- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisz83
tag
Köszi! Annó olvastam ismerős is volt de már elfelejtettem, szóval köszi!!!!!
Ezek a tuningok meg azért nem épp biztonságik. 1,58-1,6v feszültséget én prockóim még nem láttak!
Nálam 263FSB majdnem alapfeszen, link feljebb. Jelenlegi 3,2-esem 4,1ig bírja 1,5volton max. Feljebb nem mertem menni, nem tudom hol van a határ ahol még biztonsággal használható. Ezek szerint az 1,6+ -t még elviselik?
Lenne akkor már még 1 kérdésem, gondolom párszor már meg lett válaszolva. Tuningnál sebeségben a proci órajele számít főleg, igaz? Tehát pl 3,8-on futó 3,0-s proci hiába magasabb FSB-jű mint 4,0-án futó 3,2-es, a játékok, kódolás, cpu-benchek alatt az utóbbi fog jobban teljesíteni. Tudom, hogy memória is van, ill É-ihíd, de azt nem hogy ezek sebessége mennyire számít a tényleges alkalmazásokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam 263FSB majdnem alapfeszen, link feljebb. Jelenlegi 3,2-esem 4,1ig bírja 1,5volton max. Feljebb nem mertem menni, nem tudom hol van a határ ahol még biztonsággal használható. Ezek szerint az 1,6+ -t még elviselik?