Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Configom:Asus P4C800 E-deluxe lap
Intel pentium 4 3 Ghz prescott magos proci
1536 Mb pc 3200 memória Dual
Bios:Ami 1024.001
Elolvastam az egész topicot (nem csak ezt)de nem értem ezt a memória tuningolást.Az fsb-t tudom állítani,úgy gondolom hogy ezáltal húzom a memóriákat is.Viszont bootolásnál változatlanul azt írja hogy a memó 400Mhz.Ezt már nem lehet feljebb vinni?Biosban megtaláltam Cas# Latency stb.állítási lehetőséget. a by SPD-t kell kikapcsolnom és akkor előjön ez a menü.Itt nem egyértelmű a dolog számomra.Ezeket a számokat minél lejjebb vagy feljebb kell vinni a növekedéshez?Mert én olvastam ezt is azt is.A másik hogy nem találok olyan lehetőséget amivel állítom az 1:1-et 5:4-re.Van valami ami 1.1-en áll de azt csak 1:4-re lehet állítani.
Elmondaná valaki egyszerűen hétköznapi nyelven hogy is van ez?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest