmountable boot volume'' csöveget szokta kidobni.
ha jól tudom, a vinyó vezérlője nem bírja azt a frekvenciát. (ha minden igaz, a pci órajelet az fsb-vel 1ütt emeli)
Tudja vki, hogy meddig lehet tépni egy 631-es P4-et??
(15*200MHz, 2Mb 800as FSB)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

fogja magát kivág 1 szép kék idézetet hogy IRQ less thaneqaul vagy ilyesmi + fizikai memória listázása. Mondjuk nemtom mi az összefüggés...Igaz a win már vagy 4 vírus fertőzésen túl van, pár fájl hiányzik, de csak nem akarja újratelepíteni
)