Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisz83
tag
Köszi! Annó olvastam ismerős is volt de már elfelejtettem, szóval köszi!!!!!
Ezek a tuningok meg azért nem épp biztonságik. 1,58-1,6v feszültséget én prockóim még nem láttak!
Nálam 263FSB majdnem alapfeszen, link feljebb. Jelenlegi 3,2-esem 4,1ig bírja 1,5volton max. Feljebb nem mertem menni, nem tudom hol van a határ ahol még biztonsággal használható. Ezek szerint az 1,6+ -t még elviselik?
Lenne akkor már még 1 kérdésem, gondolom párszor már meg lett válaszolva. Tuningnál sebeségben a proci órajele számít főleg, igaz? Tehát pl 3,8-on futó 3,0-s proci hiába magasabb FSB-jű mint 4,0-án futó 3,2-es, a játékok, kódolás, cpu-benchek alatt az utóbbi fog jobban teljesíteni. Tudom, hogy memória is van, ill É-ihíd, de azt nem hogy ezek sebessége mennyire számít a tényleges alkalmazásokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Formula-1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam 263FSB majdnem alapfeszen, link feljebb. Jelenlegi 3,2-esem 4,1ig bírja 1,5volton max. Feljebb nem mertem menni, nem tudom hol van a határ ahol még biztonsággal használható. Ezek szerint az 1,6+ -t még elviselik?