Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyi0321
tag
Üdv!
Először is bocs, hogy ebben a topikban kérdezem, de itt legalább hozzáértő emberek vannak.
Tudna valaki segíteni ebben?
Lecseréltem egy Intel Celeron 2 Ghz-es processzort egy Pentium 4-es 3.4 Ghz-re, az ASRock p4i45d+ alaplapomban, és nem akar működni.
A BIOS frissítésen, és a Windows újratelepítésén már túl vagyok.Kezdetben a windows töltő képernyőjénél fel is ismerte az új procit(ki is írta, hogy Intel P4 3.4 GHz), de a töltő képernyőtől nem jutottam tovább.Miután újraraktam a windowst, most 1.7 Ghz-nek ismeri fel a rendszer, és be is tölt a windows stb, de például újraindításkor kikapcsol, majd pár másodperc múlva visszakapcsol és úgy indul újra.Valami jumpert kell esetleg eltávolítani, vagy mi lehet a baj?Esetleg az lehet a gond, hogy a tápom csak 300 wattos?(bár csak 768 mb ram van a gépben meg egy geforce fx 5200 videókártya)
Bocs, hogy hosszú lett segítsetek kérlek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs