Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PapG.
    tag

Hali! Ha még nem oldódott meg a problémád, akkor az a baj, hogy a RAM-ok nem bírják azt a 30-35%-os emelést. Ugyan nem ismerem a Foxconn lapokat közelebbről, de a DRAM frekvenciát vedd manualra és csökkentsd. Valamint az időzitéseket (timming) szintén manualra és adj neki 5-5-5-15, vagy alap értéket, amit a RAM-od támogat. :K

Hali!

Egy P4 3GHz Prescott-ból szeretnék valami többet kihúzni, de nem nagyon sikerül :W
    Egy Asus P4C800 Delux lapon ketyeg, 800 FSB mellett 4*512 400MHz DDR társaságában :)
    Na most bios-ban, csak az fsb értékét tudom 200ról szépen lassan emelgetni, de azonnal instabillá válik a gép. (akkor is ha takarékra veszem a ramokat) A CPU szorzója pedig fixen 15*, nem tudom állítani mert: "Ratio Status: Locked." Bios frissités után is locked. Valami olyasmit olvastam fórumokon, hogy ezt a szorzót csak a 3.2GHz és e feletti prescottokon lehet babarálni...
    Valakinek esetleg van valamilyen ötlete, mert vagy 800MHz-nyi teljesítményt bele szeretnék préselni még valahogy.
    Köszi előre is :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák