Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Mobil flották
- 10 hasznos trükk Xiaomi / Redmi / Poco telefonokhoz
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityeszka
őstag
Szia!!
Nos a helyzet az ,hogy nem vagyok annyira benne ezekbe a dolgokba igazán,DE: olvasgattam én is sokat már
ha emeled a feszt akko biztos jobban melegszik a proci,az agp/pci freki fix ahogy látom,a ramok viszont 1:1-be sztem nem bírják,mert ugy tom pl ha az fsb-t állítod 250-re akkor a ramok is 250-et kapnak szvsz oszd vissza a ramokat és próbáld meg ugy!!ez csak tipp de biztos benéz majd egy okosabb kollegina is és részletesebben tájékoztat majd (meg engem is) 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha emeled a feszt akko biztos jobban melegszik a proci,az agp/pci freki fix ahogy látom,a ramok viszont 1:1-be sztem nem bírják,mert ugy tom pl ha az fsb-t állítod 250-re akkor a ramok is 250-et kapnak szvsz oszd vissza a ramokat és próbáld meg ugy!!ez csak tipp de biztos benéz majd egy okosabb kollegina is és részletesebben tájékoztat majd