- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beköltöztette az AI-t az iOS az Apple Musicba
- Apple Watch
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisz83
tag
Köszi! Annó olvastam ismerős is volt de már elfelejtettem, szóval köszi!!!!!
Ezek a tuningok meg azért nem épp biztonságik. 1,58-1,6v feszültséget én prockóim még nem láttak!
Nálam 263FSB majdnem alapfeszen, link feljebb. Jelenlegi 3,2-esem 4,1ig bírja 1,5volton max. Feljebb nem mertem menni, nem tudom hol van a határ ahol még biztonsággal használható. Ezek szerint az 1,6+ -t még elviselik?
Lenne akkor már még 1 kérdésem, gondolom párszor már meg lett válaszolva. Tuningnál sebeségben a proci órajele számít főleg, igaz? Tehát pl 3,8-on futó 3,0-s proci hiába magasabb FSB-jű mint 4,0-án futó 3,2-es, a játékok, kódolás, cpu-benchek alatt az utóbbi fog jobban teljesíteni. Tudom, hogy memória is van, ill É-ihíd, de azt nem hogy ezek sebessége mennyire számít a tényleges alkalmazásokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Motoros topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálam 263FSB majdnem alapfeszen, link feljebb. Jelenlegi 3,2-esem 4,1ig bírja 1,5volton max. Feljebb nem mertem menni, nem tudom hol van a határ ahol még biztonsággal használható. Ezek szerint az 1,6+ -t még elviselik?