Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Fotók, videók mobillal
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MIUI / HyperOS topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityeszka
őstag
Szia!!
Nos a helyzet az ,hogy nem vagyok annyira benne ezekbe a dolgokba igazán,DE: olvasgattam én is sokat már
ha emeled a feszt akko biztos jobban melegszik a proci,az agp/pci freki fix ahogy látom,a ramok viszont 1:1-be sztem nem bírják,mert ugy tom pl ha az fsb-t állítod 250-re akkor a ramok is 250-et kapnak szvsz oszd vissza a ramokat és próbáld meg ugy!!ez csak tipp de biztos benéz majd egy okosabb kollegina is és részletesebben tájékoztat majd (meg engem is) 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha emeled a feszt akko biztos jobban melegszik a proci,az agp/pci freki fix ahogy látom,a ramok viszont 1:1-be sztem nem bírják,mert ugy tom pl ha az fsb-t állítod 250-re akkor a ramok is 250-et kapnak szvsz oszd vissza a ramokat és próbáld meg ugy!!ez csak tipp de biztos benéz majd egy okosabb kollegina is és részletesebben tájékoztat majd